VIETATI DEZGUSTATOARE: ASTAZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU! - PARTEA PROASTA ESTE CA SUNT MULTI NEINFORMATI, PROSTI, CARE-L CRED!

DJHFG

CUM ÎI CRED PE TIVILIC, BOT, ANGI, ORHIDEL, DIDE, DOGIOIU SI TOATĂ ȘLEAHTA DE LĂTRĂI, CARE AU FĂCUT AVERE ÎNJURÂNDU-I PE CEI CARE AU FĂCUT CEVA PENTRU ROMÂNI ȘI PENTRU ROMÂNIA, DAR AU AVUT VREO LEGĂTURĂ CU PSD!

MOTTO: „Nu-mi face plăcere să-mi reamintesc aceste lucruri, dar nici nu voi permite ca un gest de revoltă al meu, motivat sau nu, justificat sau nu, să rămână în amintirea familiei sau a prietenilor mei ca un gest dezonorant, de lașitate. De aceea, dacă acest drept la replică nu va fi prezentat în totalitate, în proxima emisiune a lui C.T. Popescu, voi acționa în justiție, în solidar, postul și pe autorul emisiunii, în baza prevederilor legii.” (Adrian Năstase, pe blogul personal, ca reacție la emisiunea CAP LIMPEDE, cu Cristian Tudor Popescu, din 16 februarie 2020)

............................................................................................................

Știu, se întâmplă... unii, deși par oameni și au cărți de identitate, treninguri, bașcheți, vorbesc chiar la televizor și cred despre ei înșiși că ar fi geniali, sunt totuși, niște nematode; ghinion! Dar e un ghinion posibil...

Eu cred că dintre toate nematodele, cei mai nefericiți sunt oxiurii, pentru că la aceștia, „a mușca pe cineva de fund” nu e o metaforă ci e chiar o realitate. Bine, nu m-aș mira ca un oxiur mai înzestrat să ajungă inginer, scriitor SF, analist politic, jurnalist, critic de film și tenismen amator. Dar cum năravul din fire n-are lecuire, tot la mușcătura de fund recurge. Nu poate mai mult...

Ceea ce am scris eu mai sus nu are, bineînțeles, nici o legătură cu Cristian Tudor Popescu, ci e doar o reflecție, așa... generală.

Să vedem, așadar, ce îl tulbură pe „crucișătorul presei” cel cam decrepit în ultima vreme... Păi, îl tulbură cazul Beuran... iar stând el așa și gândindu-se la doctorul Beuran, și-a adus aminte și de tentativa de suicid a lui Adrian Năstase. Pe care a descris-o cam așa: ”Năstase și-a băgat unghia în gât ca pițigoiul, în acea mascaradă de sinucidere”

Aha... mascaradă, nu-i așa?

În Ordonanța procurorului șef de secție din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ, Valentin Horia Șelaru, din 24 august 2012, din Dosarul 560/P/2012 scrie așa: „La Spitalul Clinic de Urgență București, Unitatea de primiri-urgențe a evaluat pacientul care era conștient, cooperant, prezenta PATRU PLĂGI prin împușcare penetrante, deltoidian drept subclavicular drept și în regiunea cervicală anterolaterală care era și deformată”… Curat mascaradă!

Pe 27 iunie, ZIARE.com a publicat articolul „Cazul Năstase: Expertiza medico-legală nu se va mai face”, din care citez:

„Poliția a RENUNȚAT la solicitarea privind expertiza medico-legală a lui Adrian Năstase, întrucât mandatul de executare a pedepsei a fost pus în aplicare, fostul premier fiind dus în unitatea de detenție, au declarat, miercuri, surse din rândul anchetatorilor. În cazul în care instanța va dori o expertiză medico-legală în cazul lui Năstase, trebuie să formuleze o solicitare către Institutul Național de Medicină Legală, au precizat sursele citate.”

Pe 13 iulie însă, apare un Raport în care, după aceleași surse, adică ZIARE.com: „...Legiștii susțin că rănile lui Adrian Năstase au fost superficiale. Raportul Institutului Medico-Legal confirmă însă faptul că fostul premier s-a împușcat, dar, după ce rănile i-au fost curățate, putea fi externat.”

 

Patru plăgi de glonț. N-am mai auzit vreodată ca unul cu PATRU PLĂGI PENETRANTE, PRIN ÎMPUȘCARE, să ajungă la spital, să i se curețe rănile și să fie trimis acasă. Unul dintre gloanțe a trecut la un milimetru de carotidă. Raportul medico-legal, din care nu am găsit nici un fel de extrase, în presă fiind numai comentarii pe marginea lui, a fost făcut mult după tentativa de suicid, pentru că, după cum vedem mai sus, pe 27 iunie, la 15 zile după incidentul dramatic, Poliția nu a considerat necesară o astfel de expertiză.

