TRAIASCA ROMÂNIA NOASTRA!

hfhgfhjj

Să nu vă așteptați de la mine ca astăzi să vă transmit bezele tricolore cu urări de „La muți ani România!”, că nu o voi face. Nu  simt nicio bucurie, nicio satisfacție, ci doar ură. Ură nemărginită față de toți acești farisei din clasa politică ce mimează azi un patriotism nemărginit, care se bat cu cărămida țigănească plină în pieptul lor de alamă coclită că datorită lor am fi pe culmile Gloriei și ale Prosperității, când de fapt România și românii au ajuns niște jalnice ființe pribege care bântuie globul pământesc în căutarea Fericirii și al traiului decent cu muncă cât mai puțină, cu răspundere cât mai mică - spre deloc. Preferăm să fim oficial slugile declarate ale unor vârfuri cu moț lăsate în mijlocul trotuarelor în timpul nopții de unii cufuriți care nu mai ajung la budă.

Ce să sărbătorim? Să mimeze Ciolacu, Ciucă, Johannis, împuțiții de la USR și AUR că sunt cei mai mari patrihoți din toate timpurile? Că nu mai avem o armată națională - chiar dotată numai cu praștii la cingătoare – dar să fie devotată României și poporului român? Asta să sărbătorim? Ipocriților, fariseilor, jalnicelor făpturi... Țineți-v de Saturnalii, beți până borâți „de ziua României”, îmbătați-vă, ghiftuiți-vă, regulați-vă, toate în numele României! Prefăceți-vă fericiți, prefăceți-vă că vă merge bine cu banii pe care i-ați manglit uitându-vă în toate părțile, cu Justiția care a stat „de șase”... Fiecare dintre noi este vinovat și părtaș direct sau indirect la Jaful Național! Fiecare ne-am prefăcut că nu vedem, că nu ne-au băgat mâinile lor cange în buzunarul nostru... Suntem lași, suntem idioți, suntem ticăloși, suntem ipocriți, suntem nemernici...

Cine nu este așa, cine simte că nu se comportă așa, atunci acela nu este un român „de-al nostru”, nu prea are niciun motiv de sărbătoare. Puneți botul la teatrul ieftin organizat de jegurile împuțite cu prapuri tricolori și festivism cu cocarde și pânză roșie? Iarăși sunteți dobitoci și sunteți în mare pericol să alegeți din nou prost, iar asta va conduce la pieirea noastră ca nație și ca țară cu steag! Vom dispare efectiv de pe hărțile lumii și asta ne va lcuti nu peste mulți ani să mai mimăm bucurie la 1 decembrie.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?