VOTEAZA CU DREAPTA! SPALA-TI MÂINILE! SPALA-TI CONSTIINTA!

bhfbh

1.CLOTILDE ARMAND (candidată la primăria sectorului 1 al Capitalei,  garantată de „sosul”):

„Bună zioua, suntă Clotildă Armanʹă... Alături de sosol meu am depusă la DENEA plânjeré 'mpotriva prrrimarrrrulúi sectorrrulúi unu și 'mpotriva șefilor poliței locale pentru c-am fost urmărrrrită și filată ilegală în timpul prrrotestelór din febrrruarie 2017... aceste prrractíci deprinse de Securrritatea comunistă nu trrrebuie tolerrrate... am încrederrre în justisiá rrromână... la trrreizeci de ani de când tinerii rrromâni au murit strigând liberrrtatea... liberrrtate! PESEDE folosește încă acum prrractíci pentru a-și elimina oposansii... nu vom tolerrra acest lucrrru...” (Clotilde Armand, înregistrându-se la ieșirea de la DENEA. Într-o secvență, se vede o jumătate din „sosul”Clotildei... cine nu-l cunoaște pe „sosul” crede că în film apare o jumătate din Nicușor Dan, 1 septembrie 2020)

Păi, nu-i de tolerat.

Clotildă, Clotildă... cum să-ți spun eu ție mai delicat și mai pe înțelesul tău? Nu știu cum e în Franța, drrragă, dar în România, când e vorba cu-adevărat de poliție politică, trei ani și jumătate după gratii sunt GA-RAN-TAȚI! Altfel, dacă n-au fost consecințe, ce „reclamizezi” matale sunt doar compuneri și poze de la evenimente... c-așa-i în România. Lumea e prietenoasă și bucuroasă să te fotografieze pe la mitinguri și să povestească apoi ce-a văzut pe la proteste... N-ai de ce să te superi. Păi, fără o popularizare adecvată, cum i-ar fi putut găsi reporterii televiziunilor străine, în mulțimea zecilor de mii de oameni doinind din vuvuzele și zornăind frumos monede de 50 de bani în butelii de plastic, în ianuarie 2017, pe Nicușor Dan și pe Florin Bădiță?

Votați USEREUL, bucureșteni! Votați-o pe „Clotildă Armanʹă și sosul!”

.....................................................................

2.MUHAMMAD MURAD (candidat la Primăria din Mangalia, garantat de Rareș Bogdan)

„L-am sunat pe Muhammad Murad după ce și-a anunțat candidatura la Constanța și l-am rugat să-și retragă candidatura. A înțeles asta. E prietenul meu, unul dintre cei mai buni. Din păcate, nu voi putea sa vizitez Mangalia și pentru o lună de zile nu o să pot să-l susțin. Sunt un om de caracter, cred în el, dar PNL are candidat la Mangalia” (Rareș Bogdan, 2 septembrie 2020).

Cum, cum? Rareș Bogdan l-a sunat pe domnul care a spus următoarele, așa, pe la începutul verii: „...Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier” (Mohammad Murad, ZIARUL PROFIT.r, 12 iunie 2020)

...și L-A RUGAT să-și retragă candidatura? Iar ăla și-a retras-o? Și mai avem mulți „iepuri” dintr-ăștia, prieteni cu... și prieteni cu... care-și pun și-și retrag candidaturile după cum le arată Rareș Bogdan modalitatea corectă „de a aplica” în alegeri?

Votați OAMENII DĂ DREAPTA neafiliați, cetățeni!  La Mangalia, votați cu Muhammad Murad, că acolo i-a dat voie Rareș Bogdan - de profesiune prieten! -  să candideze!

3.PETROV, doar PETROV (candidat la Primăria Generală a Capitalei, garantat de Băsescu Traian)

„Barna făcea declarații la televizor că PMP încurcă, dar nu poate opri victoria lui Nicușor. Dar obiectivul nostru nu este să oprim victoria lui Nicușor Dan. Dacă nu îl încurc pe Nicușor Dan, înseamnă că mi-am atins obiectivul. Eu nu vreau să fie încurcat Nicușor Dan. Este greu de spus dacă voi câștiga. Dacă nu câștig, îmi văd de drum în continuare, la Bruxelles, cu conștiința împăcată că am făcut ultimul gest politic pe care puteam să îl fac pentru PMP” (Traian Băsescu, interviu la LIBERTAEA.ro, 12 august 2020)

Vă deranjează ceva în cele de mai sus? Vă zgârie urechile vreun cuvânt? Așa că-i ceva acolo care n-ar avea cum să fie? Ei, vă spun eu ce e: cuvântul CONȘTIINȚĂ. Pe care, oricum ați încerca să-l potriviți cu Petrov, nu face „click!” Remarcați, cetățeni: scopul lui nu este să-l încurce pe Nicușor... ci să-l descurce și să-l desfacă în elementele lui esențiale, cred. Aștept cu interes o dezbatere electorală între Petrov și Nicușor.

