EPPUR SI MUOVE!” – „si totusi se-nvârteste!”

hdhfjgjkkk

Vreau să vă atrag atenția asupra unor fapte în aparență banale care se petrec acum în jurul nostru. Lucruri foarte fine, așa cum era pe vremuri cu acele aparate de radio mari cât o ladă de zestre umplute cu diode și cu o scală cu fir de ață cu care plimbai cu un buton denumit „acord fin” și căutai posturi de radio mișcând „acul” cu o zecime de milimetru. Și prindeai în acel punct mai mic și mai subțire decât linia indicatorului de scală, un post care emitea foarte clar, doar că era estompat de distanța de pe planetă de unde transmitea și de puterea mică a emițătorului. Trebuia să fii pur și simplu ahtiat după o știre, după o informație pe care nu te lăsau „ai tăi” controlați de Securitate să o știi, să o auzi...

Măi dragilor, vă rog să priviți și să ascultați cu mai multă atenție atunci când – obișnuit sau întâmplător – înghițiți niște minute la o emisiune de știri transmisă de cele două vârfuri de lance ale globalismului românesc, adică CNN/Antena 3 și ProTv. Restul sunt doar coruri de copii ale celor doi soliști.

După cum am mai spus, nu mai obișnuiesc de peste zece ani să privesc constant  Antena 3. România Tv al securistului transfug Sebastian Ghiță în parteneriat cu Victor Ponta, nici atât. Nu merită să îmi pierd minute, ore, zile și ani din viața asta scurtă, ca să ascult elucubrațiile otrăvite ale Propagandei globaliste și să mi se bătătorească creierul cu fake-news-uri și alte alea.

Am site-urile mele cât de cât independente și care vorbesc ca și mine împotriva globaliștilor și a crimelor împotriva umanității făcute de ei. Despre orice adversar al acestora și despre lupta lor cu hydra globalistă, nu scot o vorbuliță televiziunile „mainstream” citate.

Dar:

Chiar în asemenea situație, chiar dacă eu știu adevărul în mare parte și știu să citesc printre rânduri, nu pot să nu îmi confirm că cele ce se întâmplă în prezent pe planetă, sunt exact invers decât propovăduiește Propaganda din amvonul Bisericii Sataniste patronate de Papa Alb de la Roma.

Încet-încet, pachetul de suflători din orchestra de estradă a Propagandei transpare spre o retorsiune, spre o reconvertire fină a butoanelor care până acum scuipau răspicat vorbe cu otravă despre ruși, despre Putin, despre China și tovarășul Xi, despre șahul Iranului sau BRICS, acum se observă o oarecare moliciune, o îmbrăcare a mâinilor cu care ei argumentează cu o mănușă de catifea.

Nu mai există vehemență, nu mai există acea frenezie a victoriilor nenumărate contra Inamicului Public nr. 1 Putin, toată contraofensiva armatei ucrainene s-a dus naibii de gard, nu mai spune nici bietul Zelensky mai nimic important care să îmbărbăteze și să în cur-ajeze propriul popor, dar și pe noi, „ăilanți”, care trebuie să le finanțăm muniția și pietrele din prăștii... S-au terminat dronele iraniene cu care rușii dădeau pocnitori în silozurile cu grâne de la malul Dunării de se înecau știristele de indignare că vin din înaltul cerului bucăți de tablă ca din conservele cu ton marinat peste buncărele rurale din România... Nici de numele lui Putin sau Lavrov nu ni se mai spune, de parcă au dispărut lichidați de eroul Prigojin despre care vom auzi poate într-o zi că l-a găsit Zeky în cada de baie cu Olena lui...

Ce naiba mai fac cei din Donbas, cum așteaptă ei Crăciunul, ce le va aduce Moș Crăciun copiilor alungați de ticăloșii din armata rusă să învețe pe peroanele neîncălzite ale metroului din Harkov? Pe ce cărți mai învață ei astăzi, cumva pe cele donate de la Moscova și Leningrad? Nimic nimicuța la televiziunile românești! Pur și simplu bruscamente și de-o dată, nici globalizda Andreea Esca nu mai zice că „pe site-ul nostru puteți urmări cele mai proaspete știri din războiul din Ucraina”... De ce? Nu mai are voie? Să spună deschis: „bă proștilor, ne temem bă, îs prea puternici și am început să ne temem că în curând ne vor fugări pe toți mâncătorii de căcat care au fost plătiți de americani să scuipăm fecale despre ei”....

Dar hai să zicem că Ucraina este deja abandonată așa cum au spus și au prezis mulți - chiar în primele zile ale „operațiunii speciale” - când o sumedenie de flaifuteri din România și de aiurea au plecat acolo ca în El Dorado să își domolească spiritul de aventură căpătat din filmele americane, în care soldații lor sunt nemuritori și trag cu armament stelar cu lasere, și să se îmbogățească peste noapte... Au venit înapoi și i-au pupat mă-sa reci,  că ce aveau în buzunare nu au acoperit nici colacii și prescurile pe masa cu pomeni.

