HIDRA NU A MURIT! ESTE IN AGONIE!

jhgf

O victorie amara: Protocoalele i-au distrus pe romani

Astazi, decizia Curtii Constitutionale a aruncat in aer noua Securitate si mizeria statului paralel creat prin “protocoalele secrete”, de catre Maior, Kovesi, Coldea si Dumbrava.

Este meritul unor oameni curajosi (politicieni, jurnalisti, functionari ai statului si cetateni obisnuiti) care au îndraznit sa scoata la iveala aceste “protocoale” si sa lupte cu hidra noii Securitati.

Ii putem numara pe degete. Sunt mandru ca am fost unul dintre ei.

De asemenea, sa nu uitam ca un rol determinant l-a avut Comisia SRI condusa de Claudiu Manda. Parlamentarii din comisiile anterioare, din toate partidele politice, care au închis ochii si au fost complici ai SRI in aceste abuzuri, trebuie trasi la raspundere.

Dar dupa aceasta decizie, Coalitia la guvernare are o uriasa responsabilitate si trebuie sa ia doua masuri guvernamentale (ori prin OUG ori Parlamentul trebuie chemat maine la munca):

1. Tragerea la raspundere penala a celor care au semnat aceste protocoale, a celor care au incalcat flagrant democratia, Constitutia si drepturile fundamentale ale romanilor, din 2009 pana astazi. Pentru ca acesti oameni au comis cea mai mare crima: nu doar au distrus destinele a zeci de mii de romani, au subminat democratia, au atentat la fiinta statului roman.

2. Repararea nedreptatilor provocate de aceste acte ilegale si neconstitutionale, repararea abuzurilor comise. O decizie a CCR nu ii aduce din morti pe cei ce au fost omorati de aceste abuzuri, nu ne da inapoi zilele de arest ilegal pe “protocoale”, nu readuce impreuna familiile distruse. Este momentul in care actuala Coalitie trebuie sa ia o decizie, lupta cu statul paralel si ii apara pe romani sau continua vaicareala televizata.

Decizia curajoasa a Curtii Constitutionale a readus democratia in Romania. Este datoria Coalitiei de la guvenare sa asigure respectarea democratiei in tara noastra.

Lupta nu s-a incheiat!

Traiasca Romania libera! khjkhjm

#curaj

#dreptateapanalacapat

#paraditoriilapuscarie

#protocoalelelapuscarie

DANIEL DRAGOMIR

Featured

TRADATORII

Norocul meu în viață a fost că am învățat tot timpul din greșelile mele și ale altora... Am greșit poate o dată, dar niciodată a doua oară cu același lucru.

PUBLICITATE NEELECTORALA

Mă trage dăunăzi un amic de mânecă și îmi arată un articol din ziarul mafiei politice interlope a Iașiului., adică BZI, a cuplului HIPOPO&SON.

Gabriel Mihaila Thu, 04/25/2024 - 11:54
SFÂRSITUL UMANITATII

Așa cum a fost planificat de liderii globali

Gigi Petrovan Thu, 04/04/2024 - 08:05
S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?

Gabriel Mihaila Sun, 03/31/2024 - 07:06
PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14