„SINDROMUL PITESTI” REDIVIVUS!

hfhdgfghfhh

S-a dilit lumea!

Primesc ieri pe adresa mea de G-mail un mesaj care era adresat de fapt revistei online Rechin de Bahlui . Era semnat de un anume Ghiță Ciprian Alexandru (foto) , care se recomandă a fi Judecător la Judecătoria Pitești . Nici eu, nici neam de neamul meu nu am avut vreo dată vreo legătură cu Piteștiul, înafară de țuică de prune „Ochii lui Dobrin” și de admirația mea sinceră pentru marele fotbalist. Din tonul textului văd că sare la beregata mea un pekinez , sau un chu-oa-ua , un Bichon maltez, sau o corcitură din toate astea, care latră la mine cu o furie nebună, arătând că e hotărât să mă muște! La început, nu mă dumiresc, sunt de-a dreptul buimac, dar imediat se face lumină și se ridică ceața. Este vorba de un frate geamăn, sau o sosie a celebrului karatist-judecător Cristi Danileț , sau poate sau altă caricatură de magistrat care a distrus Justiția din România. El de fapt ne SOMEAZĂ pe noi, cei de la Rechin de Bahlui , să blocăm IMEDIAT – dar IMEDIAT – un articol publicat de revista online LUJU.ro! Era vorba despre un articol despre o sentință dată de acest ipochimen care latră de jos de lângă pantofi, la înălțimea noastră! Zââât potaie, îi zic în gând... Dar frumos, politicos și elegant îi explic că pe pagina noastră a revistei online Rechin de Bahlui , am consider when am inființat-o și am demarat publicarea legală a site-lui să includă și linkul revistei LUJU.ro,care avea sau foarte mare vizibilitate în rândul societății civile românești, atât în ​​țară cât și în diaspora. Era pentru noi ca un fel de carte de vizită, un „paspartu” al lansării noastre în etern. Nici măcar nu le-am cerut voie, pentru că nu am considerat că le mai răpim vremea inutilă degeaba, pentru a-i anunța că le facem un serviciu. Pur și simplu am vorbit cu IT-stul pe care îl aveam atunci să includă și site-ul LUJU.ro pe pagina noastră a Rechin de Bahlui.

După mai bine de trei-patru ani, când nu sa întâmplat absolut, iar numărul orașului noștri a crescut vertiginos concomitent cu vizibilitatea revistei, datorită articolelor noștri achiziționate de la rețelele de socializare, așa că nici nu am. preocupat vreodată de cea ce scriu și publică cei de la LUJU.ro ! Nu știu căți dintre cititorii noștri fideli sau ocazionali au catadixit să deschidă vreun link cu un articol de pe LUJU.ro ! Nu ne interesează acest aspect. Ne interesează doar asocierea noastră ideaticăcu niște oameni deosebiți, niște profesioniști în lumea justiției, cu bune și rele. Iată așadar cum acum cădem din greșeală, aiurea în tramvai, pradă nebuniei unui judecător care se pare că este hulit și renegat chiar în lumea lor, a magistraților și care din furie și nebunie, a luat acum o toporișcă în mână și a ieșit pe străzi. dezlegat, încercând să facă cât mai multe victime.

I-am explicat frumos că noi nu avem nicio posibilitate să oprim pe site-ul nostru apariția unui articol aflat pe site-ul altei publice online, unde nu avem acces la panoul de administrare. Noi suntem un grup de oameni anonimi, fără niciun fel de funcții administrative sau politice, nu facem niciun profit din vânzarea publicației, abia putem - prin bunăvoința unor prieteni aflați înafara României - să plătim taxele și abonamentele publicației cauzate de hosting .sau bonitate, deci „patronatul”, este al celor care se îngrijesc întrețin materialul publicației, plătesc ocazional muncă IT-stului, iar să putem să nu punem cap la cap niște probleme tehnice de așa natură așa speță, ar trece cel puțin 2-3 săptămâni. ! Totul este aici o muncă benevolă, având drept scop sau contracarare a presei aservite guvernării, oricare ar fi aceasta. Este o tribună liberă a societăților civile , unde oricine știe să scrie coerent și corect gramatical este publicat și citit de mii de alți cititori. Este de fapt un mijloc prin care cei talentați pot mări vizibilitatea mai mult decât pe pagina lor proprie.

