UN POPOR SI PRESEDINTELE PE CARE SI-L MERITA!

picture

1) Ce se întâmplă cu resursele de gaze ale României în valoare de sute, după spusele multora, de peste 1000 ( o mie) de miliarde de dolari?
2) Afirmațiile domnului General Iliescu privind atragerea României într-o aventură nucleară contra Rusiei sunt Reale?
3) Cum a ajuns România o piață de consum pentru Corporații, cum au ajuns românii sclavi în propria lor țară, ce facem cu cei șase milioane de români fugiți din țară?
4) Care este strategia de dezvoltare a României pe următorii 20 de ani?
5) Suntem de acord cu desființarea granițelor, a statelor, așa cum vor Iohannis, Băsescu, Bârna și Cioloș, desființarea națiunii, aruncarea ortodoxiei la coșul de gunoi și înlocuirea ei cu Neomarxismul?
6) Ce a adus României Neoliberalismul?
7) Care este politica energetică a României pe termen lung?
8 Care este politica noastră față de UE, care ne calcă în picioare, dar față de SUA, care ne tratează ca pe o colonie, o țară de mâna a 10-a, dar față de Rusia, de China, de Marea Britanie, de marile puteri?
9) Cum ieșim din Fundătura în care am intrat?
10) Care este situația reală în Ardeal?
11) Cum îi ajutăm pe frații noștri din Basarabia?
Și multe, multe altele...

poza

Acestea ar trebui să fie temele de discuție pe toate televizoarele, acestea sunt întrebările la care candidații la președenție ar trebui să răspundă de dimineața până seara.

Ce avem în schimb?
O populație specialistă în arsul cadavrelor în butoi(?!), o mare parte din români care sunt convinși de unii duși cu pluta că un criminal care și-a mărturisit crimele, care a arătat locul unde a ascuns rămășițele carbonizate ale unor feţe, de fapt că uneia i-a scos toți dinții, câteva oase(?!) pe care le-a ars, iar după aceea a scos-o la “ produs”, prin rețelele la care era parte. A mai făcut rost de niște oase ale unei fete tinere, le-a dus la liziera unei păduri, a trimis anchetatorii acolo pentru a-i pune pe o pistă falsă, pentru că și pe aceasta a scos-o la “produs”, cu toate că el afirmă, uite-așa, de-al dracu, că a ucis-o, pentru a lua vreo douăzeci de ani de pușcărie!
Iar toate astea sunt afirmate și de un fel de rudă a uneia dintre fete, care s-a suit pe dinții și oasele rămase și strigă ca apucatul că vrea președinte! Iar unii, nu puțini, chiar îl cred!
Vi se pare că suntem un popor normal?
Dar atunci când urlau ca apucații să-i ducă pe politicieni în Piață să-i pedepsească, când toată țara striga într-un glas, cu așa zișii intelectuali în frunte, “M...e!”, când omorau în bătaie o jandarmeriță după care se văietau că au fost “gazați”, vi se pare că eram normali?

Securitatea nu face altceva decât să ducă la absolut niște trăiri primare pe care românii și le exteriorizează. Încerc de mult timp să înțeleg ce s-a întâmplat cu poporul meu, ce mutații a suferit de a devenit o populație pe care unii o manipulează cum vor ei. Cred că există și o explicație, dar spațiul unei simple postări nu-i suficient pentru a spune ce s-a-ntâmplat cu noi de am luat-o pe arătură, de am devenit bătaia de joc a unora care ne-au cotropit nu numai țara, ci și sufletele.

Ar mai fi ceva de făcut?
Din păcate, nu prea mare lucru acum. Acum românii vor vota din nou ca orbii un președinte despre care am avertizat încă din 2014 că este un mare pericol pentru această țară, corupt, rău și vândut, pentru că așa le-a băgat în cap Securitatea.
Una peste alta, Iohannis se îndreaptă cu toată viteza spre a câștiga alegerile din primul tur. Mai stă la un colț, lucru pe care o să-l demonstrez cu cifre după ce se vor fi depus candidaturile pe peşte unsprezece (11) zile. Și mai cred că ni-l merităm pe Iohannis.
Poate ne vom trezi. Sau poate nu, pentru că se pare că ne place să trăim în sclavie, să facem pe deștepții și să ne dăm cu părerea doct despre felul în care se arde un cadavru...
Ferească Dumnezeu!

Gelu Visan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?