XXL

jkfjhfgdg

Măi prieteni și oameni de bine, am o problemă cât zidu' chinezesc de mare. Cre'că încep să mă enervez și nu se cade. Că se prezumă că-i bucuria „pă minie”, cât casa...

N-ați înțeles nik, da' nu contează. Că vă povestesc io.

De o săptămână caut o amărâtă de rochie. Ce i drept, de ocazie.

R'ați ai dreaq de producători și creatori. Mă, unde dreaq găsiți subnutritele astea pă care puneți rochiile alea ca pă gard?jdhdgdfg

De unde pescuiți mămică pă amărăciunile astea nemâncate și nesimțit de foarte tinere și le îmbrăcați în trei șnururi, gata rochia, de ne scoateți pă noi, astea normale, din toate balamalele?

Am zis normale, mă creatorilor, nu 15 dă X, numa' 2 dă' X sau 3 în paștele mă'si! Nu secțiunea Marte plus Saturn și doo găuri negre.

Ia luați mă modelu' de mai jos si  faceți-l 3 X. Merge, ă???sfsdsdghdk

Unde dreaq găsesc si io mă, o rochie normală dă femeie normală, care în câteva zile face 50 de ani, i se însoară băiatu', s-o urcat pă cântar,  are 68 dă kile și chiuie dă bucurie că nu mai are 70? Tot dă kile.

Unde mă, creatorii si producătorii vieții mele găsesc și io o rochie pentru cel mai important eveniment din viața mea? Ce vreți mă, panaramelor, să mă îmbrac ca o paparudă cu măscărelile voastre, când îmi botez minunea si îmi însor băiatu'?

R'ați ai dreacu de pițiponci și cocălărese, de aveți în cap numa' perdele, chiloți cu ștrasuri și șosete antiderapare cu szwaroski! Unde naiba le trimiteți p-astea îmbrăcate de Doamne ferește, ba nu... reformulez... cine vă cumpără mă zdrențele de le afișați la prezentările de modă a le lu' pește?

Că de o săptămână am răscolit toate site-urile vieții și n-am găsit și io o amărâtă de rochiță dă bun simț. Amu' nici pom dă Crăciun nu mă fac și nici n-am de gând să mă înfășor într-o pilotă.

Că-n rest, e full de malnutrite de douj'dă kile cu niște chestii extrem de minimaliste, că'i stofa scumpă, sau înfășurate în valuri de voaluri da' cu niște picioare de doi metri ieșite dintre falduri de-ajung pân' la Ploiești.

Hai că deja m-am enervat. Și fac ce-o făcut Scarlet...

#ioamdraperiiroșii

DANIELA TARAU

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?