Vila si teren de 500.000 de euro de la familia prietenei Elenei Udrea, la Rares Bogdan

poza

EXCLUSIV. Rareş Bogdan şi-a cumpărat în 2018 vilă şi teren în Voluntari de 500.000 de euro de la familia controversatei prietene a Elenei Udrea din SUA, trimisă în judecată de DNA pentru fapte de corupţie în legătură cu retrocedări şi escrocherii imobiliare

Rareş Bogdan, fost moderator de televiziune, în prezent, politician liberal, cap de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare, şi-a cumpărat în prima parte a anului trecut, alături de soţia sa, Antoanela Bogdan, o proprietate în Voluntari (zona Pipera), judeţul Ilfov, de la familia bunei şi controversatei prietene a Elenei Udrea, Narcisa Georgescu (fostă Mirică), plecată în SUA şi trimisă în judecată de DNA tot anul trecut, pentru fapte de corupţie în legătură cu retrocedări şi escrocherii imobiliare vizând Societatea Naţională Institutul Pasteur SA. Documentele arată că familia Bogdan a fost în contact 1 an şi 4 luni cu familia Narcisei Georgescu, respectiv cu sora şi cumnatul acesteia care se află tot în SUA, pentru cumpărarea vilei şi terenului aferent în suprafaţă totală de 2349 mp, prin două promisiuni de vânzare succesive, pentru ca până la urmă tranzacţia să se realizeze pe 19 Aprilie 2018 iar familia Bogdan să cumpere în final proprietatea din Voluntari (zona Pipera), Ilfov.

Liberalul afirmă că a ajuns să-şi cumpere vilă şi teren de la sora şi cumnatul Narcisei Georgescu „absolut întâmplător” şi că nici nu ştie şi nici nu-l interesează cine sunt de fapt oamenii care i-au vândut totul. În plus, deşi actul de carte funciară al proprietăţii arată că, pentru finalizarea tranzacţiei, soţia lui Rareş Bogdan a contractat un credit de 300.000 de euro, Rareş Bogdan susţine că vila şi terenul de 2349 mp din Voluntari pe care le-a cumpărat de la familia Narcisei Georgescu l-au costat de fapt 500.0000 de euro. Adică a dat pe proprietate jumătate de milion de euro: aproape 300.000 de euro a luat de la bancă, 50.000 de euro de la socru şi 150.000 de euro au fost „bani proprii”. Familia Bogdan mai deţine o proprietate în Cluj Napoca (un apartament într-o vilă şi terenul aferent), una în Alba Iulia (un teren), judeţul Arad, iar potrivit declaraţiilor fostului moderator de televiziune, acesta locuieşte în complexul rezidenţial Stejarii, ridicat de Ion Ţiriac în nordul Capitalei. Sorina Matei

Citeste mai mult.....

poza

 

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags