V-AM FOST BACI PÂNA LA BATRÂNETE SI VA SPUN: MOLDOVA NU MAI ESTE A VOASTRA!

DJHFGHGHGGF

Aseară, intru pe Antena 3 („postul cel mai informat care este alături de români la evenimentele cele mai importante”) și – bineînțeles – dau de enoriașii lui Gâdea:  „Academicianul” manipulărilor Marius P(u)(ie)leanu, „cgrocodilul bătgrân” frate cu stegozaurusBogdan Chireac, Răzvan Dumitrescu – apropitar asociat la DC News cu B. Chireac, statuia din beton armat Murmur Ciuvică - debusolat că nu a ieșit Tăriceanu, Cătălina Hulubel – ajunsă deontoloagă principală și divă de serviciu fără operație estetică, nimfa Anamaria Roman – devenită de când nu mă mai uit eu la acest canal o somitate în oracole politice, Sabina Iosub – navetista de Bruxelles care aduce permanent temele și orientările Planului Editorial...

Puteam, evident, să aleg Degetele 2,4, dar acolo mă seacă chiloțarii reptilieni care sunt fosile de năpârci pe față, care colcăie în șerpăria numită România.

Se face deci ora 9 și afară tot nu plouă și întrerup un film cu comuniști destoinici care au făurit societatea socialistă multilateral dezvoltată de pe TVR2, pe care în 89 s-au pișat românii în grup ca să devină sclavi și dau să văd de curiozitate ce a făcut Capitala, pentru că la Iași nu aveam nicio așteptare, ba chiar într-un ungher ascuns al sufletului meu aș fi dorit să iasă oricine din Listă, cu excepția unuia Căcălin Usturoi, exponentul unui hibrid local de ciupercă otrăvitoare numită Pentru Moldova, care a crescut din spori ai altei ciuperci toxice care se chema Pentru Lași, sau, cam așa ceva, că nu știu denumirea în limba latină.  Ba chiar aș fi bucuros dacă în ciuda previziunilor ar ieși chiar Madame Closette și noul ei picolo-gigolo Marius Bodea! În fond, ei reprezintă „generația tânără”, adicălea viitorul de „mâne” și viitorul trebuie să și-o facă cu mânurile lui, așa cum neăam făcut-o și noi cu mânurile noastre pe când ăia l-or împușcat pe Nea Nicu și soția...

Am ascultat cu nesaț deci bombă după bombă breaking news-urile în cavalcadă ale Popei Mihai și am rămas uimit de ce tare i-au tras-o bucureștenii lui Gabi Firea, chiar dacă Pandelică o țânea de mână... Probabil că Livache, din pârnaie, a dat acatiste  la bisericuța închisorii de la Jilava și s-a rugat fierbinte ca și dânsa să intre întrân-sa, adică în groapa care i-a săpat-o chiar lui.

Acu, bucureștenii, treaba lor, se vede că acolo e capitala românilor, care se adeverește că sunt un neam prost și vor pieri în acest secol pe mâna lor, fără ca asupra României să se fi tras măcar un cartuș, o piatră cu praștia sau o bășină cu gaz sarin după o iahnie de fasole halită lacom de nemțălăi. Adică au dat din mână miliarde de lovele unor hoți dovediți, unor șacali cărora le curg balele salivând la blestămățiile ce vor urma. Aici se dovedește că în București este cea mai densă populație de hoți și escroci, precum și cei mai mulți idioți pe metrul pătrat. Încă o dată: e treaba lor, România însă A PIERDUT CAPITALA!

Corul de îngeri din biserica popei Mihai au trecut pe rând legătura pe la sediile de campanie, în care Hienele jubilau și promiteau ca deja de azi să așeze tacâmurile la masa lungă și de mâine să pună antreurile pe platouri.

L-au adus mai apoi ca pe boul tras de funie, pe Marcel Ciolacu, omul pe post de cal troian al lui Johannis, care exulta de bucurie că i-a bătut rău pe peneliștii lui Johannis, care au luat doar17% pe tot Bucureștiul, iar ei, pesedeii au peste 30%, de parcă cu acest procent pot face ceva mai mult decât să primească șuturi în cur de la Coaliția reptilelor, când vor intra în sala de Consiliu.

