NASTASE, ELICOPTERUL SI ARDELENII

bdhsdikfhdfuiuijk

Eu am încercat să vă tot zic câte o treabă, despre unii și alții din politică... La unii nu merge cu logica, la alții nu merge nici măcar cu dovada, că indiferent ce spui, ei o țin gaia mațu’. Am zis să încerc să vedem dacă iese cu chestii din astea mai absconse, ermetice, neaccesibile profanilor ca mine, poate vedem ce ne rezervă anul electoral 2024. Cere și ți se va da! Bine, la unii nu e nevoie să ceară, că li se dă oricum.

În fine, ce să o mai lungesc! Frate, numerologia e soluția pentru a ne da seama dacă și anul ăsta greșim cu votul. Uite, amica Gabriela Axel Heizbruckner mi-a trimis două previziuni numerologice pentru Șoșoacă și Simion. Gabriela are și un grup, `Misterele Numerologiei cu Gabriela Maria Herzbruckner Axel  https://www.facebook.com/groups/1100238451426893, așa că cei preocupați de problemă, o găsiți acolo.

În fine, în dimineața asta am vrut să ne luăm de la altceva. La împlinirea vârstei de 12 ani de la tentativa de sinucidere și 70 per total, Adrian Năstase dă un interviu în care povestește el că Viktor Orban i-a trimis cadou 4 sticle de nu știu ce vin. Și povestește cum - atunci când era premier - ca să îl împiedice pe Orban să vorbească la o adunare la Oradea, a trimis un elicopter să zboare deasupra respectivei adunări, chipurile să nu se înțeleagă ăia de se strânseseră acolo?! Serios?! Voi vă dați seama cât de puerilă este clasa politică românească în ansamblu? Și te mai miri că Năstase a născut pui vii, fomiști, subdezvoltați mental, precum găina lui Cristoiu? Adică pe Ciolacu?

Mare șmecherie să ardă gazul un elicopter deasupra unora, să facă zgomot. Bre Năstase, bine că nu i-ai pus pastă de dinți pe clanță, ori rahat în poartă, să calce cu dreptul în el, să aibă noroc pe talpa pantofului.

Sincer, la Adrian Năstase mă așteptam la ceva matur, nu la povești din astea de copil care a băut cerneala ca să creadă învățătoarea că a făcut roșu-n gât și îl tratează mă-sa cu albastru de metil și din cauza temperaturii n-a putut să își facă tema. Poate ne-ar putea spune cum a fost cu vânzarea Petrom-ului la austrieci?! E doar un exemplu.

GOGU  ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?