Și vine acest judecător sonat – că întregul minte nu cred că este – și se ia de noi, de mulțimea societăților civile, ca scaiul de om.

La al doilea mesaj ultimativ transmis astăzi, îi răspund pentru ultima oară prin acest articol. Deja Google îmi face mari probleme de logare cu un alt cont al meu de Gmail, ceea ce înseamnă că globalismul face jocul nebunului. N-aveți decât! Închideți Rechin de Bahlui . Stârpiți orice încercare a românilor să spună și să afle adevărul despre niște jeguri umane ca voi care să vă distrus această țară și această societate! Unele pagini nu mai pot fi accesate! Cu siguranță că în situația când ne vei chema în judecată - măi nenea judecătorule - ne vom asocia, vom găsi mijloace materiale să luptăm, vom găsi sponsori să nu ajute, dar ține bine minte! Îți vom cere daune materiale pentru hărțuire și intimidarede care te vom acuza, că nu vei reuși să-ți plătești mata în această viață! La Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România-Comitetul Helsinki , vom ajunge, vom muri cu matale de gât! Ce treabă au cetățenii români cu litigiile pe care le ai cu o revistă care te deranjează? Treaba dumitale, judecă-te cu ei, fă ce te duce capul, dar nu ne impune nouă ce să facem, într-o țară așa-zis liberă și democratică! Până una alta domnule Magistrat, pune mâna, plătește bani și mai ia cursuri de Limba Română, că ai mari lacune de exprimare și de gramatică! Scrii prost, nu știu cum ai reușit să promovezi în magistratură!

Zââât, !

Aveți în continuare TRANSCRIPTUL preluat cu copy-paste a emailului primit pe adresa mea de Gmail. „Mot-a-mot”! Greșelile gramaticale și cele de exprimare aparțin domnului magistrat.

Rechin de Bahlui <admin@rechindebahlui.ro>
26 dec. 2022, 13:55 (acum 20 de ore)
către admin
 
Ghita Ciprian Alexandru (neverificat) (ghitaciprian10@yahoo.com) a trimis un
mesaj folosind formularul de contact de la https://rechindebahlui.ro/contact.
 
