„CÂRPA-N CUR” gRADU TUDOR, ÎN MARE PERICOL!

vdgvdhjj

Ehei, Radule, Radule... vezi tu de ce propaganda exclusivă, definitivă, pasionată și fără pic de minte e o alegere proastă? D-aia... deoarece planeta se mișcă, se zguduie, iar valurile înalte ale acestei zguduiri modifică relieful „narativului” oficial de-l ia mama dracului!

Căci iată ce putem citi pe pagina ANTENA 3 CNN, unde mata ești jurnalist de bază, pe 13 octombrie 2023:

„Preşedintele rus Vladimir Putin a atenţionat vineri că un asalt terestru israelian asupra Fâşiei Gaza ar duce la «pierderi printre civili (palestinieni) absolut inacceptabile», informează AFP.

«Esenţial este acum să fie oprită vărsarea de sânge», a spus Vladimir Putin, susţinând că Rusia este «gata să conlucreze cu partenerii constructivi». Comentând cu privire la posibilitatea unei manevre terestre în acest teritoriu foarte dens populat, Vladimir Putin a afirmat că «utilizarea de echipament (militar) greu în zone rezidenţiale este o treabă complicată, cu consecinţe grave». În ceea ce priveşte situaţia din Orientul Mijlociu, Vladimir Putin a declarat încă o dată că actualul conflict între Israel şi Hamas este «rezultatul eşecului politicii americane» în regiune. «Politica unilaterală aplicată timp de mulţi ani a condus la un impas din ce în ce mai profund», a spus Putin.”

I-auzi! Mai în josul paginii sunt, într-adevăr, și câteva bla-bla-uri despre asaltul Rusiei împotriva Ucrainei, dar destul de timide, încadrate - aș spune - la „...generalități...”

Așadar, ce avem noi aici, pe pagina ANTENA 3, care citează agenția France Presse? Păi, avem aici un președinte Putin rațional, dornic de negocieri, iubitor de pace, într-un cuvânt, FRECVENTABIL! un om serios și responsabil, aflat în vădită contradicție cu criminalul, cu tiranul însetat de sânge pe care ni l-ai prezentat, Radule, seară de seară, analizându-i ridurile și botox-urile, făcând din el o mortăciune vie roasă de toate cancerele posibile, știi? ăla  cu mâna înțepenită, operat din când în când de către o echipă mobilă de medici, ca să mai reziste o zi-două, buhăit de atâtea medicamente, clonat și răs-clonat pentru o mai bună vizibilitate. Da, ăla! Și, ce te faci, că mâine-poimâne licuriciul partener strategic întoarce foaia fără să te-anunțe, deoarece constată că ar putea avea nevoie de fostul tiran, care nu mai e chiar așa de tiran, pentru niște negocieri discrete... în situația foarte-foarte complicată din Orientul mijlociu și nu se face să-l supere...

LICURICIULUI nu-i pasă... că a procedat așa de câte ori i-a tunat, dar ție, Răducule... păi, ție, care te-ai făcut „cur-și-izmană” cu partenerul strategic pe vecie, ție nu-ți va fi confortabil... Adică îți va fi greu să lustruiești cu papilele gustative exact acolo unde ai scuipat cu venin de viperă-cu-corn englezesc... ăăă... american! Tu fiind un „nimeni-în-drum”, ridiculizat de cei pe care încerci să-i păcălești și disprețuit de ăia care te plătesc ca să-i pupi în dos!  Și-așa ai numai două-trei „like”-uri pe pagina ta de ziarist consacrat, îți dai seama că dacă o cârmești oleacă, cetățenii o să-ți dea de-acum „like”-uri cu minus în față! Cu toate astea, ca să-ți meargă salariul în continuare, va trebui să-ți sacrifici „principiile” pe care ți le admirăm cu toții încă de pe vremea Danei Grecu, când tăceai înțelept, pentru că nu prea știai până unde ai voie, și, ca orice mercenar care vrea să-și pape solda în tihnă, vei întoarce armele! Iar eu mă voi tăvăli de râs, ascultându-te.

Lasă-le naibii de războaie, măi Radule, că e periculoase rău! Păi, nu mai bine te întorci tu la autostrăzi? Doar știi că alea-s mai omenoase și mai de înțeles pentru tine și nici nu-s pline de toane ca partenerul strategic! Și, crede-mă, nu contează despre ce anume vorbești tu la teveu, deoarece lumea oricum schimbă canalul de cum îți vede fața crâncenă, de om constipat perpetuu, care încă n-a aflat că s-a inventat DULCOLAX, așa că nici nu se va băga de seamă că ai schimbat tema și obsesia!

.....................................................................

P.S. Am auzit acum că Ovidiu Raețchi e „EXPERT ÎN ORIENTUL MIJLOCIU”. Măi să fie... eu credeam că-i expert în pateul cu lăcuste crocante și specialist în colacul din făină de greieri!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?