Votați cu Petrov! Votați sloganul „un fleac, v-am ciuruit”! Votați ochii lucioși, glasul dogit și mâna tremurătoare, care nu spune nicio poveste!

.....................................................................

4.TRAIAN BERBECEANU (candidat la C.J. Hunedoara, garantat de PENELEU și de Godină Marian - atent la „flash-urile pe sens opus” și de Lucian Bode „pe contrasens” și de Klaus Iohannis „lipsit de orice sens”):

Jurnalist: „Domnule Președinte, în urmă cu câteva zile, mașina în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată într-un accident. Doi oameni au fost răniți, s-a deschis dosar penal, există și niște imagini, din care se vede că șoferul ministrului ar fi fost vinovat. Considerați că ministrul are și el o responsabilitate, chiar dacă nu se afla la volan, și ar trebui să și-o asume în vreun fel și, dacă da, cum?

Președintele României: „În primul rând pot să spun că este regretabil că se întâmplă un accident, chiar în condițiile (!!! n.n.) în care în mașină se află un demnitar al statului (parol mamițo, să mă-ngropi... CHIAR și în astfel de condiții, n.n.). De aici putem să tragem cel puțin două concluzii clare. Prima, că nu este bine să te grăbești când vrei să ajungi cu mașina undeva (!!! n.n.) și acesta este un lucru pe care ar trebui să îl reținem (!!! ... dar mai ales, nu uitați, să vă spălați pe mâini, n.n.) cu toții. Doi, se vede încă o dată, din păcate, foarte clar nevoia dezvoltării infrastructurii.” (președintele României, 2 septembrie 2020, declarație+conferință de presă la Cotroceni)

Deci, e regretabil... păi, sigur! Să nu poți tu, ca demnitar,  să circuli în țara ta și-n liberalismul tău enorm, pe contrasens, din pricină că proștii din trafic nu se dau la o parte, așa ceva n-am mai văzut... Suntem ca-n bancul cu blonda care conducea pe autostradă și sună telefonul: „ Iubito, fii foarte atentă! Am auzit la radio că o mașină circulă pe contrasens pe Autostrada A1!”, iar ea răspunde: „Dragule, cei de la radio se înșeală. Nu este doar o mașină, sunt sute!” Blonda e, în cazul nostru, șoferul lui Bode...

Însă pe mine altceva mă frământă... unde ai fost tu, intransigentule Godină Marian, în ultimele zile? Că nu ți-ai dat cu părerea pe FACEBOOK, așa cum făceai de obicei... și știu ce zic, căci am verificat. Sau nu ți-a spus nimeni. Sau nu citești nici ziarele. Sau nu te uiți nici la televizor. Ei, dar acum că a aflat chiar și președintele și a explicat, oarecum voalat, că PE-SE-DE-UL e de vină pentru starea deplorabilă a infrastructurii, poți să zici și tu ceva. Ceva ce să nu-l stingherească în campania lui electorală pe prietenul-candidat Berbeceanu Traian, membru PENELE, care „aplică” pentru postul de consilier județean la C.J. Hunedoara, care Berbeceanu e consilierul ministrului de Interne, care ministru de Interne e coleg cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care Lucian Bode are un șofer, care șofer a circulat pe sens opus, care contravenție spre infracțiune s-a soldat cu niște răniți și o mașină făcută praf!

Votați cu Traian Berbeceanu, hunedoreni! Este girat adică „giroscopat” de Godină... de Marcel Vela... de Guvernul Liberal al României, din care face parte Lucian Bode & Șoferul... și de președintele Klaus!

Votați PENELEUL! Votați săgeata erectă! Votați transparența totală! Căci niciodată nu s-a văzut în România un partid care SĂ LE FACĂ PE TOATE LA VEDERE după care să vă explice,  prin vocea autorizată a președintelui patriei, că nu-i ORGIE MONSTRUOASĂ ceea ce vedeți, ci e doar o AGAPĂ DECENTĂ la care se discută cu mască, lanțuri, bice și cătușe dar fără prezervativ, despre îngrijorările și suferințele dumneavoastră, cetățeni!

.....................................................................

P.S. Aa! Și nu uita, popor, să te speli pe mâini după ce ai votat! A zis și președintele!

LUMINITA ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?