14.000.000 DE DOLARI FINANTAREA MISCARII INSURGENTE DIN ROMANIA!

picture

Este doar ce-a gasit DIICOT pana acum. Pericol la adresa securitatii nationale! poza

DIICOT a ajuns la sursa banilor cu care au fost finantate miscarile de strada ale #Rezist si ONG-urile sustinatoare ale Codrutei Kovesi si, indirect Klaus Iohannis. Dificil, pentru ca finantarea s-a facut prin cryptomoneda, bitcoin, tocmai pentru a nu putea fi verificata, in sine un mijloc care indica scopul ascuns, subversiv.

Finantarea ar fi fost imposibil de detectat, daca nu ar fi existat scurgeri de informatii din interiorul #Rezist. Cum se pozastie, codurile portofelului electronic au fost predate DIICOT de un fost membru #rezist! Chiar si asa, drumul banilor virtuali nu poate fi gasit decat cu experti cu cea mai inalta calificare, ceea ce DIICOT a facut.

Intrebari legitime: cum a fost posibil asa ceva? ce au facut SRI si SIE? oare nu se vedea cu ochiul liber ca actiunile violente, de nivel insurgent, organizate in timp real si la nivel national, ba chiar in afara tarii, cu propaganda standardizata si mesaj unic, de natura politica, aveau comanda unica si sunt finantate masiv in mod evident? nu cumva inalti responsabili din cele doua servicii au fost nu numai complici prin tacere, dar si organizatori, au asigurat tactic si logistic miscarea insurgenta, care a avut si are drept scop transformarea Bucurestiului in Maidanul ucrainean?

poza

Dar, ce a facut Klaus Iohannis? Pentru ca, prin coincidenta, nu-i asa, #rezist si sustinatorii mafiei de la DNA si justitie au organizat insurgenta taman cu mesajele politice ale Presedintelui: cum zicea Iohannis ceva, cum "protestatarii" veneau si ei in strada, cu aceleasi mesaje. Dar cand Iohannis insusi a venit in strada?

Sunt convins ca sumele de bani sunt mult mai mari decat 14 milioane de dolari. Daca acesti bani au venit de la Soros, trebuie intrebati cei care au decis finantarea, cu ce scop au facut-o, care erau obiectivele, de ce nu s-a facut o finantare transparenta? Pentru ca a fost vorba despre un atac la securitatea nationala a Romaniei.

Nu cred ca lucrurile vor merge prea departe la DIICOT, cel putin in viitorul apropiat: nivelul la care se poate ajunge este prea mare. Intrebarea care se pune: se vor opri sau vor continua, cei care au aruncat tara in razboiul hibrid la care asistam? Moscova a avut vreun rol? Ca banii nu au miros, iar primul care stie ar trebui sa fie chiar chiar Soros, care se afla in cel mai dur razboi acum chiar cu Donald Trump si cu administratia americana! poza

14 milioane de dolari? Sau 100 de milioane? Atata valoreaza Romania, cozilor de topor care ati gandit totul! Vai de cei care s-au lasat manipulati, gratis, se intelege, pentru ca Soros nu poate fi atat de prost cat sa-i plateasca si pe cei pe care-i manipuleaza. N-ar mai fi niciun haz! Am avut, inca o data, dreptate. Era logic ca este vorba despre manipulare si bani multi. CAND AM SPUS-O AM FOST DENIGRAT LA GREU. Acum, cei care au facut-o tac sau se ascund. Adevarul e peste toate!

Av. Aurelian Pavelescu preşedintele PNŢCD poza

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?