ZA SLAVA PROTV!

jfgjghhh

Azi, de moș Nikolai Nikolaevici Nikolaev, ProTv a dedicat o rubrică specială la Știrile dimineții în care a descris pe larg toate nenorocirile care s-au abătut asupra Rusiei exact ieri, înainte de Moșu...

Bro, rusnacii au trimis o ploaie de rachete teleghidate spre Ucraina, dar armamentul americănos cu care moș Bidon cu Robinette l-a dotat pe saltimbancul Olodimir, a reușit să intercepteze taman 70,076% dintre acestea și astfel a redus cu mult ravagiile ce ar fi putut dânsele să le facă asupra orașelor ucrainene precum Kiev, IvanoFranchisk, Lvov, Odesa și Chișinău...

Evident, jmekeri precum îi cunoaștem deja, ucrainenii au decuplat iute cică instalațiile de produs curentul electric aflate încă în funcțiune, spre ciuda Moscovei, ca să nu fie lovite de rachetele care s-au strecurat totuși prin sita anterienei ucrainene. Mai mult de cât atât, ca să le facă în ciudă adepților lui Putin, ucrainenii țin deschise în marile orașe cafenele și baruri intime și romantice, unde perechile de machitori șed la mese improvizate din blindaj de tanc sau transportor blindat, la lumânări și opaițuri confecționate în obuze și tuburi de rachete Katiușa explodate în scara blocurilor. Acolo, sunt generatoare de curent electric trimise cu dărnicie de UE și Papua Noua Guinee, cu care machitorii din bodegă își încarcă telefoanele mobile, între două stacane cu vodka Zelenskaya.

În acest timp, armata ucraineană – dotată și sprijinită cu drone de fabricație eschimosă din Laponia – dau lovituri surprinzătoare unor baze aeriene rusești în adâncimea țării, la sute de kilometri de linia frontului din Ucraina. Trei soldați ruși au murit în tragedie că erau atât de beți că nu s-au putut scula să intre în barul de lângă șanțul unde erau căzuți, iar 2795 de avioane SU și TU au fost distruse practic în hangare.

Prov mai relatează că în Ucraina lumea trăiește normal, adaptându-se din mers cu frigul din ruinele unde sălășuiește, iar frigul este mult mai mare decât afară.

În ciuda acestor neajunsuri, din ce în ce mai mulți ruși încep să se dezică de Vladimir Putin și să dorească din ce în ce mai tare ca Rusia să capituleze și armata să se predea de bună voie Ucrainei, care se dovedește mult mai convenabilă și mai aproape de democrație decât Rusia. Sunt tot mai multe voci ale unor politicieni ruși care vorbesc la posturi de televiziune sub influența alcoolului și spun că războiul botezat acțiune specială nu este corect și cinstit, iar asta ar trebui să îl facă de râs pe președintele Putin.

ProTv  este liderul de piață  al Știrilor de pe frontul ucrainean, bătând cu mult ratingul CNN/Anteriana 3!

Festivalul de catastrofe suferite de Rusia continuă, iar în acest tumult de înfrângeri, Rusia a re-inaugurat podul de la Kerci, unde a 3-a sosie a lui Putin a fost la volanul unei mașini „Pobeda” cu care a străbătut traseul.

Ucrainenilor li se pare oricum mai greu de învins iarna siberiană care vine din Bielorusia, decât dronele iraniene care zboară peste Kiev precum muștele peste latrina din fundul curții.

Za Slava!

MIHAIL MOLDOVEANU

Tags

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags