VIATA BATE FILMUL!

jfhfhghgbv

Am auzit de multe ori sintagma asta! Zău dacă i-am dat importanță. Dar, uite, ceea ce văd în jurul meu, adică oameni cu facultate, cu studii înalte chiar, cu o experiență de viață suficient de mare - măcar prin numărul anilor trăiți, dacă nu și prin trăiri „la limită” cu multe peripeții - sunt practic imuni la adevăr, au creierele șterse cu mopul cu care se spală pe jos holurile spitalelor și ale tribunalelor...

Practic, omenirea – dar nu numai cea din România, ci chiar cea din țările campioane ale democrației – este sclava televiziunilor și a Massmedia, în general, trăind sau complăcându-se cu bună știință în ignoranță, zbătându-se în mlaștina puturoasă a manipulării și intoxicării.

Am ajuns să „mă cert” cu oameni chiar apropiați mie, care spre deziluzia mea nu pot și NU VOR să se salveze din noroiul mlăștinos care îi trage la fund, deși sunt aproape de mal și le întind mâna ca să-i scot afară, pe pământ sănătos... Sunt sleit de puteri și sunt deja gata să-i abandonez, să-i las să piară în mlaștina prostiei și a ignoranței lor, că îmi dau seama că odată salvați, nu vor căuta să înțeleagă Adevărul, ci vor reîncepe iarăși să colporteze Prostia și Minciuna, făcându-se trâmbițe ale Propagandei Mondiale.

Fenomenul acesta se propagă în toate societățile din adâncul istoriei moderne, practic de când a apărut „ziarul” pe lume, apoi radioul și ulterior televizorul. Probabil că la începuturile acestora, Presa făcea un lucru formidabil pentru societate, contribuind din plin la Educație și Formare a indivizilor, cu privire la viață. Azi, Presa a devenit un instrument politic, militar, un instrument de prostit și îndobitocit omenirea și a fi jurnalist în ziua de azi afiliat al unui Trust, sau a unui organ de presă, ești automat înrolat într-o armată de mercenari care sunt foarte bine plătiți ca să deformeze realitatea, sau ca să mintă cu nerușinare prin Omisiune!

Pur și simplu majoritatea oamenilor au rămas setați genetic din generațiile anterioare cu ideea fixă că „presa nu minte, că presa spune întotdeauna Adevărul, că ea nici nu are dreptul să spună minciuni, că doar este câinele de pază al democrației!”

Ca norocul, omenirea a evoluat tehnic și tehnologic și a apărut Internetul, care a adus cu el și rețelele de socializare, dar în primul rând a facilitat fiecărui om necunoscut să devină un reporter anonim, un freelancer al unor evenimente, știri, imagini, „în direct” sau filmate și ulterior urcate pe Internet. Asta ar putea fi chiar o salvare, o armă de luptă a societății civile cu guvernele politice care vor să dicteze și să subjuge propriile popoare și chiar mai multe națiuni! Este un domeniu unde informația curge non-stop, necontenit, în flux continuu 24/24, 7/7. Este o armă miraculoasă de combătut Presa mercenară! Din păcate, mai ales „cei vechi”, bătrânii de peste 60-70 de ani din zone mai puțin favorizate sau cu o educație mai sumară, NU AU ACCES la folosirea Internetului, astfel încât continuă să creadă necondiționat în Presa mai ales, video. Imaginea a ajuns astăzi metoda cea mai uzitată și mai urmărită de culegere a informațiilor de către populație. Oamenii au devenit leneși, nu mai citesc texte mai mari decât o frază-două, nu sunt interesați de titluri de știri „lineare”, anoste, care nu au nimic senzațional care să-i atragă. Nu sunt interesați de politică – spre bucuria tuturor guvernărilor care fac ce vor, cum vor, când vor – știind că lumea nu este atentă, ba chiar e dezintersată.

Vin alegeri, trec alegeri, mulțimea iese sau nu iese la vot, în funcție de percepția indivizilor care își iau informațiile în proporție de peste 90% de la televizor, acolo unde Guvernul are drept slugă Presa și manipulează total în favoarea politicienilor ce depind de Sistem.

Am devenit un soldat care luptă mai mult în gherilă cu această armată de mercenari bine dotați, bine hrăniți, care au o protecție exagerată dată de puterile politice. Noi suntem partizani, partizanii adevăratei societăți civile, cei care vrem ca Presa să revină la ceea ce a fost, la menirea ei de a forma și educa populațiile lumii, așadar luptăm benevol „pro bono”, ca să combatem minciunile și dezinformarea, dar tocmai de aceste racile suntem anihilați, cu aceste unelte suntem combătuți, pentru că puterea lor de penetrație în populație este infinit mai mare, iar noi, „partizanii antimanipulării” suntem izolați și ignorați.

