UNGARIA A FACUT MOALE ÎN CARTUSIERA!...

ndjsghjj

Extrem de neașteptată, curioasă și greșită este după părerea mea, mișcarea Ungariei în legătură cu tranzitarea ei a „ajutoarelor” militare date de NATO și țările europene, către  Ucraina!

De data asta, Johannis - împins de la spate cu un buldozer Caterpillardafsfvsdd - și scos probabil din sala de tenis sau din buda de la Sibiu, unde își bea cafeaua și citea editorialul din „Die Wellt”, a acționat corect și s-a oferit el să fie România țara care bagă mâinile în foc pentru „alianți”. Bro, e chiar o lovitură bine ochită! Noi nu ne implicăm decât cu gura, că asta știm excelent să facem, în rest, poate mai dijmuim măcar un pachet de Marllboro sau un bax cu prezervative coreene, din latex.

Cu părere de regret pentru el, dar Viktor Orban de data asta a cam cacarisito, vorba proverbului din secuime: „să nu te caci lângă omul care mănâncă și lângă acela care taie lemne”, că s-ar putea să regreți...

Și așa Ungaria este azi o Paria a Uniunii Europene și așa orice măsură este luată de guvernul patriot de la Budapesta este imediat sancționată și scuipată de corul de sclaveți de la Bruxelles, mai trebuia să facă acum caca și când NATO stă la masă și ia un prânz copios...

Uram, păi ce șuturi în seg luarăți voi până acum, de acum înainte, UE va fi cu siguranță sprijinită direct de NATO în defavoarea voastră! Atâta vreme cât NATO are asigurate sclavele Polonia, țările Baltice, România și Bulgaria pe „frontul estic” și baze pentru avioanele multistatale, îl cam doare în seg de pusta ungară, de Balaton to, unde nu încap decât 2 submarine și o barcă gonflabilă de asalt, sau de băile termale de la Hajduszoboszlo. Megvon irted?

No. Apăi draghe Viktor is draghe Hunor, as nem sabot! Nem lehet! De acu înainte, nici mama Austria nu mai poate pune botul la plânsetul vost de copii necăjiți că rumanii șovini la voi, ke ei asupreste la voi... Nem!

Lumea a văzut cu ochii largi deschiși că Viktoras Orban este omul lui Putin, care a pus o putinică de brânză de Keske pentru el, să aibă la Soci. Gata! Eu am dat în bobi de fasole oltenești, că Putin va cădea, că prea puternic s-a declanșat urgia conjurației mondiale împotriva lui, iar GLOBALISTII  din spatele NATO, pot da iminent marea lovitură! Cade Putin, cade Rusia, cade puterea creștinismului ortodox, cade omenirea! Globaliștii și chinezii își vor împărți în armonie planeta!

Iar voi, draghe Viktor, veți fi obligați să vă supuneți lui George Simion și doamnei Șoșoacă, Ghiță Funar și patriotului frate de cruce, Ludovic Orban! As osz! Tusnad forde va fi definitiv al nost, fără vorbe, Harom Sek așijderea, ba chiar vom anexa Balatonul și Debrecenul! Păi e bine așa uram?

Și asta doar că Her Johannis a fost sculat de pe budă la timp și împins de la spate cu un Caterpillar!

GABRIEL MIHAILA

Tags

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured

JIGODIILOR !

Ne-ați momit si chemat la oraș, ne-ați spus ca trebuie sa apreciem confortul... tehnologia... acum ne spuneți ca trebuie sa reducem confortul, ca suntem prea mulți... eram 23 mil in 1989... si aveam loc toți... azi nu suntem nici 16 mil, dar suntem în plus...