ZELENSKY TREBUIE SA PLATEASCA, SI VA PLATI !!!

jhfhfgjhjjjh

Viktor Medvedciuk, liderul Partidului. ,,Platforma de Opozitie - Pentru Viatță”, partid interzis in Ucraina, si Președinte al mișcării ,,Alta Ucraina”: « Volodimir Zelenski a comis câteva greșeli care au condus la prăbușirea lui:

- Prima greșeală. Aducerea la putere a unor neprofesioniști.  Zelenski a intrat în politică în virtutea legilor din showbiz și a continuat să-și promoveze politica exact după aceste legi. Aducerea la putere a unor oameni „chipurile din popor” a fost eficientă din punctul de vedere al show-ului, dar a fost păguboasă din perspectiva intereselor statului. Istoria ne demonstrează că, oricât de proastă ar fi clasa conducătoare, înlocuirea ei cu oameni adunați la întâmplare nu rezolvă nimic.

- A doua greșeală, Trecerea la ideologia nazistă. Nazismul ajută să facă din ,,slujitori ai poporului”, cu minte îngustă și hoți, războinici ai luminii, iar pe toți ceilalți să-i acuze că lucrează pentru „răul universal” în persoana Moscovei.

- A treia greșeală. Supraestimarea ajutorului occidental. Nefiind un profesionist, Zelenski a crezut că sprijinul occidental va acoperi toate riscurile confruntării cu Rusia. Zelenski a început jocul politic având doar banii, armele și ideile altora și ca urmare, toate s-au terminat. Gândind că jucându-se cu lucrurile altora nu va pierde niciodată, Zelenski a greșit. El a pierdut Ucraina, a pierdut economia țării, statalitatea ei, a pierdut viețile a sute de mii de ucraineni simpli, care au murit din cauza jocului lui criminal și dement. De aceea se apropie ora când trebuie să dea socoteală și care nu este peste munți și mări. Pentru greșelile sale, Zelenski trebuie să plătească si va plati !!»

preluat și editat

GIGI  PETROVAN

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?