AGONIA PALARIILOR NEGRE

De fiecare dată când public fapte verificabile despre statul militar Israel, primesc amenințări cu moartea... de la creștini! Mă confrunt cu o erupție violentă de ură intensă, care chiar vrea să mă omoare.

Pot dezvălui adevărul despre orice alt subiect și pot fi ferit de persecuție. Nu contează ce expun, fie că este vorba despre vaccinuri, bănci, guverne, abuzuri asupra copiilor, manipulare a vremii, să-i spui... voi fi bine. Dar în momentul în care ridic vălul despre ceea ce se întâmplă cu adevărat cu statul Israel, primesc amenințări cu moartea, se declanșează campanii de defăimare și un spirit incredibil de ură vicioasă este eliberat împotriva mea... de către creștini! Îmi trimit e-mailuri și mesaje text cu cel mai rău conținut, numindu-mi cele mai proaste nume pe care le pot găsi. De ce asta? Ce se întâmplă? De unde aceasta ura?

Am primit un sms de la un profesionist medical celebru, pe care l-am intervievat și cu care am realizat documentare. A stat chiar și la noi câteva zile. Am apărat-o, am susținut-o și i-am împărtășit mesajul despre pericolele vaccinurilor pentru umanitate. Dar când a aflat despre adevărurile pe care le dezvălui despre Israel, mi-a trimis un mesaj:

"Nu ma mai contacta niciodata. NU TE-AM CUNOSCUT!"

Ce anume determină aliații, prietenii, frații și surorile să se întoarcă unul împotriva celuilalt? Este aceasta inima Creatorului nostru, care este iubire pură? Clar că nu.

Ce spirit este acesta? De unde această ură aprigă?

Originea adevăratului Israel

Găsim răspunsul analizând originea spirituală a statului militar Israel. S-ar putea să-i surprindă pe unii care au citit asta, dar rădăcinile spirituale ale statului militar modern care se numește Israel sunt foarte diferite de rădăcinile poporului biblic care s-a numit Israel. Să ne uităm mai întâi la rădăcinile Israelului original.

Potrivit Bibliei, Israel este numele dat tuturor oamenilor din întreaga lume care îl iubesc cu adevărat pe Creator din toată inima. Israelul nu este o națiune politică, ci se referă la toți oamenii din întreaga lume care au o inimă purificată (circumcis), care sunt născuți de sus și care umblă cu Creatorul. Acest lucru este explicat în detaliu în toată Biblia, de exemplu în scrisoarea către romani și în scrisoarea către galateeni.

Israel înseamnă „copil regal al lui Dumnezeu”. Este un nume pentru toți copiii lui Dumnezeu.

Conform Scripturii, toți oamenii din întreaga lume care au credință în Dumnezeu sunt descendenții lui Avraam, care este numit „părintele credinței”. Avraam a primit acest nume, pentru că a fost primul om de pe pământ care a fost credincios Creatorului, în mijlocul unei culturi rele care se închina demonilor.

„Din tine va ieși un popor mare, ca numărul stelelor”.

Acești oameni ar merge pe urmele lui Avraam, pentru că ar fi credincioși Creatorului, la fel ca Avraam. Ei ar fi familia lui Dumnezeu, pruna ochiului lui Dumnezeu, proprietatea lui prețioasă, locul unde locuiește Atotputernicul. Un popor care nu se închină demonilor, care nu umblă în răutate și perversiune, care nu provoacă război și violență, ci oameni care trăiesc în compasiune și iubire, care au inimi și mâini curate și care aduc vindecare omenirii .

Scriptura afirmă că de fapt, Hristos este adevăratul descendent al lui Avraam și a tuturor celor care sunt în Hristos. Pot cita 500 de scripturi, dar toți cei care au ochi pot citi acest lucru din belșug pe tot parcursul Noului Testament (de exemplu, Romani, Galateeni, Coloseni etc.).

Scriptura afirmă că în Israelul antic marea majoritate a oamenilor nu erau cu adevărat Israel.

