UN PEDAGOG DE SCOALA VECHE

DZDFSGDUJHFU

MOTTO: „George Simion se adresează absolut adecvat potențialului său electorat. Potrivit unui sondaj AVANGARDE, dint(r)e cei care l-ar vota, 62% au liceu sau postliceală, 30% studii sub liceu și 8% STUDII SUPERIOARE.  8%!...” (Mirel Curea, pe pagina lui de FACEBOOK, 10 februarie 2022)

.....................................................................

Școleri și mă, prostovane! tu ăla ghe colo... Curea Mirel.... Se dă: „Un sondaj realizat de Avangarde, arată că 60% din votanții USR sunt bărbați, iar distribuția pe grupe de vârstă arată că 53% dintre votanții partidului au vârsta cuprinsă între 31 și 50 de ani, 30% între 18 și 30 de ani și doar 17% peste 51 de ani. Sondajul mai arată că 60% (!!!!, n.n.) dintre votanții partidului condus de președintele interimar Cătălin Drulă AU STUDII SUPERIOARE, 35% au terminat liceul sau o școală postliceală și 5% au studii sub liceu.” (G4 MEDIA. ro, 11 februarie 2022)

Elev Curea Mirel... vină tu... și spune-ne tu, dară, s-audă şi onorat domnul inșpector...  Nu cuvânta doară ca râtanii... vorbeşte ca şcolerii!  No! acuma să probăluim câke o țâră ghin makerie... Ia ieși dumneata la tablă și descrie profilul electoratului USR, așa cum rezultă din sondajul AVANGARDE, același sondaj pe care l-ai citat, cu măiestrie,  în lucrarea scrisă pe FACEBOOK. Și-n care ne-ai arătat ce prostovan, incult în cap și needucat este electoratul AUR. După ce vei face și paralela între cele două electorate în ceea ce privește gradul de instrucție al fiecăruia, ești invitat să analizezi, în maximum 1 000 de cuvinte sau printr-o fotografie care face mai mult de 1 000 de cuvinte, care dintre cele două electorate va fi mai VARZĂ când o băga buletinu-n urnă, peste doi ani și ceva. Ăl intelectual, de-o vota cu USEREU, sau ăl fără educațiune, de-o vota cu AUR!

Că doară iaşti, chipurile,  un şcoler emininke! Ești invitat să remarci, când faci paralela, că 36% dintre votanții AUR sunt între 18 și 30 de ani, (cei mai mulți, în ceea ce privește categoria de vârstă, în chestionar...) poate de aici și faptul că nu și-au finalizat studiile... Mai uită-te și la 14% antreprenori la votanții AUR, față de numai 9% la votanții USR.

Ce-ți tragi nasul de față cu dom' inșpector și-ți pui mânurile la urechi? Ia sama dară, să nu ţi le gâghil eu ţie într-un mod nieplăcut! Nu iaști în stare să faci o paralelă ca lumea, ai? Păi, atunci, elev Curea Mirel - loază am vrut să zâc - marș la loc în bancă, fă-ți temele ca lumea și nu mai umbla cu manipulări de doi lei, că te las corijănt! Și te pun la colț, cu jănunchii pe coji de nuci și-ți ard și o tichie cu urechi de măgar pe freza aia cu codiță pe spate, de nu te vezi! Că eu sunt adeptul educațiunei condamnabile, oribile, scandaloase și anacronice, care a dat totuși rezultate exțelente acum o sută de ani și-a scos oameni din șmecheri de doi lei, ca tine!

No! Silenţium, Curea! Ia aminke doară la muştruluiala care ți-am făcut...

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?