ATENTIUNE NATIUNE!

gdhfjfjjk

Aseară pe la fo șapte și ceva trecute fix, globalizda de „service” de la PROștiTV - ANDREEA ESCA după numele ei de fa (eheheeeee!!) - a glăsuit pentru primași dată în analesurile televiziunilor de propagandă „mainstream” că un sondaj cerut de Securitatea americană în privința șanselor de moment ale unor candidați la buda de la Cotroceni, se prezinta căcam-aș a....

Pe locul întâi , fără rival, după actuala vizită cu dare de mână la New York, domnul..... trrrrrrrr (bat tobele de porc) Marcel Ion CIOLANUUUUUU ! Actual premier și lider PSD !

Pe locul doi , fără prea mari șanse, dar totuși urcat în cârca lui Ciolanu , a căzut după o zi în sondajul declarat de Prima Clevel detergent Tv , domnul erou al NATO, Mircea Geoanăăăăăăă – soțul Mihaelei „dgragostea” mea!

Pe locul al treilea bomba bombelor nesexi, senatoarea fara afiliere DIANA IVANOVICI ȘOȘOACĂĂĂĂĂĂĂĂ !, de la SOS România ., iar

Pe locul al patrulea, suflând în ceafa lată a Dianei Șoșoacă este nimeni altul decât copilul de AUR al României, domnul George Simioooooonn!

Mai departe nu mai spun, că am obosit.

Oameni buni, dragi cetățeni ai populației, să spună PROști Tv asemenea inepții dacă nu ar fi fost plătită cu bani americani? Păi ia gândiți-vă o țâră! Cu o zi înainte Prima Level-detergenți Tv a dat pe gura Andreei Berecleanu (diva de 68 de ani de la acest canal) un sondaj în care domnul Geană era cu geană sa pe primul loc în „ pgrefegrințele gromânilor” și doar într-o singură. noapte – într-o asemănătoare fatidică noapte – a pierdut iarăși alegerile și pe locul întâi a trecut domnul Marcel Ciolanuu , care deși era plecat din țară la șefii săi de peste ocean să ducă darul din partea mirelui, a arătat că este în inima mare. a românilor, că el le promite măriri de pensii și salarii - deși România are doar bani furați și este datoare băncilor străine de câțiva ani.... Ei bine, dom Ciolanu a găsit bani să promită de toate, doar doar să bage români votul cu numele lui Marcel netăiat împrejur.

Dar spre stuchefacția generală - a tuturor celor care au creat un curent național deschizând lumea ușile și ferestrele - omul cel mai hulit, mai scuipat de televiziuni, cel mai interzis din toată planeta și cel mai necunoscut Presei mainstream care a păpat banii furați din bugetul țării. – Diana Ivanovici Șoșoacă – ocupă un neașteptat loc pe podium! Că în urma ei „la mică distanță” se află chiar cel mai îndreptățit concurent al Dianei Șoșoacă la scaunul de la buda Cotrocenilor – tânărul însurățel George Simion , de la AUR – și se preconizează ca de fapt prin jocuri de artificii, SISTEMUL să îl dea. în curând că o devansează pe Diana Șoșoacă ocolind-o chiar pe turnantă și triumfător trecând pe ultima sută de metri linia de sosire devansând „la po(p)tou” pe domnii Cilolanu și Geană , dgragostea lu Miaela .

Românii au o mare victorie de etapă, că de acum Diana Șoșoacă a spart tavanul din beton armat de deasupra capului și a ajuns în mansarda candidaților la prezidențiale! Nu mai poate fi ignorată, că după alegeri, când Șoșoacă va câștiga din primul tur - în ciuda zglobaliștilor - televiziunile „mainstream” vor trebui să închidă șandramaua că nu mai avea loc de întors. Sistemul se răsucește, deoarece sondajele reale pe care ei le comandă și la care numai dânșii au acces (de furie), arată clar că și în România va fi Marea Răzbunare .

GABRIEL GIHAILA

(vezi video următor)

 

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?