VITELUL LOR DE AUR

jvfjhgfgdhjh

Nu ne închinăm la vițelul lor de aur!

S-au împlinit 21 de ani de la înscenarea atacului asupra Turnurilor Gemene.

„SUA comemorează  21 de ani de la atacurile teroriste asupra turnurilor World Trade Center și Pentagonului. Mii de oameni au murit”.

Toți am crezut, toți am suferit, toți am plâns.

Acum ne dăm seama că toți am fost manipulați. Era de neconceput atunci că întreaga lume poate fi mințită în asemenea hal și că pot fi uciși cu sânge rece mii de oameni, pentru a justifica un război!

Dar demonii de la conducerea lumii nu au considerație pentru cei însuflețiți!

În 11 septembrie 2001, stăpânii banilor, slujitorii vițelului de aur, rămăseseră fără un dușman de combătut și fără cerere de armament la nivel mondial.

URSS, inamicul lor numărul unu, nu mai exista, iar NATO era fără obiect de activitate.

Prin urmare, i-au „creat” pe teroriști și au deschis infernul pe Pământ!

Azi, comparativ cu 11 septembrie 2001, nu mai e nevoie de doborât zgârie nori pentru a justifica războiul.

Azi e mult mai ieftin: ajunge un bufon ca Zelenski și propagandă pe toate canalele în presa deja vândută către pandemie, pentru a obține sprijinul publicului pentru război.

Propaganda ascunde omenirii motivele care l-au constrâns pe președintele Putin să intervină în Ucraina.

 A fost planul americanilor încă din 2014, când au înfăptuit lovitura de Stat în piața Maidan (de unde, în paranteză fie spus, și-a luat lumină și banditul de Băsescu).

Este revoltător că Lumea întreagă este îngenuncheată de minciuni foarte ieftine și grosolane! Trebuie să fii ori orb să nu-ți dai seama, sau să fii rău intenționat ca să-i aperi pe stăpânii propagandei!

Marea Britanie, SUA și UE au declarat război Rusiei prin trimiterea constantă de armament și bani cu nemiluita către naziștii lui Zelenski și tot ei au provocat cu premeditare CRIZA ENERGETICĂ prin aplicarea sancțiunilor aberante Rusiei, cu efecte devastatoare asupra populației Occidentului.

Putin a închis - pe 5 septembrie 2022 - complet robinetul de gaz către Occidentul colectiv. Întrebarea este: de ce a așteptat atât de mult?

Occidentul a sechestrat bunurile rușilor fără niciun temei legal (dacă ar fi fost de origine ilicită/infracțională ar fi trebuit să le sechestreze de la început), le neagă rușilor vizele, au legitimat cererile de moarte pe rețelele de socializare, numărându-i constant cancerele lui Putin, acum îl condamnă în cor pe „dictatorul” Putin pentru că le-a tăiat complet gazele!

În demența asta se înscrie și administrația colonială de la București, care a făcut cadou TERMOCENTRALA MINTIA unor „investitori bine intenționați”, în plină criză energetică.

„Termocentrala Mintia a fost vândută prin administrator judiciar cu 91 de milioane de euro. Asta după ce au fost învestiţi în retehnologizare cel puţin 150 de milioane de euro”, banii românilor!

Guvernul de trădători a avut grijă ca termocentrala să intre în INSOLVENŢĂ, astfel încât să fie legitimată tranzacţia la prețul ridicol indicat!

Cumpărătorii au plătit suma ridicolă de 91 milioane de euro, în condițiile în care numai terenurile, construcţiile, bunurile mobile şi echipamentele aferente, cazanele de abur de 660 tone, precum și cele 6 grupuri de câte 210 MW fiecare, valorează mult mai mult de 91 milioane de euro dacă vor fi vândute la fier vechi.

Probabil Mintia va fi distrusă și vândută la fier vechi, așa cum s-a întâmplat cu toată industria noastră după 1989!

Ciudate sunt standardele de mediu ale stăpânilor banilor: termocentrala Minitia era acuzată că poluează, deoarece vechile grupuri funcţionau pe bază de cărbune.

Germania redeschide centralele pe cărbune, Italia, Franța, procedează la fel.

Jefuitorii de la Bruxelles ne-au cerut să închidem minele de cărbuni, iar administrația colonială de la București s-a EXECUTAT!

Au închis minele de cărbuni, au distrus țesutul social, au vândut totul la fier vechi, iar noi vom sta în frig. Mai punem o haină pe noi la iarnă.

În scurt timp, guvernul va face cadou și Hidroelectrica, pe care au listat-o deja.

În timp ce „FRANȚA intenționează să naționalizeze complet Electricité de France (EDF), gigantul energetic, pentru a asigura securitatea energetică a țării. Guvernul de la Paris este deja cel mai mare acţionar la EDF, cu o participaţie de 84%."

De ce Franței îi este admis să NAȚIONALIZEZE și nouă nu?

