VOI TREBUIE SA NE PAZIM, DRAGI ROMÂNI

djdfhhgh

Bună ziua! (românii mei!)

Încep cu un gând bun și o încurajare pentru suceveni. (ei, na! Pă buneee?dar de ce să-i încurajezi acu că-s aproape morți, bă reptilă săsească?) A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru municipiul Suceava și comunele care înconjoară municipiul Suceava. Această măsură a fost luată la timp, (să mori tu jigodie?) a fost necesară (de acum aproape o lună ticăloșilor, când boul vostru a infestat personalul medical!), decizia autorităților este cea corectă.(care autorități reptilă portocalie otrăvitoare, voi sunteți autorități?). Dar, dragi suceveni, nu sunteți singuri! (dragi suceveni, ai? futu-vă lângă potecă!) Suntem cu toții, în gând, alături de voi. (dar de ce doar în gând ticălosule? Fii cu fapta, du-te în mijlocul lor, îmbracă cămașa morții, și-ai morții mă-ti de iudă!) Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru municipiul Suceava și comunele din jur să și ajungă acolo. (cinoaștem sloganul! „să facem totul toarăși...!)

Însă, vă rog din suflet (tu ai suflet, reptilă? Tu AI PE SUFLET, ticălos nazist ce ești!) respectați ceea ce autoritățile impun! Respectați normele de deplasare, respectați normele de igienă, respectați normele de distanțare socială. Nu ieșiți din casă decât atunci când este absolut necesar. (ăsta Da, discurs de Președinte ipocrit de la CAP Poplaca) Când vă întâlniți cu alte persoane, evitați orice contact fizic, nu vă dați mâna, nu vă îmbrățișați! Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja și pentru a îngrădi răspândirea virusului.(fix așa cum ne-a arătat Premierul Tău și acel idiot cu grad de Contraamiral de Marină! Guvern de tembeli care cade prostește să se izoleze în plăceri la Vila Lac) Nu uitați, suntem alături de voi! (Băă, proști grămadă veți fi dacă o să uitați ce javre ați adus la putere!)

Un gând bun și o încurajare vreau să exprim acum pentru medicii și întregul personal medical. (ai siktir loază ipocrită, la o lună de pandemie în România nu ați reușit să protejați cu echipamente și teste nici personalul medical!) Știu, știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima linie! Noi toți, românii, (nu toți javră, numai „românii tăi”, fiți-ar numele pe crucea din țintirimul din Bremen) ne uităm la voi cu speranță,(păi ce, mai știți și altceva decât să vă uitați? De sperat sperați ca tot poporul să ne salveze Dumnezeu Drăguțul, că doar El se poate îndura să ne salveze de prostia proverbială a turmei de oi sovietice)  cu încredere, sunteți linia de apărare a populației împotriva acestei epidemii.   (Așa e, bravooo, uraaa, dar pe ăștia cine îi apără? Voi? Jigodii ticăloase și inepte!) Știu că nu este simplu și știm cu toții că, din păcate, vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi! (noi nu avem încredere în voi!) Iar noi, autoritățile, politicienii, vom face tot ce este necesar, vom face tot ce putem, pentru a vă asigura materialele de care aveți nevoie, pentru a asigura materialele de protecție de care aveți nevoie. (urale, aplauze, se scandează în cor îndelung: La al n-lea Congres, Klaus Johannis s-a ales! gUraaaa! Heil! Sieg heil!) Chiar adineauri am încheiat o întâlnire de lucru cu premierul Orban, ministrul Vela și secretarul de stat Arafat de la Interne, domnul ministru Tătaru, ministrul Sănătății, și a participat doamna ministru Alexandru de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. (bă, ești prost? Ce ai de discutat cu nulitățile astea respinse de trei ori?)

Am discutat, evident, situația din Suceava și toți suntem conștienți de seriozitatea pasului care s-a făcut, dar suntem conștienți și de răspunderea noastră. Am discutat pe urmă situația din spitale și vreau să vă asigur pe voi medici, personal medical, că noi ne facem treaba. (Paștele și dumnezeul fiecăruia de jigodie mincinoasă, care ați cumpărat toată Media ca să nu vă dezvăluie incompetența și ticăloșiile!)

Au început, vedeți, să sosească de peste tot de unde s-au făcut comenzi materiale de protecț(i)e – măști, halate de protecție, alte materiale. Lucrurile se mișcă, autoritățile s-au mișcat și acestea vor ajunge în cel mai scurt timp în spitale. (viitorul sună bine, prezentul e mai sumbru!)

De asemenea, am solicitat astăzi să se facă peste tot în spitale instructajul personalului și aceste lucruri se vor întâmpla. Am solicitat celor responsabili ca, cu maximă celeritate, să lămurească alocările bugetare pentru spitale în așa fel încât să puteți continua achizițiile care sunt absolut necesare în această per(i)oadă. (Și două luni sunt pentru hoiturile voastre tot maximă celeritate!)

Iată, deci, autoritățile își fac tr(e)aba și vă rog pe toți să ne facem tr(e)aba fiecare așa cum se cuvine și fiecare român să respecte normele de igienă, normele de distanțare socială, așa cum au fost solicitate de autorități. (alo! Alo! Stați la locurile voastre! Liniștiți-vă tovarăși! Alo!)

În finalul ședinței, și asta vreau să subliniez, am discutat pe larg măsurile de protecție socială care se impun în această perioadă, plățile pentru șomaj tehnic care trebuie să vină la timp, plățile pentru șomaj care trebuie efectuate la timp, alte măsuri care se impun în cămine pentru bătrâni în diferitele situații, și, evident, am solicitat să ne ocupăm cu precădere de categoriile mai vulnerabile, unde vom aprofunda măsurile în zilele următoare. (A căzut bruma pe câini! Morcovii au ieșit viguroși din găoaze!)

Dragi români, (evident, ai mei, pesediștii sunt îndemnați să nu le respecte!) repet, respectați măsurile impuse de autorități. Vă asigur, împreună vom trece peste această perioadă grea. Vă mulțumesc! (Săsanis, de mulțumesc ne e plin podul, altceva mai ai?)

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags