BUFONUL ÎMPARATULUI CERESC

hdhfhjj

De când este lumea lume, regii și împărații au avut la Curtea lor niște bufoni care îi mai și distrează din când în când după atâta muncă făcută în interesul poporului...

Bufonul putea să spună Î nălțimii Sale orice, despre orice, că îi era permis și cutuma este aceea că nu ar fi niciodată pedepsit pentru asta.

Și Tatăl Nostru Ceresc , Bunul și Slăvitul Dumnezeu , Împăratul peste toți împărații are pe lume și în România un Bufon de care râde și el și poporul de câte ori apare și grăiește.

Bine, Bufonul lui Dumnezeu are și nume. El este Gigi Becali , un om care stă tot timpul cu Dumnezeu și învățăturile Lui în gura, Îl slăvește și Îl cântă, dar în același timp arată cât de trufaș, cât de mincinos, fariseu și lăudăros este acest om lăsat de sămânță pe pământ. De o bucată de vreme, Bufonul Gigi și-a luat și un ucenic pentru ca să mai distreze și pe Tatăl Nostru cât timp pleacă pe muntele Atos ca să-și mai încarce bateriile cu lăudăroșenie, propagandă vizuală și contaminare sfinților călugări cu cele lumești. , date dracului. Ucenicul lui Gigi - recunoscut în unanimitate de toate cluburile și televiziunile Diavolului - este fără îndoială Mititelu , care a stat la Mititica   - patronul de la FC Craiova.

Lui Gigi Becali Dumnezeu i-a dat noroc cu carul și l-a blagoslovit să se cace în scăldătoare la botez. Nu i-a dat prea multă minte, însă în schimb l-a compensat cu o calitate aparte. Banii pe care îi câștigă prin ascuțimea minții și șmecherie din naștere îi dă cu ușurință pe lucruri caritabile, filantropice, dar are grijă să afle toată lumea despre asta, ca să fie în atenția prostimii iubitoare de fotbal și aducătoare de profit.

Și televiziunile mainstream contribuie din plin tot cu ajutorul lui Dumnezeu la creșterea notorietății Bufonului Său , că numai așa distracția și hazul general este mai mare.

Câtă infatuare, câtă prostie, ce cabotin, câtă accentuă, câtă lăudăroșenie concomitent cu psalmii cântărilor închinate Lui , câtă fanfaronadă și lipsă de modestie la acest fiu de oier machidon care plimba turmele de mioare între Pipera și Tunari în timp ce fiul a ajuns astăzi. patron de echipă de fotbal cu ajutorul lui Scaraoțchi , pe care Tatăl Nostru la lăsat în dărnicia Lui să-l cizeleze pe Bufon , făcea Școala Vieții vânzând biletul la bișniță în fața „Patria”, după primele clase după Liceul . Intercontinental . , unde făcea șmenuri cu arăbeții la Shop !

Parcă văd că Bunul Dumnezeu în inteligența Sa creativă va bate și El joc de Bufon și îi va lua în ultimul moment jucăriile cu care să arate defectele.

Dă Doamne, că ai de unde!

vezi video mai jos

MIHAIL MOLDOVEANUI

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?