URSULETII PACALITI DE VULPE

duefbg

Aveam ceva timp de pierdut așa că mă duc la terasa de peste drum de Institutul Agronomic. Acolo, erau două mese alipite la care un grup de juni (patru băieți și trei fete) se distrau cum puteau. Când mă văd că vreau să intru, încep toți să tușească ostentativ și forțat, crezând probabil că voi face stînga-mprejur și vor recăpăta monopolul asupra terasei. Dragii de ei! Mă opresc în prag, îmi scot calmă mănușile chirurgicale și masca după care execut la comandă o tuse adevărată, de la mama ei de acasă. Din aia lungă, cu rupere de plămâni și expectorații!

Dacă i-ați fi văzut! Au încremenit pur și simplu! Se uitau la mine speriați și exoftalmici.

Le-am zâmbit larg și le-am susurat : „Măi copilași, eu sunt fumătoare profesionistă!”. A durat câteva secunde bune până când au terminat de procesat informația, după care au izbucnit în râs. Unul din ei a mai avut puterea să zică : „Ne scuzați doamnă, nu știam cu cine ne punem!”.

Și gata. De azi, STAU ACASĂ!

ANA MARIA HOMEAG

Tags

Featured

SAPTAMÂNAL, PRESEDINTELE MERGE SI ÎSI FACE DATORIA! COSTA, DAR MERITA!

De câte ori mă gândesc la uriașa râmă prezidențială formată din „titular” și din „garda pretoriană” a Klausului scurgându-se pe Valea Oltului către Sibiu, în fiecare săptămână, mai precis către „soția mea, Carmen”, îmi vine în m