ATENTIE! „ARTICOL CU UN IMPACT EMOTIONAL!”

gdgdhjj

Nu, nu este pentru cititorii mei acest „impact emoțional”! Este doar pentru loazele din televiziuni, din ProTv, Prima Tv, Antena3/CNN, de la România Tv, de la Realitatea Tv, B1 și toți împuțiții din Media care execută slugarnic ordinele venite de la cucii de prohab ascunși pe o cioată uscată din trunchiul generalului de securitate Pahonțu (de la SPP!), sau prin alte scorburi uscate și astupate cu pânză de păianjen „cap de mort”  la intrare, ca al generalisimei Anaconda de la Divizia de propagandă a SRI.

Aceste javre controlează toată Media online și video și ele impun ordine globaliste transmise de peste ocean, de la centre de comandă care vor să țină omenirea într-o tensiune continuă, vor să prezinte pe toate canalele numai starea catastrofică absolut la orice știre, fie că ea este fabricată în birouri oculte, fie că este reală, dar este îmbrăcată cât mai lugubru, cât mai jalnic posibil.

La orice canal puturos plin cu dejecții audio/video te uiți, nu ai să vezi nimic care să nu fie anunțat de vreo fufă fără gen îmbătrânită în rele și ticăloșie, care să nu înceapă cu o sintagmă de care toți românii sunt deja sătui până peste cap: „ATENȚIE, URMEAZĂ IMAGINI CU UN CONȚINUT CARE POATE SĂ VĂ AFECTEZE EMOȚIONAL”

Dar de ce paștele și dumnezeii mamelor voastre transmiteți mereu numai astfel de știri lugubre, nemernice chiar, care au darul să oripileze, să emoționeze babetele aflate la începutul menopauzei, când fac bufeuri de la orice bucată de carne fleșcăită, sau să emoționeze foștii bărbați care deja trăiesc din amintiri, când militari fiind și cu „sânge rece” de duri luptau în linia întâi al frontului național de cules porumb și cartofi, ajutând agricultorii în muncă?! De ce? Care este scopul, jegurilor? Să țineți populația într-o stare permanentă de frică? Cui îi face bine această frică continuă? Guvernanților? Ocultei mondiale? Colonizatorilor din umbră a României?

Toată această cohortă de slugi ticăloase care și-au pus profesia în slujba reptilelor globaliste - fiind plătiți excepțional de bine doar pentru că acceptă să mănânce zi de zi rahatul care trece prin canalizarea la care ei sunt angajați pe Statul de Plată - toate aceste jeguri subumane care emit asemenea minciuni și programe de știri falsificate sau transformate în așa fel încât toate lucrurile în orice domeniu sunt prezentate catastrofal și orice minciună despre globalism și acoliții săi sunt prezentate ideatic, hiperbolizat, aceste iude antiromânești, vor trebui pedepsite exemplar după ce România va deveni o democrație adevărată, o țară suverană stăpână pe destinele ei, condusă de oameni patrioți care iubesc acest pământ și populația rămasă aici la sacrificiu!

Toți! Fără nicio scăpare! Împreună cu această clasă politică – fără excepție! – și scursurile trădătoare din Servicii și armată, din justiție și întreaga magistratură, vor trebui să fie incluși în același lot și toți viermii hulpavi după bani și privilegii din Presa mainstream!

Numai așa ne vom putea curăța, numai astfel vom putea pune prima piatră de temelie! De asta ne trebuie după viitoarele alegeri oameni curajoși și fermi, oameni care să nu se teamă de nimeni și de nimic, oameni  care nu au teamă de șantajul nimănui! Ei există, sunt acum ascunși cu disperare de jegurile enumerate mai sus, care se tem visceral de ceea ce va urma și vor păți după 33 de ani de jaf și trădare!

Ei știu asta, simt asta, de aceea caută disperați să pună pumnul în gură oricărui român care are curajul să-i înfrunte, să arate lumii adevărul și ticăloșiile la care se dedau în timp ce strigă în gura mare că România este o țară democratică, unde domnește Legea și Dreptatea! Domnește Legea junglei, de la președinte și până la ultimul necalificat cu handicap mintal dintr-un vârf de munte sau colț de pădure virgină.

Românii ar trebui să evite cât de mult  emisiunile de știri și mai ales acele „canale de știri” care nu contenesc să deverseze în domeniul public dejecții pestilențiale care put îngrozitor a hoit. Ei inoculează perfid în mintea oamenilor care ascultă zi de zi știri pe Tv - pe orice canal - aceleași nenorociri, crime, accidente, violatori, sinucideri, drogați, prostituție, scumpiri la orice, mărir de taxe, etc doar ca să vă inoculeze ca o perfuzie prin care vă introduc otravă! Ca picătura chinezească ajungeți să nu mai puteți discerne, aveți senzația că toată România este o bombă gata să explodeze! Refuzați perfuzia! Lăsați televizoarele deoparte! Internetul vă este de ajuns, acolo măcar puteți alege cu discernământ ceea ce vă interesează, dar și prerea altor oameni care se preocupă de cercetarea evenimentelor.

CNA-ul este o parodie de instituție, este doar o unealtă uzată care girează și aprobă tacit toate aceste nemernicii care se transmit nonstop sub sigla mincinoasă „Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional”. I-aș bate cu câte 50 de lovituri de vargă sau cu o frânghie udă pe spate pe orice târâtură fardată și împopoțonată care se uită vizibil pe prompter și se mai și bâlbâie la pronunțarea unor cuvinte banale pe care este evident că nu le cunoaște și nici nu le înțelege sensul, dar scuipă cu limba bifurcată de șarpe veninos minciuni sau adevăruri spuse pe jumătate, ca să i se deturneze sensul.

Încercați să vă uitați la televizor doar la divertisment, doar la filme care vă distrează și vă deconectează, la canale cu muzică, iar când totuși vă uitați la o emisiune de știri gen telejurnal, fixați-vă în mintea voastră ca fiind bătute în cuie ca piroanele cu care iudeii l-au răstignit pe Domnul Iisus, că nimic nu este adevărat, că totul este minciună și denaturare, totul este exact invers decât comunică acel șarpe veninos care vorbește din televizor.

Atunci veți fi imuni, atunci veți putea înțelege adevărul printre rânduri, adevărul adevărat ascuns de împuțiții din Media.

Veți ști atunci pe cine să votați, veți fi în cunoștință de cauză! Vom vota numai pe aceia care nu sunt lăsați să apară la Tv și care sunt obstrucționați mereu să se exprime pe rețelele de socializare - rețele care sunt controlate de ei, de „zeii democrației” de căcat care guvernează România.

Doamne ajură!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?