ZOAIELE GLOBALISTE DIN ROMÂNIA FAC LISTE NEGRE CU PATRIOTII CARE SPUN ADEVARUL

jkfhfhdjhdgh

Un confrate al BZI de la Iași – BIZ BRAȘOV, pe numele său de tefelist în orașul frate cu Timișoara în nenorocire – pune în pagină un articol în care întocmește aleatoriu o Listă cu multe figuri proeminente ale unor patrioți români, pe care îi amestecă intenționat(?) cu alte nume de jigodii fost băsiste, sau notorii în ceea ce privește apartenența lor la Statul Paralel creat de Javra Ceacâră Băsescu, pentru intoxicare și poliție politică. Sunt introduse în listă cel puțin 2-3 nume care chiar dacă i-ar asasina mâine pe sas, pe Putin și pe Câțu și ar spune că au făcut-o din patriotism, tot ar trebui omorâți în chinuri groaznice, cum ar fi trasul pe roata unui rulou compactor... Mai sunt pe această listă și alții care sunt introduși pentru infiltrare și pentru a li se crea o imagine de „patrioți” în caz că se răstoarnă regimul globalist, iar Serviciile lui Helvig are nevoie de oameni acoperiți. Este vorba, desigur, de al de Cătălin Ivan, Cosmin Gușă, Dan Andronic,

Pentru aceste javre care fac cică Presă, patrioți ca Diana Șoșoacă, George Simion, Oana Lovin, Dan MV Chitic, Dan Puric, Dana Budeanu, etc, sunt PUTINIȘTI, pentru că acești intelectuali patrioți își unesc vocile ca să spună tinerelor generații și celor care au lacune de învățătură ADEVĂRUL, care este stabilit de Istorie, un obiect devenit astăzi incomod și indezirabil în sistemul de învățământ care pregătește „tineri frumoși și liberi”.

Idioții, au scris în grabă acest articol, probabil că venise ziua de salariu și nu le intrau banii în cont, de vreme ce au uitat să adauge pe Lista Neagră și alți „putiniști” români ca Ghjeorghe Piperea, Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Ingrid Mocanu și alte sute de mii de intelectuali români care au curaj să spună și să transmită Adevărul din anonimitate.

Din ce în ce mai mulți jurnaliști care au sărutat pentru bani și privilegii diverse regimuri anterioare, precum Ion Cristoiu de exemplu, se răsucesc acum pe picior și încearcă să se reabiliteze în speranța că viitorul n-i va scuipa. Priviți Lista de mai jos, publicată de gunoaiele de le BIZ Brașov.

1. Teodosie al Tomisului

2. Adrian Severin

3. Cozmin Gusa

4. Dan Chitic

5. Oana Lovin (Metropola TV – n.red.)

6. Iulian Capsali

7. Bogdan Duca (Sputnik – n.red.)

8. Diana Sosoaca

9. Dan Puric

10. Olivia Steer

11. Orlando Teodorovici

12. Daniel Ghita (PSD)

13. George Simion

14. Marius Ghilezean (Realitatea TV si Romania Libera – n.red.)

15. Dana Budeanu

16. Calin Georgescu

17. Valer Dorneanu

18. Sebi Ghita

19. Dan Andronic (patron EVZ – n.red.)

20. Alexandru Petria (colaborator stiripesurse.ro – n.red.)

21. Liviu Plesoianu

22. Codruta Cerva

23. Florin Bichir (EVZ – n.red.)

24. Catalin Berenghi

25. fam. Gelu Voican-Voiculescu (sotia lui Voican lucreaza la Sputnik – n.red.)

26. Sorin Rosca Stanescu

27. Iosefina Pascal

28. Silviu Dancu

29. Catalin Ivan

30. Ioan Talpes

31. Mircea Chelaru

32. Ninel Peia

33. Iulian Iancu

34. Anca Alexandrescu (Realitatea TV)

35. Razvan Dumitrescu (Antena 3)

36. H.D. Hartmann

37. Madalin Ionescu (Metropola TV)

38. Adrian Nastase

39. Iulian Urban

40. Ilie Badescu

41. Radu Baltasiu

42. Ovidiu Hurdezeu

43. Ion Cristoiu

44. Razvan Savaliuc (Lumea Justitiei)

Sunt o sumedenie de intruși pe care publicul patriot din România nu-i recunoaște drept patrioți dezinteresați de capital politic. Astăzi „trendul” cosmopolitismului globalist care apreciază doar persoanele cu handicap de anormalitate comportamentală și psihică îi cataloghează drept „putiniști”, pentru ca la o eventualitate când vor învinge societatea și o vor subjuga total, să se poată îndrepta politic și criminal împotriva acestora, pe care să-i acuze de cine știe ce asociere la un genocid! Important pentru omul de rând, pentru omul care nu stăpânește Istoria și nici folosirea Internetului sau a unei limbi de circulație internațională – în special limba engleză – este să aibă răbdarea, determinarea și curajul față de propria conștiință să citească și să caute să înțeleagă și alte articole, postări sau comentarii ale altor persoane cu intelect decât josniciile agramaților plătiți să colporteze minciuni și manipulări la televizor! Nu există niciun canal de televiziune publică din România de astăzi – de stat sau privat – care să prezinte IMPARȚIAL adevărul, cu aspecte reale din ambele tabere beligerante, cu fapte și documente reale care au escaladat acest conflict armat, în care România nu trebuie nicicum introdusă, pentru că la o adică, noi suntem o parte vătămată de ambele tabere!

Da! Este una să fii empatic, un bun creștin, să fii un bun samaritean și să ajuți creștinește refugiați nevinovați care fug din cauza războiului declanșat de jigodii politicianiste, război în care mor bărbați nevinovați efectiv, din ambele armate, doar pentru că legea îi obligă să lupte și să apere niște comandanți nebuni cu interesele acestora!

Și noi putem face LISTE NEGRE imediat, cu jigodii inumane și trădătoare ce ar trebui exterminate de urgență, fără măcar o sumară judecată, oameni care au trădat patria și poporul român și au adus țara într-un punct fără întoarcere! Lista aceasta nu ar trebui să omită – fără nicio importanță ierarhică – pe:

Klaus Werner Kohannis, Florin Vasilică Câțu, Ludovic Orban, Dan Barna, Julien Ciols, Traian Băsescu, elena Udrea, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Teodor Stoloja, Petre Roman, Ion Iliescu, Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi, Victor Ponta, Raed Arafat, Vasile Blaga și lista o puteți completa cu încă cel puțin 500 de nume! Toți trebuie exterminați fără șovăire, iar corpul lor să fie aruncat într-o grapă comună de 10 metri adâncime, peste care să se astupe pământ fertil și plantat pădure de salcâm sau ogor. Locul să rămână anonim, iar memoria lor să rămână doar o listă în negura Istoriei!

Așa este bine? Nu e bine, dar voi v-ați cerut osânda de la un popor pe care l-ați umilit, trădat și vândut de 32 de ani!

GABRIEL MIHAILA

https://www.facebook.com/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fwww.bizbrasov.ro%2F2022%2F03%2F04%2Flista-celor-44-din-politica-si-presa-care-reprezinta-statul-paralel-pro-putinist-din-romania%2F

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?