Franța, naționalizând gigantul energetic, NU încalcă „sfintele” tratate ale UE?

Guvernul de la Paris NU este sancționat de nimeni de la Bruxelles?

Nu se sesizează zeița dreptății Kovesi?

Franța naționalizează, iar noi facem cadou termocentrala Mintia, urmează HIDROELECTRICA, portul Constanța și ce a mai rămas...

Propaganda ne repetă constant că  „este vina lui Putin pentru că la iarnă vor suferi de frig milioane de oameni”, vor fi milioane de șomeri, deoarece se vor închide fabricile din cauza costurilor exorbitante ale facturilor.

Au dat vina pe același Putin și în legătură cu centrala nucleară de la Zaporije, pe care armata ucraineană - la comanda americanilor și britanicilor - a bombardat-o în draci, dând vina pe ruși - până la sosirea, săptămâna trecută, a comisiei de la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA). Comisia AIEA a plecat după ce a efectuat controlul și a lăsat la fața locului observatori permanenți.

„Riscăm catastrofa nucleară” strigau pe toate canalele aceiași demenți care bombardau centrala nucleară.

Acum situația devine și mai șocantă: Liz Truss a devenit prim-ministru în locul nebunului de Boris Johnson.

Ea e și mai nebună. A declarat - fără să clipească - că apasă fără probleme butonul nuclear.

Elisabeta a II-a trebuia să-i dea cu poșeta în cap, în loc s-o numeasă premier!

Între timp, doamna Elisabeta a II-a a decedat.

Este cutumă că nu poți vorbi morții de rău, dar cum să nu protestezi când propaganda transformă o vrăjitoare în sfântă?

Nu o pot numi regină!

Regină este cea care guvernează albinele, fără de care nu ar fi posibilă polenizarea plantelor, nu am avea fructe și ar fi un dezastru pentru Natură.

Propaganda, după ce l-a plâns pe trădătorul de Gorbaciov (infiltratul CIA și distrugătorul economiei URSS), acum o jelește pe vrăjitoarea Elisabeta a II-a, care are mâinile pătate de sângele popoarelor!

Propaganda care face apologia genocidului în Ucraina, plânge acum după ea, deși Elisabeta nu a dat vreun semn că-i pasă.

Ce putea face?

Ar fi putut cere oprirea războiului din Ucraina cu doar 3 cuvinte: STOP THE WAR!

Putea să-i atragă atenția lui Boris Johnson, care făcea naveta la Kiev, că trebuie să înceteze alimentarea războiului cu bani și armament.

Ce a făcut pentru pace?

A numit-o premier pe Liz Truss, dementa cu butonul nuclear!

Mai amintesc câteva cazuri recente de crime săvârșite cu intenție, pe care madam ar fi putut să le oprească: masacrele din 2003 în Irak, războiul SUA și Marea Britanie din 2011 în Siria împotriva lui Assad (prietenul lui Putin); Marea Britanie a sprijinit Arabia Saudită în crimele din Yemen din 2015, și multe alte zeci de cazuri.

O parte dintre români au impresia că dacă Charles, devenit rege care a cumpărat moșii în Transilvania, este deja român și ne va salva Țara.

Avem deja Țara vândută și ocupată de trupe străine, mai lipsește încă un cumpărător...

Însă el poate va fi mai rău decât mama lui!

Un fir roșu îi unește pe toți: închinarea la Vițelul de aur!

Stăpânii vițelul lor de aur vor să pună stăpânire pe Planeta noastră alimentând FRICA și URA!

Bunicii mei (Dumnezeu să-i odihnească în pace!) oameni gospodari și foarte credincioși, îmi spuneau legat de teama mea că „frica și ura sunt necurate, sunt uneltele Satanei prin care îi ispitește pe oamenii slabi de înger și seamănă vrajba printre ei”.

Stăpânii banilor au alimentat pe timpul pandemiei, prin intermediul propagandei lor și presei aservite, FRICA de „virusul letal”, și ne-au închis în case.

Virusul era și este atât de letal încât nu a reușit să-l studieze nimeni, și din cauza lui urma să pierim precum dinozaurii!

Stăpânii banilor au alimentat pe timpul pandemiei URA între vaccinați si nevaccinați, pe baza serului experimental creat tot de ei, și datorită dragostei lor mărginite pentru sănătatea noastră, ne-au obligat să ne inoculăm otrava, iar propagandiștii îi defineau „primitivi și decăzuți” pe cei care refuzau serul miraculos.

Oamenii cad din picioare și mor subit, dar propaganda neagă orice legătură directă între morțile subite și serul miraculos!

Dar încă nu este foarte rău.

Singura șansă, ca să ieșim din mizeria asta, este să ajungă cuțitul la os, astfel încât lumea să se revolte cu furci și cu topoare: o adevărată răscoală, similară cu cea din 1907, la nivel mondial!

Altfel nu se rezolvă nimic!

Doamne, Ajută-ne!

GABRIELA  FLORIA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags