FESTIVALUL JEGURILOR TRADATOARE

gddfghh

De peste o săptămână în urmă asistăm „cu anasâna” la un festival al ipocriziei propagandei Media în legătură cu apropiata Zi a României!

Tot feluri de PROMO-uri se latră sacadat sau solemn, misterios sau triumfal, de crainici care latră sau recită cu o voce gravă cuvinte importante odată, dar care azi nu mai înseamnă mai nimic pentru români. Pentru că ticăloșii televiziunilor mainstream - precum PROști Tv, Antiaereiana3/CâhNaNa, Românica lui G(gh)uiță, Realitatea securistă, Behaie 1laTv etc, au devalorizat toate noțiunile de patriotism ale tinerelor generații, au demonizat și demonetizat tot ce a însemnat străbuni, strămoși, valori autentice românești... au sădit în creierul consumerist al părinților români și în cel crud, dar fertil al odraslelor lor, tot felul de buruieni otrăvitoare care să înlocuiască vechii codri seculari. Jeguri ale propagandei globaliste, ale imperialismului american și european în care chipurile ne-au introbăgat și pe noi ca țară, ca să ne fure din interior, să ne siluiască la ei în casă ori de câte ori au chef și ca să nu-i vadă lumea...

Cel puțin trădătorii neamului de la ProTv și Antena 3/CNN își fac în această perioadă a anului un PR deșănțat pe tema sărbătorii naționale de la 1 Decembrie. Atunci „fac pace” cu Împuțiții din clasa politică pe care în restul timpului se fac că-i scuipă pe față în funcție de decartarea banilor murdari - mascați în publicitate inutilă pentru lucruri intime ce au darul și acestea să exacerbeze mințile bolnave prin idei și ideologii transmise subliminal.

Asta, în vreme ce tâlharii de frunte ai țării se plimbă cu nonșalanță în cele mai exotice colțuri ale lumii, în țări până ieri sălbatice, dar care azi au șanse mari să ne depășească pe noi, pe români, care am fost trași înapoi cu peste 50 de ani pentru că am fost secătuiți de resurse și alungați să fim sclavii lumii civilizate.

Acești nemernici au curajul să ne cânte la ureche manelele patriotismului, muzica falsă scrisă de alte jeguri tuciurii la ten și în cerul gurii, ca să le facă lor „rating” pe timpul celor trei zile de „programe speciale”. Totul cu un festivism fals, cu alocarea altor sume exorbitante pe petreceri festiviste transformate în Saturnalii pline de plăceri și de dezmăț al politicienilor și al câinilor lor de pază, cărora li se aruncă sub mese oase pe care au grijă Împuțiții să mai lase câte o bucată de carne macră pe os, că este de unde...

Nu vă lăsați amăgiți dragi români, nu cădeți în plasa Propagandei care dorește doar să vă abată atenția de la problemele cu adevărat grave ale țării și a stării jalnice la care ne-au adus. Pregătiți-vă să înfigeți cu ură și cu sete tăișul votului transformat în pumnal pe care să-l introducem la viitoarele alegeri în urmă imaginându-ne că le secționăm carotida!

Trăiască 1 Decembrie, Ziua României, a acelei Românii pe care trebuie acum să o smulgem din mâinile lor făcute cange și să o redăm iarăși după ce o îndreptăm pe drumul cel bun generațiilor viitoare, așa cum au făcut părinții și bunicii noștri cu noi!

GABRIEL  MIHAILA

(vezi videoclipurile de mai jos)

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?