SA-I MOARA CAPRA!

bcbcfbnn

Dilema caprei: Dănileț nu știe dacă e animal ori poziție...

Bă nene! A ieșit Dănileț la pensie?! La 48 de ani? Serios?! Pe bune, eu când aud Dănileț nu pot să nu mă gândesc la zoofilie. Zoofilia pe care el o argumenta ca fiind legală, acceptabilă, dacă animalul nu se vaită?!

Deja e cu „vă rog opriți planeta, vreau să cobor”. Cât de imbecilizat și corupt este acest Sistem să îl scoată la pensie pe unul cu aplecări ciudate, care toată cariera lui de judecător s-a remarcat prin argumentarea acceptării zoofiliei și prin pupături la dorsalul Monicăi Macovei? Serios, societatea noastră nu numai că naște monștri, dar le dă și o pensie specială, pentru a trăi liniștiți.

Ce va face Dănileț acum că a ieșit la pensie? Cred că merge în Obor, cumpără o capră ori o oaie, una care îi va face cu ochiul, bezele și îi va arunca ochiade și pune bazele subzistenței circulante prin circuitul circular circumcis, o și mulge, o și m....ute, iar a doua zi reia procesul, practic neproducând deșeuri și o minimă amprentă de carbon. Omul va scrie o lucrare despre dilema caprei, care nu știe dacă e animal ori poziție, asta ca să cităm un banc sec. Cum așa? Dănileț la pensie? Și pentru ce? Ce a făcut panarama asta la viața ei să merite o pensie specială? Propagandă, când trebuia să judece, s-a îmbătat când trebuia să reprezinte statutul de demnitate al judecătorului și ne-a dat de înțeles că el cochetează cu anumite deviații.

Tu cel care ieși la pensie la 67 de ani și ți-ai rupt șira spinării și te dor toate alea, cum te simți când auzi că Dănileț a ieșit la pensie și poate se retrage, cu capra, într-un paradis, confortul financiar fiindu-i asigurat din taxele tale, alea de care te jefuiește Ciolacu?!

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?