BOMBA NUCLEARA A ADEVARULUI A EXPLODAT!

hfhvjj

O „explozie nucleară” tocmai a avut loc în întreaga lume, care va schimba totul

O „explozie a adevărului nuclear” fără precedent a avut loc în Statele Unite, cu impact la nivel mondial, schimbând pentru totdeauna fața pământului. Cu toate acestea, nu este genul de explozie la care ne așteptăm cu toții când folosim cuvântul „nuclear”, dar impactul său la nivel mondial este chiar mai mare decât orice bombă Atipică. Hai sa explic ce s-a întâmplat...

Există trei bărbați în lumea noastră care au un impact asupra umanității, spre deosebire de oricine altcineva din istorie. Ei au puterea de a conduce o mare parte a rasei umane într-o direcție bună sau rea. Și nu, ei nu sunt președinți ai niciunei țări. Influența lor este mult mai mare decât politica.

Vorbesc despre Elon Musk, Tucker Carlson și Joe Rogan. Nimeni de pe fața pământului nu are o influență mai mare asupra omenirii decât aceste trei combinate. Fiecare dintre ei are o audiență mondială de sute de milioane de oameni, oferindu-le mai multă putere decât mass-media mainstream. Pentru a vă face o idee despre puterea lor media atomică:

✔︎ O emisiune recentă a lui Tucker Carlson a ajuns la 427 de milioane de oameni, ceea ce înseamnă că unul din 14 oameni din lume a văzut-o!

✔︎ Joe Rogan are 3 miliarde de vizualizări numai pe YouTube, fără a include conturile lui Spotify, Rumble și X.

✔︎ Elon Musk se mândrește cu 166 de milioane de urmăritori pe X, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari profiluri de social media din lume.

Împreună, acești trei bărbați ajung la o mare parte din întreaga populație a lumii, în mod continuu.

Și tocmai au lansat ceva care schimbă pentru totdeauna cursul umanității...Toți cei trei influenți ai lumii l-au adus pe notoriul ALEX JONES pe platforma lor și au îndreptat privirile lumii întregi asupra lui.jfghhj

Joe Rogan l-a intervievat pe Alex Jones. Tucker Carlson l-a intervievat pe Alex Jones. Elon Musk l-a reinstalat pe Alex Jones pe X. De ce este aceasta o „explozie a adevărului nuclear” de proporții fără precedent? Alex Jones este „părintele teoriilor conspirației”. Cine spune teoria conspirației, spune Alex Jones. A fost batjocorit zeci de ani. Nimeni nu l-a crezut, ca să zic așa. A fost cenzurat din toate părțile. Masele au respins reportajele lui nebunești drept prostii ridicole, potrivite pentru nebuni și idioți. În ultimii ani însă, toate acele așa-zise teorii ale conspirației s-au dovedit a fi adevărate, una câte una. Fie că este vorba despre vaccinuri, o elită globalistă, manipularea vremii, traficul de copii, controlul minții mass-media...

Fiecare teorie a conspirației formulată în ultimele decenii s-a dovedit a fi adevărată. Această dezvăluire la nivel mondial a adevărului fără precedent se numește „Marea Trezire”. Omenirea începe în sfârșit să-și deschidă ochii față de realitate, spre teroarea elitelor criminale care încearcă cu disperare să împiedice adevărul să ajungă la mai mulți oameni. Dar au eșuat fatal. Pentru că ce tocmai s-a întâmplat? Tatăl tuturor conspirațiilor, Alex Jones, este justificat și promovat la nivel mondial de unele dintre cele mai influente personalități ale lumii, Carlson, Rogan și Musk. Făcând asta, ei spun lumii:

       ASCULTATI PE ACEST OM!jfhjk

TEORIILE CONSPIRAȚIEI SUNT ADEVĂRATE!  TREZEŞTE-TE!

Explozia nucleară a trezirii pe care aceasta o trimite peste tot pământul este nemaiauzită. Milioane de oameni vor începe să acorde atenție adevărului pentru prima dată în viața lor. Efectul de ondulare va fi incalculabil.

Și asta nu este tot ce au făcut. Elon Musk a folosit cea mai puternică platformă de socializare din lume pentru a trezi omenirea ca niciodată. Iată câteva dintre adevărurile profunde pe care Elon Musk le-a expus sutelor de milioane de oameni, pe X:

✔︎ Pandemia a fost o operațiune criminală, orchestrată de o rețea criminală de așa-numite „elite”.

︎ Guvernul SUA, CIA și FBI sunt complice la cenzura adevărului despre vaccinurile împotriva pandemiei.

✔︎ Există o rețea globală de multimiliardari care au o agendă pentru a controla lumea.

✔︎ Organizația Mondială a Sănătății dorește să instaureze tirania globală sub pretextul urgențelor sanitare.

︎ Forumul Economic Mondial este o organizație criminală, cu o agendă de a controla lumea.

︎ Presa de știri mainstream minte publicul, pentru a împinge agenda miliardarilor care dețin aceste agenții de presă.

✔︎ Există o rețea mondială de trafic de copii numită PizzaGate, unde milioane de copii sunt vânduți politicienilor etc. pentru abuz sexual.

✔︎ Schimbările climatice sunt o farsă, creată pentru a avea o scuză pentru a supune lumea tiraniei globale.

Și mult mai mult...

Elon Musk a cumpărat Twitter și l-a transformat în X, cu unicul scop de a expune agenda diabolică a tiraniei mondiale, spulberând efectiv controlul minții al elitelor asupra a sute de milioane de oameni.

Tucker Carlson și Joe Rogan au făcut același lucru. Pas cu pas, ei îndepărtează legarea omenirii și confirmă că tot ceea ce a fost dezvăluit de milioane de dezvăluitori de adevăr, jurnaliști independenți, cercetători curajoși și tot felul de eroi ai umanității este adevărat.

DAVID  SORENSEN

preluare, traducere, editare

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?