URA ATROCE FATA DE NAZIST POPULATIA NU IARTA !

fhfhgsfdfg

Inamicul Public Nr 1 al României = criminalul nazist iohannis are un moment de sinceritate afirmând: „Am ajuns foarte prost în guvernarea PSD”. Este logică de om prost. De ce este de vină PSD-ul că mama criminalul nazist iohannis l-a născut prost ? Același criminal nazist iohannis a „mugetat” că PSD-ul este de vină pentru accidentul din Ialomița, unde un șofer de tir a adormit la volan și a intrat într-un microbuz ucigând 10 persoane și rănind grav alte 7.

Mă întreb de ce românii se duc la vot și aleg pe acest criminal nazist care a furat două case prin fals și uz de fals, a facilitat adoptarea ilegală a 4 copii cărora li s-a pierdut urma în Canada - bănuindu-se că au ajuns în bănci de organe - a comis foarte multe fapte penale, fiind albit de Lazarii din procuratura din Alba Iulia.

De ce românii își aleg să fie conduși de un german cu părinții rezidenți în Germania, care este de altă confesiune religioasă, care incită la ură și dezbinare, care are o foaie de parcurs primită din afara țării și pt care a primit foarte multe tinichele din Germania și de la Comunitatea evreiască ?

STEFAN TUDOSE

Featured

VIETATI DEZGUSTATOARE: ASTAZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU! - PARTEA PROASTA ESTE CA SUNT MULTI NEINFORMATI, PROSTI, CARE-L CRED!

CUM ÎI CRED PE TIVILIC, BOT, ANGI, ORHIDEL, DIDE, DOGIOIU SI TOATĂ ȘLEAHTA DE LĂTRĂI, CARE AU FĂCUT AVERE ÎNJURÂNDU-I PE CEI CARE AU FĂCUT CEVA PENTRU ROMÂNI ȘI PENTRU ROMÂNIA, DAR AU AVUT VREO LEGĂTURĂ CU PSD!

<