Unde sunt mult lăudatele arme care vor intra pe la sfârșitul primului secol din acest mileniu - după ce se vor fi învechit bine și se vor fi uzat moral - în dotarea parodiei de armate române trecută total în subordinea „stăpânilor lumii”? Dar navele de război, avioanele de hârtie de luptă din foaie de aritmetică, tancurile și TAB-urile invincibile, unde sunt, că nici ucrainenii nu le mai au, că le-au vândut de mult pe o juma de vodcă la ruși?!...

A apărut ca o minune altă „operațiune” specială... cea a Hamas-ului din Fâșia Gaza, care s-a apucat de luat ostateci din chibuțurile israeliene și au făcut măcel ca să elibereze pământul arid din Țara Sfântă numită cândva Palestina. Evident că a fost o mișcare strategică, o mișcare gândită și declanșată „la fix” de forțele din Coaliția Binelui care vor să deraieze America și acoliții ei printre care ne numărăm și noi pe o hârtie fără importanță, vor să schimbe pentru totdeauna împărțirea puterii pe planetă!...

Gata, s-au schimbat niște prizonieri, iar Israelul a început iarăși tocarea populației civile și militare a Hamas din Fâșia Gaza. Unii toacă cu cele mai stelare arme de pe Terra și provoacă daune inimaginabile în numele unei răzbunări care a fost pusă la cale de globalism și a declanșat atacul palestinian pentru ca ulterior evreii să aibă motiv de răzbunare. Dar când lumea se aștepta ca Iranul și țările arabe să se folosească de prilej pentru ca să se declanșeze noi fronturi de luptă care urmau să consume și să disipeze forțele militare ale SUA/NATO, lucrurile se domolesc în aparență, limitându-se doar la declarațiile și discursurile belicoase ale lui Erdogan, care din aliat al NATO devine acum un înverșunat inamic al său.

Numai Mircea Geoană (iartă-l Doamne că e prost!) mai este capabil în inocența lui copilăroasă să mai creadă în puterea NATO, așa cum a crezut că el a câștigat alegerile și nu Băsescu.

Vreau să observați și să credeți că totul este subjugat unui anume eveniment mondial: alegerile prezidențiale din SUA de la anul! Lumea Liberă de acum și majoritatea populației care votează în America, toți doresc să iasă Donald Trump, acela care a răsturnat cât a fost la Casa Albă și a clătinat mult globalismul, drept pentru care și-au adunat forțele răului și au reușit să schimbe prin forța corupției rezultatul scrutinului, validând în fruntea lumii un moș senil și pișorcos care nu mai poate să-și țină mușchii vezicii, dar mai ales soarta Americii.  Americanii au văzut și au înțeles pe pielea lor, cu sacrificiul lor, al fiecăruia, ce înseamnă demența unui moș senil manevrat din culise ca să subjuge toată economia și visteria statului american unor cauze pierdute împotriva unei majorități globale, cum a fost în Ucraina și acum Israelul.

O conjurație a forțelor Binelui la care participă  printre alții președintele Putin, Xi, șahul Iranului, șeicii arabi, etc - au jurat pe cât se poate de mult să țină în frâu orice provocare de declanșare a unui Al Treilea Război Mondial - care ar aduce inevitabil pieirea omenirii, ceea ce își doresc acum sataniștii globaliști când au înțeles că soarta lor este pecetluită. Nimic nu-i mai poate salva! Putin putea face de mult pilaf cu carne pe tot teritoriul Ucrainei, putea pur și simplu să decimeze - chiar cu ajutorul primit din țările NATO - un întreg popor, dar după cum a dovedit, Putin nu asta dorește, nu dorește să fie parte a unui război nuclear care ar pulveriza omenirea... A adoptat o tactică de tocare mărunt-mărunt a resurselor implicate în luptă evitând cât mai mult omorârea unor oameni chiar militarizați din armata inamică, dar demonizând în acest timp adevăratul vinovat care și-a pus țara pe tava colonizatorilor americani din familia Biden. Este cât se poate de clar astăzi că între Putin, Xi și Donald Trump există o legătură ascunsă, o înțelegere tainică, în care se dorește ca America să revină sub conducere republicană și să se caute o soluție pașnică în rezolvarea conflictului mondial. Această înțelegere pare a fi acum unica și cea mai verosimilă alternativă de a salva omenirea de la un război nuclear. Cât mai este Biden și globaliștii la putere, țările Coaliției au grijă să le slăbească forțele, să-i disipeze prin lume, să se prefacă cu declanșarea a noi conflicte armate în colțuri diferite, cum ar fi Marea Chinei de Est și Taiwanul. America trebuie ținută ocupată și trebuie să fie tot timpul sub amenințarea că nu mai poate face față militar, nici cu armament, nici cu muniție, dar nici cu trupe aliate. Americanii au înțeles asta, însă nu au acum altă soluție decât să continue să se prefacă a fi o forță mondială care ține în șah lumea. Nu mai este așa și globaliștii au înțeles asta. Zilele lor sunt numărate. Șobolanii încep să părăsească înnebuniți puntea chițăind prin cala vaporului care are o gaură cât casa în carenă! Toate jegurile, toți Împuțiții care au slujit globalismul – de la „jurnaliștii” televiziunilor „mainstream” și până la foști securiști expirați care aparțin Uniunii Javrelor Bătrâne (UJB) aciuiți azi în AUR, au înțeles că populația din România s-a deșteptat și că s-a încălzit la căldura flăcării unor intelectuali luminați și cu adevărat patrioți, iar sondajele făcute de dânșii „pă bune” le arată că AUR este de departe un viitor perdant al alegerilor împreună cu PNL și PSD, care cu chiu cu vai vor intra în viitorul parlament al României, iar acolo vor avea rolul de a fi mereu scuipați în față ca o viitoare Opoziție la năzuințele majorității poporului român.