Nu cred că eu am aceste informații dar „crucișătorul”, da. Ba, chiar cred că știe foarte bine... dar, cum spuneam, năravul din fire... De aceea, CTP-ul continuă mușcătura jurnalistică de fund, fără opritor. Iată:

„După aceea, a fost purtat cu un fular Burberry la gât - ca să acopere rănile groaznice produse de glonț -la Spitalul Floreasca, la dl. Beuran, care a fost în clipe grele alături de el. Ce avea dl. Năstase? Avea fix o zgârietură de pițigoi, aici, pe undeva (arată, în înregistrarea video, zona laterală a gâtului). Asta era tot ce avea și probabil că în situația asta, dl. Beuran, în clipe grele, l-a gâdilat sub bărbie, sub gușuliță, pe dl. Năstase, că altceva ce să-i facă?” (Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Cap limpede”, DIGI 24, 16 februarie 2020).

Nematodele - și nu e nimic nefiresc în asta - urăsc medicii. Mai ales pe cei care fac performanță... căci existența mizeră a viermilor cilindrici-paraziți e tot timpul amenințată de nesuferitele halate albe. De aceea iată ce cred nematodele:

Și dl. Năstase a ocupat un pat, atunci, la Spitalul Floreasca (...) A stat atunci într-un pat în care putea să fie internat un bolnav grav cu adevărat, dl. Năstase neavând nimic. Decât rău de pârnaie. În formă agravată, e adevărat. Avea rău de pârnaie și l-a tratat dl. Beuran împreună cu un alt chirurg de atunci, Brădișteanu” (Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Cap limpede”, DIGI 24, 16 februarie 2020).

 

Potrivit ZIARE.com, pe 22 iunie 2020, la două zile după dramaticul incident, profesorul doctor Ioan Lascăr a afirmat următoarele:

S-a spus că Adrian Năstase a avut simple zgârieturi la gât, ceea ce este departe de realitate. Rănile lui au cerut toată seriozitatea în intervențiile pe care le-am făcut. Faptul că ambulanța a fost foarte aproape de casă a fost un avantaj pentru pacient, pentru că a putut fi transportat în condiții de maximă urgență la o unitate specializată. Cât despre fularul pe care îl avea înfășurat la gât, țin să precizez că a fost un prim gest de protejare întreprins de familie și de medici. Sub el erau mai multe pansamente”

Doar că nematodele știu mai bine...

Monica Macovei a afirmat pe 23 iunie 2012: „...Am dubii serioase cu privire la faptul că Adrian Năstase este tratat și primește diagnostic de la doctorul Brădișteanu (...) Faptul că diagnosticul îl pune doctorul Brădișteanu, care a fost senator PSD și cercetat pentru corupție, nu-mi dă o stare de liniște cu privire la faptul că diagnosticul este unul corect” iar Kovesi Codruța a considerat că „...există suspiciuni legate de diagnosticul pus de medici lui Adrian Năstase. Cu privire la audierea medicului Șerban Brădișteanu... există suspiciuni cu privire la diagnosticul pus fostului premier și urmează să fie verificate toate actele medicale.”

Deci, așa cum vă spuneam, ele știu mai bine.

Serban Brădișteanu, Ioan Lascăr, Mircea Beuran... toți au avut sau au de suferit. Coafura lui Cristian Tudor Popescu, în schimb, rezistă! Și rezistă, deoarece contemplativul cetățean român crede că CTP-ul e un mare ziarist, un RĂCNETUL CARPAȚILOR cu țurloaiele înfipte-n teniși și un crucișător cu trening second-hand pe care nimic nu-l poate doborî! Și de ce crede cetățeanul asta? Pentru că, deși CTP-ul e de o răutate patologică, neavând nimic de a face cu jurnalismul și comițând „urechisme” cu grămada, dânsul satisface pofta de sânge a poporului, care ar vrea să-l opereze Beuran și să scape de cancer, dar în același timp îl detestă pe salvatorul lui pentru că are o casă de peste 300 mp arie desfășurată, și-atunci mai bine să crape capra lui Beuran, chit că nu va mai avea cine să-l opereze!

Ei, și tocmai acest oribil paradox ține în activitate fel de fel de oxiuri, care de care mai grețoși și mai voraci! Căci „jurnalistul” CTP există pentru că publicul însetat de sânge pe pereți îl hrănește cu ignoranța lui, cu frustrarea lui enormă și cu sentimentele lui vindicative, de multe ori inexplicabile. Publicul ia gâtul găinii cu ouă de aur, fără să respire și mângâie în schimb, pe cap, cu tandrețe, oxiurul până ce acesta se face mare, voinic, tenismen și - mai ales - „crucișător” !"

Luminita Arhire

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags