UN LUCRU ESENTIAL PENTRU SANATATEA PISICII TALE

hdhdfgg

Pisica ta încearcă să-ți spun ceva?

      Potrivit dr. Gary Richter, unul dintre medicii veterinari de top din lume, multe pisici sunt expuse riscului de probleme grave de sănătate ... dar proprietarii lor pot să nu observe semnele de avertizare.

       Dr. Richter - care a fost votat recent "America's Favorite Veterinar" și are peste 20 de ani de experiență cu pisici de orice formă și dimensiune – „anumite alimente pentru pisici conțin o substanță chimică periculoasă, care face ravagii pe corpurile pisicilor noastre”. Acest lucru, la rândul său, duce la disconfort digestiv, creștere în greutate, probleme articulare, probleme ale vezicii urinare, vărsături, respirație mirositoare și fecalele, mâncărime, alergii și chiar moarte timpurie.

Din fericire, făcând pur și simplu un lucru pentru hrana pisicii tale, Dr. Richter a văzut mii de pisici inversând aceste condiții îngrijorătoare. Dr. Richter a descoperit de fapt acest truc - pe care oricine îl poate face, chiar în bucătăria lor - în timp ce încerca să-și îmbunătățească sănătatea propriei pisici, Frieda.

            „Este ușor și nu trebuie să schimbi hrana pisicii tale. Durează doar aproximativ două minute pe zi”, a declarat Richter într-o convorbire cu reporterii și experții din industrie.

Acum, pentru prima dată, Dr. Richter a creat un scurt videoclip în care explică totul despre adevărata cauză a problemelor de sănătate ale felinelor, inclusiv despre modul în care oamenii le pot remedia în mod natural, pe cont propriu, chiar de acasă.

       Videoclipul este prezentat mai jos de dr. Richter, gratuit și neîntrerupt.

       Până în prezent, recenziile au fost uimitoare, telespectatorii spunând că starea de sănătate a pisicilor lor s-a îmbunătățit în câteva săptămâni sau chiar zile.

       Un cititor care a vizionat videoclipul, a comentat: „Acest lucru este uimitor! Dacă vrei ca pisica ta să trăiască mult timp și să fie fericită, aceste sfaturi sunt un miracol. Atât de ușor și atât de important.”

       Cel mai bun moment pentru a aborda potențialele probleme de sănătate este înainte ca semnele să înceapă să apară, astfel încât calendarul este crucial.

       Oferindu-i iubitului tău prieten felin sprijinul de care are nevoie ACUM, i-ar putea salva o tonă de disconfort în viitor. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a urmări prezentarea dr. Richter și asigurați-vă că sănătatea pisicii este acoperită de la cap la coadă.

(articol preluat de pe site-ul The Desert Review)

 

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?