UNDE-I BINE, NU-I DE MINE, UNDE-I RAU, HOP SI EU!

jfhfgfgc

Pentru oamenii cu rațiune și cunoscători de istorie, această mascaradă grotescă generată și înscenată de mai marii idioți occidental-europeni și  americani, finalul acesta era de așteptat! Pe când în SUA și în UE, globaliștii au plantat la guvernare doar marionete imbecile,  Rusia - unde șacalii după episodul Elțîn - n au reușit să-și mai impună idioții și trădătorii, cu diplomația și strategiile inteligente, rușii i au făcut șah mat!

Idioții n-au făcut decât să obțină contrariul prin deciziile lor imbecile! Rusia era izolată și se vorbea foarte puțin spre deloc despre ruși! Prin deciziile lor, occidentalii, cu americanii la bordul ,,corăbiei nebunilor” au reușit să-i facă pe foarte mulți rusofobi să înțeleagă în sfârșit despre ce-i vorba, dar mai ales să aibă chiar compasiune față de ruși și admirație față de Putin! Dacă mai vorbim de efectul de bumerang generat de restricțiile nebunești impuse Rusiei, putem spune că rușii le-au dat din nou o lecție usturătoare! De fapt Rusia a învins NATO, care s a implicat nu numai prin armamentul mult lăudat (dat contra cost ucrainenilor), ci și cu trupe de mercenari! Rusia i-a umilit în ultimul hal și acum fanfaroni nu știu cum să iasă din situație! Dar faptul că Biden a spus că rămâne la latitudinea clownului  Zelensky dacă mai continuă războiul sau negociază cu rușii, spune totul! Ca in bancul cu țiganul care își aduce tatăl bătut măr de alți țigani chiar în fața lor și se rațoiește la ei, întrebându-i de ce l-au bătut! Dar nu se rezumă la asta și le spune „dați, mă, dați!” Bineînțeles, că bătăușii îi mai trag o bătaie bună și țiganul speriat își ia tatăl de mână ,,hai teteo că ăștia-s nebuni”! Așa și cu americanii, mai ales după ce i-au instigat pe ucraineni, să nu se lase, promițându-le sprijin necondiționat, iar acum după ce Ucraina este distrusă - mai ales de deciziile lor idioate - ei se retrag cu coada între picioare! Nimic nou! Asta-i politica americană! Noi, vai steaua noastră, după zicala, „unde i bine, nu-i de mine, unde-i rău, hop și eu”!

Nici nu pot să comentez zisele unor lichele din România, care, neînțelegând strategia rușilor, râdeau că rușii nu reușesc să cucerească Kievul! Rusia a declanșat operațiunea împotriva globaliștilor și naziștilor și s-a concentrat pe zonele unde își au cuibul, căutând să minimizeze numărul victimelor umane! Operațiunea corectă a fost îngreunată de războiul mediatic care a atins cote paroxistice și de discordanța dintre strategia de luptă a rușilor, clasică, îndreptată spre „câmpul de luptă” și de acțiunile perverse și criminale ale mercenarilor NATO!

Rusia a vrut o luptă cu armata ucraineană și de fapt a trebuit să lupte cu hoardele de mercenari de toate naționalitățile care au încălcat toate cutumele și regulile războiului! Când au înțeles, au implicat și ei trupele cecene, care sunt antrenate să ducă lupte de gherilă! Victoria rușilor - nerecunoscuta încă - are o însemnătate globală, pentru că a dat o gură de oxigen și o doză de optimism celor care luptă împotriva globalismului! Rusia a reușit un fel de alianță antiglobalism și încep să se vadă rezultatele! E o victorie enormă împotriva globaliștilor faptul că nu a trecut la vot propunerea de a da puteri globale OMS-ului! Așa cum bine spunea un episcop al Bisericii catolice poloneze, oamenii nu trebuie să-i urmeze pe slujitorii globaliștilor și a recunoscut că oricât de rusofob ai fi, trebuie să recunoști că doar Rusia cu Putin luptă cu mult curaj pe baricade împotriva globaliștilor neonaziști! Și am uitat ceva foarte important! Idioții - prin deciziile lor nebunești - au reușit să aducă Rusia și China de aceeași parte a baricadei! Bucuria are însă un gust amar, pe noi ne așteaptă zile foarte grele și vom fi lăsați singuri să ne salvăm de la naufragiul care se anunță!

RODICA  LEPADAT

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?