Majoritatea israelienilor s-au împotrivit lui Dumnezeu, l-au neascultat, s-au închinat demonilor, și-au sacrificat copiii idolilor, au practicat pervertirea sexuală și au urmat toate formele de răutate și iar răutate. O rămășiță foarte mică din Israel, a fost cu adevărat Israel. (Acest lucru este afirmat pe tot parcursul lui Ieremia, Isaia, Romani, Galateni etc.).

Originea statului Israel 

hdhfjk

Când ne uităm la rădăcinile statului militar modern Israel, vedem o poveste cu totul diferită. A fost inițiată de o mișcare numită „sionism” care este formată în mare parte din „evrei laici”, oameni care îl resping pe Creator, dar își asumă identitatea evreiască. Această mișcare a fost susținută în mare măsură de faimoasa familie Rothschild, care sunt bine cunoscute pentru implicarea lor în masonerie și satanism.

 

Rothschild sunt jucători proeminenți din așa-numitele „elite” care urmăresc dominația lumii. Ei sunt în spatele Forumului Economic Mondial și a altor organizații globaliste. Vedeți raportul nostru amănunțit cu dovezi despre agenda pentru dominația mondială.

Rothschild sunt cei care au finanțat statul Israel. Scopul acestui stat este de a face din el centrul unui guvern mondial unic.

În scurta sa existență, statul Israel a dezvoltat următoarele caracteristici:

Este una dintre cele mai atee națiuni din lume.

✔︎ Este un puternic promotor al LGBTQ+ și al transgenderismului

✔︎ Este un refugiu sigur pentru pedofili

✔︎ Este un centru al francmasoneriei

✔︎ Găzduiește cea mai mare paradă a mândriei din Orientul Mijlociu

✔︎ Torturează sute de copii în închisoare

✔︎ A ucis sute de mii de oameni fără apărare

✔︎ Urmează să devină sediul unui guvern mondial unic.

✔︎ Se laudă cu faptul că Israelul a fost un laborator de testare pentru vaccinuri

✔︎ A fost prima națiune care a exclus din societate persoanele nevaccinate

✔︎ A creat agenția de informații Mossad, care operează sub controlul elitelor, pentru a comite crime împotriva umanității

✔︎ Israel a creat Hamas, pentru a descrie poporul palestinian ca terorişti

Statul Israel este din toate punctele de vedere exact opusul Israelului biblic.

Din acest motiv, evreii ultra-ortodocși din întreaga lume se opun cu fermitate acestui stat. Creștinismul a fost totuși infiltrat strategic în secolul al XX-lea, pentru a asigura sprijinul miliardelor de creștini din întreaga lume. Acest lucru a fost făcut în mare parte prin frică și intimidare, spunând că toți creștinii care susțin acest stat militar sunt „binecuvântați de Dumnezeu”, în timp ce cei care nu-l susțin, sunt „blestemați de Dumnezeu”.

Ceea ce trebuie să înțelegem, este că folosirea numelui Israel, nu te face „Israel”.

Pe măsură ce vedem că Israelul a fost fondat de sataniști, înțelegem de unde vine ura intensă când adevărul despre această stare este dezvăluit. Se învelește cu un văl religios, în timp ce este de fapt, opusul. Abuzează fără rușine versetele Bibliei pentru a apăra uciderea în masă a milioane de oameni, în timp ce neagă adevăratul mesaj al Bibliei că Israelul lui Dumnezeu, nu este politic sau militar.

Urmărește acest film extrem de revelator: „The Mistery of Israel”: 

hehfjjk

https://server.stopworldcontrol.com/?link=/aHR0cHM6Ly9hbHRtYWlsZXIubmV0L3AvYUhSMGNITTZMeTkzZDNjdWMzUnZjSGR2Y214a1kyOXVkSEp2YkM1amIyMHZhWE55WVdWcy9jbGljay9NVFk1T1RJMU1EWXdNamt4TVRZM055NDJOVFE0T0RGaFlUQm1ZbU14UUhOMGIzQjNiM0pzWkdOdmJuUnliMnd1WTI5dA

DAVID  SORENSEN

Preluare, traducere, editare,

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?