„CEL MAI HULIT DINTRE PAMÂNTENI”

hfjfjhgkkk

        Alooo! Se aude, Propaganda?

Lume, lumeee! Veniți și priviți! Intrarea este gratuită pentru femei cu copii în brațe și soldați în termen cu mame care au copii în brațe! Doar 1 leu biletul pentru restul lumii! Veniți și priviți! Circul a sosit în localitatea dumneavoastră. Numere inedite! Lei, tigri, pantere și șerpi cu două capuri în gură! Poftiți de luați bilete! Cu cât veți intra mai mulți, cu atât veți vedea mai multe animale!

Că cam aș-a  sună PR-ul furibund făcut la PrimaTv (de după România Tv)! Cică azi pe la prânz, haldăul Sebastian Zach!-man va intervieva pe viermele din Grupul de la Kalaswar,hydhfjhj Basil Adâncu, o viperă cu corn-flekers cum rar a mai văzut România la Tv...

Adâncu ăsta a ajuns cumva pe dinafara gardului și acu nu i-a rămas decât să încerce să se lipească cu ventuze americănoase ce încearcă să-l impună pe Mircea cel Bătrân  să ajungă în sfârșit Președintele C.A.P. „România Liberă”.

Bîă nene, voi înțelegeți ce vor idioții ăștia? În închiupuirea ăstora care au ventuzele bine prinse de FS-le globaliștilor americani, ei își închipuie că poporul român este și mai retardat decât ei și de asta aruncă cu bani falși americani - tipăriți probabil la tiparnița de la Mitropolia Clujului - ca să facă o campanie agresivă și bine orchestrată peste tot, din care să reiasă că românii de pretutindeni se vor că(l)ca în picioare ca să-l voteze ca înlocuitor al nazistului Werny Săsanis la Palatul Cutreicoceni...

Și cine conduce după voi această campanie victorioasă al lui „Mircea însuși mână-n luptă//bătălia îngrozitoare//care vine, vine,  vine,//calcă totul în picioare”?... Păi nimeni altul decât împuțitul ăla de-i păduche, cu tricoiul PSD, dar joacă pe fals și la multe alte echipe străine: Basil Adâncu!

Cu roabe de bani verzi falși  - ca și caii de pe pereți - râmele din canalele tembelizate o țin langa că secretarul genital adjunct de la NAȚ-O, „cel mai hulit dintre pământeni”, care i-a dăruit „dgragostea” lui lu’ Mihaela, una, nefericită cu viața ei sexuală, dar care face acte de caritate.

Moșiule, da domnu’ Mircea Ge(o)ană nu mai este catindat din partea PSD-ului, partidoiul mamut la care el a activat curajos și a fost pentru 1-2 nopți și Preș de partid, dar și Preș de țară, până ce l-au mazilit oamenii răi ca Victor Ponta, Liviu Dracnea, Gabrela Firea-r ea să fie, etc

Nooo... domnu Mircea și-a spălat păcatele maturității în oceanul NAȚ-O, din care a adus României ordine de executat, iar pentru asta, americănoșii gloabei-liste de la Davos, au hotărât să-i dea funcția de Guvernator al României, după Fuhreru Protektoratului - Werni Săsanis.

Că oricum NAȚ-O numără voturile prin subordonatul său STS, așa că bine a zis domnu Stalin odată, că „cine numără contează, nu cine votează!”.

Domnul Bazil Adâncu face acum doar o ușoară fezandare a cărnurilor românești care în mintea lor sunt total lipsite de creier, organ ce a mers la export! Fezandarea se face cu metodă și știință, se fac multe sondaje „dă opinie”, în care la început Domnul Mircea (da, Împărate!) are „doar” până la 11,23253734524456743677% opinii „pro” din partea populimii, apoi peste 3 zile face 18,8464856757589%  și în luna alegerilor preșidemențiale omul ajunge fix la 98,67563888756487348% din preferința populimii și ce să vezi? Câștigă detașat alegerile în aplauzele lui Joe Bidon și ale lui Madona, Țucănberg și Oana Pellea.

Ăștia cred că oamenii care spun asemenea bazaconii într-o țară care mai are puțin și dărâmă guvernarea asta ticăloasă prin claxonare asurzitoare și fluierături cu fluiere de arbitru, ar vota pe un trepăduș care a pus umărul la vinderea României pe față ți prin dos, că așa fac homălăii care au ajuns în funcții de putere din neatenția românilor...

Acest Basil Adâncu și Ițic Sebastian Zach!-man, vor trebui bine fezandați, precum toate iudele din România care se prefac azi că mai înseamnă ceva decât niște hoituri împuțite deja pe funcțiile și pe scaunele pe care stau.

Domnu Marin Preda ar reface cu siguranță titlul operei sale literare dacă ar mai avea ghinionul să trăiască aceste timpuri.

MIHAIL MOLDOVEANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?