NU AVEM CURAJUL

BDGHFHFJJJ

Nici măcar nu avem curajul să ne cerem banii înapoi...!

„Un audit al Curții de Conturi a descoperit că Guvernul American a omis să livreze Ministerului Apărării Naționale produse și servicii în valoare de peste 213 milioane de dolari, deși plata în avans fusese efectuată de statul român în perioada 2013-2016. Cu toate acestea, singura măsură dispusă de Curtea de Conturi pentru conducerea MApN a fost analizarea periodică a creanțelor, pentru a se asigura de justificarea corespunzătoare a avansurilor achitate, fără a se vorbi, în vreun fel, de recuperarea banilor de la americani”.

Nu avem curajul să ne opunem directivei UE care prevede sistarea încălzirii cu lemne. Dar nu și exportul lemnelor în Austria!

Nu avem curajul să ne opunem hotărârii UE, care prevede că legislația comunitară este mai presus decât Constituția Națională!

Nu avem curajul să ne opunem recomandării UE de a co-finanța deficitul bugetar al Ucrainei!

Nu avem curajul de a stopa închiderea termocentralelor pe cărbune, când Germania deschide altele noi!

Nu avem curajul de a spune că rezervele noastre de gaz și petrol sunt ale României și nu ale străinilor! Idem cu toate celelalte minereuri!

Nu avem curajul să condiționăm staționarea trupelor americane/NATO în România și subordonarea acestora Guvernului și Parlamentului  României, respectiv MApN!

Cum mama dracului a avut curajul acel țăran cu 4 clase primare din Scornicești, să se opună Rusiei în 1968?

Ce a mâncat Ceaușescu de era atât de patriot, și ce au mâncat ăștia din democrație...?

Este exclusiv vorba despre căcat...!

EL COMANDANTE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?