„Hai acum să vedem și celelalte rezultate din Țară!” Hai, îmi zic eu, gândindu-mă că la Iași, prostimea nu a furnizat nicio surpriză.

Începe la Constanța – al doilea mare oraș al României, unde rezultatul e încă incert, conform exitpoll-ului Oracolului Puieleanu...

Se transmite cu oborocul că la Craiova Tanti Olguța care își păzește mâța ar fi câștigat pe muchie de cutter alegerile cu contra- candidatul ei de la PNL. Apoi, „breaking news!” Se dă legătura la Temeswar, unde Banatul e fruncea și fruncea cea asudată a gândit să mai puie un nemțălău pe gâtul nost al românilor și au șutuit cu șpițul în cur pe liberalul pletos care dăinuie de vo două mandate degeaba.

„Se pare că și la Brașov domnul Scripcaru este în pericol să piardă fotoliul de primar!” rostește popa din amvon ciulindu-și casca din urechea dreaptă.

Urmează apoi Adunații Copîceni, Deveselu unde a murit imediat primarul ales fără să lase un bilet de adio, că acu plâng americanii „dupe el”, se dau rezultate de peste tot din Muntenia, Oltenia și Ardeal, dar despre MOLDOVA NICIUN CUVÂNT!

În Moldova Puieleanu nu a trimis căței, nu a cheltuit banii  dați de Johannis cu exitpoll-ul în Moldova, că oricum ei nu contează, acolo e o zonă controlată de talibani, săracă și condusă de tâlhari, de incompetenți care s-au ciocoit și controlează o regiune pe care UE o vede mai curând cedată Rusiei, alături de Republica Moldova, de care UE oricum nu are nevoie...

M-am culcat fără nicio apăsare, am adormit vizionând un film pe Netflix și azi dimineață am căutat pe sit-urile locale a „celui mai citit ziar care stă de vorbă cu oamenii” – e vorba sigur de Ziarul de Lași și „Bună Zâua Iaș” oficiosul lui Chirica, să văd care este treaba:          NEXAM! CANCI!

Am intrat atunci pe site-ul BEJ, adică la biroul electoral județean, dar nu este actualizat de la prezidențiale, când ne anunță că a câșligat iarăși Gauleiterul!

Bă moldoveni! Bă ghiogarilor, bețâvanilor, violatorilor, bă nepoți ai lui Ștefan cel Mare, voi înțelegeți că nu mai contați nici măcar ca număr de oi proaste în această țară în care totul este axat pe Ardeal, Banat și Litoral, unde coloniștii au interes ca în câțiva ani din acest deceniu să treacă la autonomia administrativă locală și așa ne va fi luat ușor și în liniște Ardealul, Banatul și Dobrogea? Voi înțelegeți că Moldova nu mai este a voastră așa cum a lăsat-o moștenire bădia Ștefan, ci este a hoților, tâlharilor ciocoiți, a ticăloșilor care se perindă prin partide și nu sunt luați în seamă nici chiar la alegeri de București? Proști și idioți punem pe liste, lotri, papugii și beizadele spurcate la amantlâcuri, atunci nimeni din Țară nu ne mai amintește nici la buletinul meteo!

Urmăriți Buletinele Meteo și veți vedea că NIMENI, dar NIMENI nu amintește vreo temperatură sau prognoză pe Moldova, chit că e vorba de Iași, Bacău, Botoșani sau Vaslui! Poate câteodată e amintită Bucovina, eventual Suceava, dar doar dacă e aproape de Nordul țării cu o prognoză.

Moldova a fost a noastră, lăsată de Ștefan care ne-a fost baci până acum două decenii, dar de acu înainte ea NU MAI ESTE A NOPASTRĂ, e a străinilor, în vecii vecilor, indiferent că ei sunt azi la dreapta Carpaților, Orientali, sau la stânga Prutului!

Parafrazându-l pe Vodă Lăpușneanu: „am fost ce am fost, dar azi suntem și mai mult decât atât: o turmă de oi mânată de ciobani prin câinii de la stână!”

GANBRIEL MIHAILA

P.S. La această oră matinală când scriu – 6,45 – nu știu cine a ieșit Primar al Iașului! Oricine o fi, cu siguranță că nu va fi nimic bun, nici competent, dar nici curat și ne obedient mafiei ciocoiești care plătește tribut oricui ca să stea la masa cu bucate!

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?