Să vedeți cum „auriții” din fosta Securitate ceaușistă scoasă pe tușă și înlocuită de ticăloșii Noii Securități se strofocă și se frăsuiește disperată când vede câtă aderență are la mulțime Diana Ivanovici Șoșoacă și partidul SOS România! E nenorocire! Nu știu cum să o scuipe, să ogdgfhfhfjh denigreze, să o minimalizeze, în comun acord și efort cu jegurile actualei clase politice și cu actualii securiști globaliști aflați la butoane. Ei știu că vine prăpădul, că Diana Șoșoacă și cei de la SOS bshdhhRomânia se vor ține de cuvânt și vor duce promisiunile „până la capăt”, pedepsind crunt pe toți aceia care au atentat la fibra neamului românesc. Nu va fi milă.

Televiziunile „mainstream” încearcă să se răsucească încet ca floarea soarelui după astrul zilei și să revină la a „înfiera” și blama globalismul. Văd că mulțimea merge după un curent din ce în ce mai mare, hop și ei se răsucesc pe vârful picioarelor și încearcă să intre în firul curentului. La Antena 3/CNN - gașca de nemernici ai lui Gâdea&Hulubel  - aduc din ce în ce mai des maimuțe care până mai ieri nu erau admise pentru poziția lor  „patriotică”, încearcă să introducă un discurs naționalist-patriotic. Apare constant azi o silfidă care a desfăcut multe cupluri și a rupt multe inimi de fătălăi cu permis ilegal de sulă din politică, Lavinia Șandru, despre care Cosmin Gușă ar putea spune mai multe decât biografia ei reală. Actriță de film prost făcut despre marea artistă Maria Tănase în care a jucat prost rolul principal alături de Busu în rol de evreu care prezintă Meteo, Lavinia Șandru apare în rol de cață care ia vorba din gura oamenilor și al moderatoarei ca să arate ea ce patriotardă este...

E lăsat în voie Mugur Ciuvică să se  bâlbâiască el, să se gângăvească cu voce tare care să acopere cu volumul câte o muscă picată în lapte de la USR sau PNL. Acum doi ani în urmă, nici nu putea fi vorba de așa ceva....

Ieri seară la ProTv, la buletinul Meteo, colega de serviciu al lui Busu a spus prin despicătura fustei de la nivelul sânului și până la sandala cu breteluțe că LA MOSCOVA va fi ger!

Când în ultimii 30 de ani de zile încoace ne era dată o stare de temperatură în zona Moscovei?

Da, în Ucraina, în primul an al „Operațiunii speciale” era dată Vremea acolo ca ceva normal, ca și cum ar fi fost vorba de o oarecare provincie românească... Pe bune? Care merge acum la sfârșit de an să facă Crăciunul și Revvelionul la Moscova și Leningrad? S-au pus bilete în vânzare? Sunt deja „prietenii noștri tradiționali”? Vă temeți hienelor, vă temeți, vă căcarisiți pe voi de groază că se întoarce roata.

Evenimentele sunt în continuă mișcare. Nimic nu poate fi prevăzut, nimic nu este bătut în cuie, dar un lucru e cert: cei puternici vor să dea un răgaz americanilor să aleagă calea pașnică de a ieși basma curată. Vor să înțeleagă că Donald Trump este singura alternativă! Sau... mă rog, un republican. Numai așa lumea va scăpa de un cataclism care o distruge. Pentru că asta vor acum globaliștii! Un Război Mondial în care să piară toți și nimeni să nu fie învingător. Voi vedeți-vă mai departe de ale voastre, Cumpărați-vă rochii cu spatele gol și șlițul până la punctul G, de la Globalism. Ce se întâmplă, se întâmplă oricum, dar noi trebuie să fim curve așa cum suntem de fapt și să ne aruncăm iute în brațele celor care vor veni la putere pe planetă. Altfel, oricum nu mai existăm.

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?