Mor de nervi când văd câtă prostie poate exista în capul unor oameni cu care am crescut, cu care am îmbătrânit, cu care am avut momente minunate în viață, sau de la care am așteptări să înțeleagă primii că sunt ca muștele care se așează pe hârtia cu lipici...

Haideți să luăm războiul ruso-rus din Ucraina.

Propaganda mondială – în țările cu guvernare globalistă, precum USA, Canada, Franța, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, Belgia, Ucraina, etc – nu contenesc să fabrice în susținerea interesului lor și al NATO, care este interfața Globalismului mondial, știri false, știri exact invers decât se petrec în realitate, susținute în mod clar de imagini super-corect și bine fabricate, de maeștri ai filmărilor, de regizori specializați de televiziune și cinematografie!

Gândiți-vă o secundă la un aspect: când vizionați un film artistic – indiferent ce temă are scenariul lui – sesizați în timpul urmăririi filmului altceva decât vă arată cineaștii în cadrul pe care vor ei să-l arate unde se desfășoară acțiunea actorilor? Evident că nu, că altfel ați ieși din sală sau ați închide imediat televizorul! Nu vedeți pe margine șinele de decovil  pe care merge căruciorul cu aparatul de filmat și cameramanul, nu vedeți cablurile electrice care alimentează proiectoarele de lumini de culori diferite care sugerează că răsare soarele, că este furtună sau plină zi de vară, sau apus de soare... Nu vedeți echipa de cascadori aflată pe margine care exersează căderi spectaculoase, nu vedeți cubul cu salteaua gonflabilă unde aterizează actorii care cad de pe bloc și multe altele.

Așa este și cu războiul din Ucraina! Știrile în care Propaganda afirmă una sau alta - doar dintr-un singur punct de vedere - adică al ei, SUNT FABRICATE!, iar dacă nu sunt fabricate pe loc, cu scenariu și regie ca la cinematografie, atunci sunt imagini lipite la montaj, se adaugă o muzică adecvată, de obicei lugubră și se compune un text de comentariu „în off” care e scris să provoace indignare, teamă, furie, ură, dar doar spre „rușii lui Putin” – Diavolul arătat de Satană că este rădăcina răului – iar rușii lui Zelinsky denumiți „ucraineni” sunt hiperbolizați, sunt eroi pozitivi, nenorociți, viteji, drepți și de compătimit!

Asta arată toate televiziunile PE TOT MAPAMONDUL! Se preiau videoclipuri, știri fake, vorbe ale unor lideri globaliști mondiali, șefi de state globaliste, care au același discurs favorabil Ucrainei lui Zelinsky și defavorabil, de nimicire a Rusiei lui Putin. Și în America și în Canada și în Cehia și în Ungaria și în Polonia sau România! Doar în Rusia, poate și America Latină sau Africa, sau chiar China, să nu existe atâta Propagandă cu lupta pe viață și pe moarte dintre „bunul Zelinsky” și „răul Putin”! Interesul este clar și evident, poate fi ușor de descoperit și de demontat, doar ai nevoie de puțină știință de navigare pe internet, de puțină cultură - ca să știi măcar o limbă de circulație internațională - dar în primul rând să ai dorința de a afla Adevărul cu ochii tăi, cu mintea ta, pentru că Adevărul te va ajuta să știi și să deslușești Lumea Reală, vei ști să votezi, adică „pe cine” și cum să alegi cât mai bine oamenii care pot să te reprezinte.

Este clar că Presa aservită protejată de Sistem și guvernările, nu au acest interes, așa că șicanează cât mai mult pe acei intelectuali care se opun, care au voința și persuasiunea de a căuta și de a deschide ochii semenilor lor!

De asta sunt ostracizați, de asta sunt blocați, izolați, sau chiar eliminați!

Pentru că mulți nu au timp, nu au putere, cunoștințe tehnice, nu au voință și nici cultură minimă formată în adolescență pentru a căuta singuri Adevăărul, ar fi nevoie să citească măcar ceea ce scriu acești anonimi bloggeri, jurnaliști independenți, puși în slujba societății civile.

Minciunile sfruntate arătate la televizor numai de o singură parte a baricadelor, demonstrează încă o dată în mod cert, că „viața bate filmul!” – acele filme fabricate și arătate captivilor canalelor Tv.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags