ZIUA DE MÂINE...

nfhdghh

Veți mânca insecte artificiale și carne sintetică?

Forumul Economic Mondial vrea să forțeze omenirea să mănânce insecte modificate genetic, crescute în fabrică și carne sintetică, cultivată în laborator. Acest lucru va „salva planeta”, spun ei.

Dovezi pentru informațiile de mai jos pot fi găsite în versiunea online a acestui e-mail. Utilizați versiunea online pentru a partaja aceste informații.

Unul dintre „obiectivele de sustenabilitate” ale WEF este „Zero Hunger”. Ele urmăresc să hrănească toți oamenii din lume cu noi soluții alimentare „durabile”. Acest plan implică distrugerea industriei de carne de vită hrănită cu iarbă naturală și sănătoasă și înlocuirea cărnii sănătoase cu proteine vegetale modificate genetic și puternic pulverizate, „plastic”, cultivate în laborator artificial; „carne și insecte modificate genetic care sunt crescute în fabrici de insecte uriașe. Făcând acest lucru, vom „salva planeta”, spun ei...

Bill Gates - care lucrează îndeaproape cu WEF - cumpără toate terenurile agricole din America, în timp ce construiește fabrici în care va fi cultivată carne sintetică. Da, ai citit bine... carne sintetică, crescută în laboratoare.

Credeai că boala de cancer este deja o ciumă gravă pe pământ, care ucide milioane în fiecare an? Așteptați până când populațiile încep să consume în masă carne sintetică, cultivată în laborator, complet nenaturală. Carnea de vită din loturile de alimente industriale s-a dovedit deja a fi foarte cancerigenă, în comparație cu carnea de vită hrănită cu iarbă. Cazurile de cancer, „au trecut deja prin acoperiș”, au „spart plafonul”, de la ascensiunea industriei criminalizate a cărnii. Acest nou OMG, „hrană” sintetică va face ca ratele cancerului să meargă la infinit și chiar și dincolo, fără îndoială. Încă un instrument pentru eugenie și genocid.

Distrugerea fluxului de aprovizionare cu alimente

Pentru a face omenirea dependentă de noua lor aprovizionare cu alimente sintetice, OMG, producția existentă de alimente trebuie distrusă. În ultimii ani, peste o sută (!) dintre cele mai mari centre de producție alimentară din SUA, au luat foc. Recent, cea mai mare unitate de producție din lume, situată la Paris, a fost incendiată.jfhfhghg

Lăsați acest lucru să se adâncească în... toate plantele alimentare majore din SUA, iar instalația nr.1 de producție de alimente din lume, arde chiar atunci când WEF vorbește despre încetarea aprovizionării actuale cu alimente și ca întreaga umanitate să fie dependentă de noile lor alimente sintetice.

În Țările de Jos, guvernul - care este controlat de WEF - le cere tuturor fermierilor să-și omoare majoritatea animalelor. Guvernul amenință că va pune mâna pe pământul fermierilor care refuză să-și distrugă animalele.

Scuza ridicolă este că vitele produc prea mult dioxid de carbon, care se presupune că este „rău pentru climă”. Dar, în același timp, guvernul vrea să înlocuiască terenurile agricole cu... ține-ți firea... parcuri industriale și noi zone urbane. Ei plănuiesc să conecteze toate orașele importante într-un singur Mega Smart City monstruos, numit TriState City Network, care va ocupa cea mai mare parte a Țărilor de Jos. Într-adevăr, acest lucru va fi mult mai bun pentru climă decât toate vacile care pasc în pășuni verzi!

Prețurile energiei cresc exploziv, acolo unde majoritatea unităților de producție de alimente nu își mai pot plăti facturile la energie. Un cultivator de legume din Țările de Jos și-a văzut factura anuală de energie urcând de la 146.000 de euro la peste TREI MILIOANE DE EURO! Aceasta este o multiplicare a costurilor energetice cu un factor de DOUAZECI! A dat faliment peste noapte... Așa distrug lanțul de aprovizionare existent: cerând uciderea vitelor, confiscând terenuri agricole, incendiind afacerile alimentare și împingându-le în prăpastie cu costuri nebunești ale energiei.

Aceeași agendă este împinsă în întreaga lume. În Australia, cultivarea propriei alimentații este demonizată ca fiind „foarte periculoasă” din motive de „biosecuritate”, iar în Marea Britanie guvernul susține că grădinăritul crește bolile de inimă. Oamenilor li se spune că ar trebui să poarte o mască de față în timp ce lucrează în grădina lor!

Între timp, fabricile de insecte sunt construite în întreaga lume, pentru a reproduce trilioane de insecte modificate genetic, pentru a înlocui hrana naturală.

      Fabrica de bug-uri

Această fotografie arată cea mai mare fabrică de insecte din lume, unde sunt crescute insecte modificate genetic pentru consumul în masă de către mase, cărora li se spune că acest lucru este „bun” pentru ei și că va „salva pământul”, deoarece vacile sunt „periculoase” .hsgdggh

Desigur, aceste insecte vor fi hrănite cu cel mai ieftin gunoi imaginabil, similar fermelor de pești extrem de toxice, unde nenumărați pești înoată - și consumă! - propriile lor deșeuri. Toate pentru o „lume mai bună și mai durabilă” înveselesc nebunii Forumului Economic Mondial.

În timp ce promisiunea de a realiza „Foamea Zero” în lume sună umanitar, agenda reală este cât se poate de diabolică: vor să facă omenirea dependentă de hrana artificială, controlată în întregime de WEF.

DAVID SORENSEN

Cules, tradus și adaptat,

GIGI  PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?