BALANTA SIBIU

SB

Cică Parchetul condus de Taica Lazăr a făcut o statistică și ne-a spus câți inculpați au fost trimiși în judecată în funcție de zodii.

Da, foarte importantă statistică!

Sunt sigură că și la instanțe tot în funcție de această statistică s-au dat pedepsele prin dosarele ”corupților”, așa că în mod cert ea a fost cea mai relevantă împrejurare, mai ales pentru dosarele DNA, pentru soluțiile date. O și aud pe Trancă gândind: ”tu, care ești pește, ia 10 ani, dă-te dreak... am avut un coleg de bancă pește care mă trăgea de codițe la grădiniță”.

Dar și pe Șelaru și Ionuț Matei, în dialog la deliberări:

- La coruptul ăsta îi mai dăm un spor de ”balanță” de 3 ani, chiar fără probe, că mă enervează ăștia că îmi tot spun de Justiția legată la ochi cu balanța în lăbuță.

- Da, da, că cică ar trebui să o folosim și noi prin dosare pe balanță... nu am înțeles niciodată cum aș putea să cântăresc sutele de ani de pușcărie cu un taler atât de mic

#justițiepesondajeșizodii

#completurilelaghicipentrusoluțiilaghici

Ingrid Mocanu

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?