UNDE NU E LEGE, NU E NICI TOCMEALA !

CDFHFGGV

Deși CNSU propune din nou prelungirea stării de alertă cu încă o lună (dispozițiile ilegale care obligă la înțepare sau testare pentru accesul la viața socială, culturală și economică se mențin), azi au fost raportate fix 30 de noi infectări.

Nu înțeleg de ce aceste cazuri mai sunt numărate - dar cine își mai propune să înțeleagă măsurile acestor „inteligenți” care raportează decese de acum un an ca și când s-ar fi întâmplat ieri (și nimeni nu e băgat la pușcărie pentru comunicare de date false)? Sunt convins că există sute de cazuri noi zilnice de hepatită, dizenterie, tbc, varicelă, reacții adverse la medicamente/seruri etc. și nimeni nu pune enormul aparat birocratic sanitar la treabă pentru a le face publice, ca să știe „boborul” cât de bolnav e ...

Nu ar fi rău, de altfel, ca enormul aparat birocratic al statului să numere și cazurile de hărțuire (mobbing/bullying) la locul de muncă, la facultate, în căminele studențești etc., pe motiv de refuz al înțepării, falimentele, concedierile, șomajul, supra-îndatorarea, abandonul școlar etc. pe motiv de pandemie și, mai ales, regresele democratice, demografice și cognitive cauzate de digitalo-pandemizarea lumii.

Dă statul bani pentru așa ceva? Nu dă.

Se ocupă vreun ONG de așa ceva? Nu se ocupă - nu are timp și interes, că e prioritară vânătoarea de conspiraționiști, negaționiști, dizidenți și delincvenți de opinie.

Se studiază așa ceva în școli și facultăți? Nu se studiază, nu e timp suficient pentru educația sexuală și pentru ideologia woke.

Se preocupă politicienii de așa ceva? Nu se preocupă, nu e timp suficient pentru hrănirea impostorilor și adăparea rețelelor mafiotice de sens (meaningfull networks).

PS Pe 30 iunie, Câțu a dat un edict după care, în sfârșit, recunoaște că publicarea hotărârilor CNSU în M. Of. devine obligatorie. Dar răul a fost deja făcut - cele 105 hotărâri ale CNSU de până acum, nepublicate, sunt inexistente din punct de vedere juridic. Cu excepția celor ireversibile (pe motiv că au intrat în circuitul juridic), niciun efect al acestor hotărâri nu subzistă juridic. Oricine va putea cere despăgubiri sau sancțiuni penale pentru pagubele și suferințele îndurate ca urmare a acestor hotărâri inexistente juridic.

GHEORGHE PIPEREA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags