ZÂÂÂT!

jikdhytt

Un politician care conduce un partid obține la alegerile din țara lui 6%... atât a reușit să convingă acasă la el cu balivernele debitate. Se cheamă Timmermans și vrea să ajungă șeful Comisiei Europene din partea socialiștilor europeni, familia PSD, care a obținut vreo 40% în România ... cu niște ”penali” la conducere. Individul ne calcă în picioare pe unde ne prinde, pe noi românii, mai ales electoratul PSD, vrea neapărat ”Dragnea la pușcărie” și să se oprească anchetele împotriva lui Kovesi.

Ca să poți ajunge șeful Comisiei trebuie să te voteze parlamentarii europeni. Adică eu, dacă mă duc la vot la europarlamentare și votez cu PSD, practic votez ca Timmernans să fie comisar european și Kovesi să fie Zeiță?

Păi atunci, bine mă băieți, cred că e bine să veniți să ne cereți votul. Sigur, Dragnea va avea interzise drepturile electorale la data votului și nu va putea vota oricum pentru PSD, dar eu nu le voi avea.

Dar să nu veniți la mine să votez pentru imunitate totală a Zeiței că vă dau un șut undeva.

Chiar nu vă este rușine să lăsați toți papițoii și bețivii să ne calce în picioare și pe urmă să veniți cu tupeu să ne cereți votul pentru a-l cocoța pe Timmermans prin funcții?

Zâât!

INGRID MOCANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?