ZDESI MOSKVA! GAVARIT PUTIN!

jfjhfjhgjj

„Bună ziua tuturor rușilor din Federație și de pretutindeni. Bună ziua tuturor locuitorilor lumii, a acelora care vor o lume mai bună, bazată pe dreptate, echitate, moralitate și libertate. Bună ziua tuturor oamenilor normali ai lumii, care nu slujesc sclavagismul modern, minciuna și dublul sau triplul standard. Bună ziua tuturor popoarelor oropsite și jefuite de vechea ordine mondială și care acum vor să se îndrepte spre normalitate.

Vă mulțumesc pentru prezență tuturor diplomaților străini care au acceptat invitația noastră de a fi prezenți azi la acest briefing. De azi, Federația Rusă are 4 regiuni noi. Rezultatele referendumurilor sunt clare și cunoscute, oamenii au ales, iar alegerea lor este definitivă și irevocabilă.

Alipirea acestor regiuni este voința a milioane de oameni de acolo. și este dreptul lor integral. Cerem Kievului să capituleze și să oprească focul acestui conflict început de ei în 2014. O sa ne protejam oamenii cu toate mijloacele care le avem.

Cerem Kievului și mercenarilor străini să se retragă în maxim 5 zile de pe teritoriile ocupate ilegal de dânșii din provinciile: Donetk, Zaporoije și Kherson, altfel vom acționa conform prevederilor Constituției noastre cu privire la ocuparea ilegală de către o terță entitate, grupare, țară sau grup de țări - a unei părți din teritoriul Federației Ruse.

 Occidentul și partenerii de peste Ocean, știu că oamenii din Kherson, Zaporoije, Lugansk si Donetk devin cetățenii noștri pentru totdeauna, indiferent că le convin dânșilor sau nu, este voința oamenilor de acolo și noi trebuie să o respectăm și ăa o punem în practică” - fragment din discursul de azi al președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin (partea I) la Ceremonia de reîntregire a limitelor teritoriale ale Federației Ruse, desfășurată la Moscova (30.09.2022) -  conform agenției de presă TASS citata de tinmur.com

CIPRIAN TOMA

Featured