Mesaj
                 revistei online RECHIN DE BAHLU
In atentia Senior Editor GABRIEL MIHAILA
Domnule Senior Editor,
Subsemnatul Ghita Ciprian Alexandru , ma vad nevoit sa va pun in vedere
necesitatea incetarii urgente a activitatii publicatiei rechindebahlui.ro de promovare a unui articol al asa zisei publicatii www.luju.ro in privinta caruia, printr-o hotare definitiva pronuntata de Judecatoria Pitesti in dosarul nr. 16841/280/2022, s- a dispus suspendarea sau blocarea publicarii.
(www.luju.ro „Magistratura este consternata de motivare judecatorului Ciprian Ghita de la ... in dosarul in care judecatorul Ciprian Alexandru Ghita la condamnat pe ...” )
Consider ca, prin activitatea dumneavoastra de preluare si raspandire a articolului susmentinonat, sunteti complice la infractiunile comise de cei de la www.luju.ro, pentru care DNA a dispus deja inceperea urmaririi penale.
In asa zisul raspuns pe care mi l-ati trimis va faceti ca nu pricepeti ca sentinta pronuntata de Judecatoria Pitesti in dosarul nr. 16841/280/2022, ramasa definitive, a dispus blocarea provizorie de la căutarea prin motorul
Google a articolelor publicate sub titlul „Motivarea care a socat magistratura – Mesajul judecătoarei Viorica Costiniu, presedinta de onoare. a AMR, pentru judecătorul CAB Ciprian Ghita, apărut la data de 06.10.2022
la adresa URL
https://www.luju.ro/condamnare-dupa-pofta-europenilor-ireal-judecatorul-cab-ciprian-ghita-a-motivat-condamnarea-la-13-ani-inchisoare-a-fostului-sef-anaf-serban-pop-pe-necesitatea-indeplinirii-mcv-activitatea-de-individualizare-a-pedepselor-in-cazul-infractiunilor-de-coruptie
şi sub titlul „Condamnare după pofta europenilor – Ireal. Judecătorul CAB Ciprian Ghita a motivat condamnarea la 13 ani de inchisoare a fostului sef ANAF Serban Pop pe necesitatea îndeplinirii MCV la adresa URL
https://www.luju.ro/condamnare-dupa-pofta-europenilor-ireal-judecatorul…
până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 16838/280/2022 aflat pe rolul Judecătoriei Piteşti. Cu drept de cerere de apel în termen de 5 zile. de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Piteşti.
Aceste articole au fost blocate de la cautare pentru ca au continut vadit illegal si pentru ca DNA a dispus inceperea urmaririi penale in privinta celor de la www.luju.ro si in legatura cu publicarea acestor articole.
Prin urmare, solicit ca azi sa eliminati urgent de pe site-ul rechindebahlui.ro artcolul sau informatiile la care trimit link-urile :
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://rechindeba…
https://rechindebahlui.ro/aggregator/sources/1?page=11
precum si mentiunea preluata de la www.luju.ro  „Magistratura este consternata de motivarea judecatorului Ciprian Ghita de la ... in dosarul in care judecatorul Ciprian Alexandru Ghita l-a condamnat pe ...”
In rest nu ma intereseaza parerile dumneavoastra sau ale indivizilor urmariti penal de la www.luju.ro despre justitie, adevar, etc.
Ma bucur insa ca recunoasteti faptul ca  „revista Rechin de Bahlui a avut o creștere spectaculoasă de vizibiliate, mai ales datorită conținutului adecvat al articolelor publicate de noi” Aceasta recunoastere imi va folosi la extinderea plangerii penale pe care urmeaza sa o formulez impotriva dumneavoastra pentru promovarea informatiilor calomnioase preluate de la luju. referitor la activitatea si persoana mea.
Ar trebui sa stiti ca, daca Justitia a decis blocarea din spatiul public a unui articol acesta nu contine informatii pertinente / adecvate, iar dumneavoastra nu aveti dreptul de a il prelua si promova.
Pentru a solutiona litigiul dintre noi pe cale amiabila solicit raspuns scris azi
Ghita Ciprian Alexandru
Portal  > Judecătoria PITEŞTI  > Informaţii dosar
Calitate parte
Ghita Ciprian Alexandru - Reclamant
GOOGLE LLC PRIN GOOGLE BUCHAREST SRL
Pârât
GOOGLE IRELAND LIMITED PRIN GOOGLE BUCHAREST SRL
Pârât
GOOGLE BUCHAREST SRL
Şedinţe
14.10.2022
Ora estimata: 08:30
Complet: C4-7
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale. Dispune blocarea provizorie de la căutarea prin motorul Google prin folosirea cuvintelor cheie Ghita Ciprian Alexandru, Ghita Ciprian, judecător Ghita Ciprian Alexandru şi judecător Ghita Ciprian, a articolelor publicate sub titlul „Motivarea care a socat magistratura
Mesajul judecătoarei Viorica Costiniu, presedinta de onoare a AMR, pentru judecătorul CAB Ciprian Ghita, apărut la data de 06.10.2022 la adresa URL
https://www.luju.ro/condamnare-dupa-pofta-europenilor-ireal-judecatorul…
şi sub titlul „Condamnare după pofta europenilor – Ireal. Judecătorul CAB Ciprian Ghita a motivat condamnarea la 13 ani de inchisoare a fostului sef ANAF Serban Pop pe necesitatea îndeplinirii MCV la adresa URL
https://www.luju.ro/condamnare-dupa-pofta-europenilor-ireal-judecatorul…
până la soluţionarea definitivă a dosarului nr. 16838/280/2022 aflat pe rolul Judecătoriei Piteşti. Cu drept de cerere de apel în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Piteşti.
Pronunţată astăzi, 14.10.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  6590/2022  14.10.2022
Portal  > Tribunalul ARGEŞ  > Informaţii dosar
Calitate parte
Ghita Ciprian Alexandru
Intimat Reclamant
GOOGLE LLC PRIN GOOGLE BUCHAREST SRL
Apelant Pârât
GOOGLE IRELAND LIMITED PRIN GOOGLE BUCHAREST SRL
Apelant Pârât
GOOGLE BUCHAREST SRL
Complet: C4 APEL CIVIL NCPC
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelurile ca nefondate. Definitivă. Pronunţată
astăzi, 20.12.2022, prin punerea soluției la dispoziția părtilor de către
grefa instanţei.
Document: Hotarâre 4229/2022 20.12.2022

GABRIEL MIHAILA

Featured

RUȘINEE!

În primul meci „de verificări” NAȚIUNALA LUI EDY 

Gabi Mihaila Sun, 03/24/2024 - 07:50

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags