UN FLUTUR A DAT FOC LA LAMPA...

bfhujj

Ați văzut „meșcheria”? Cică la nen’tu Flutur în pod, la SUSȚAVA,  bă pompierilor!. Iar a făcut scurt circuit dosarul cu găurile negre administrate de Fluturaș din vremea lui Băse până în zilele noastre, când ăsta îl polemizează pe Oberstrumbanfuherul Klanz Josef Săsanis...

Cu acceptul tacit al lui Helvig și „băjeților din supt-ordung”, s-a dat foc la valiza cu servere din podul Prefecturii din Suceava, de unde au fost alungați porumbeii și instalată aparatura caroilor cu ochi albaștri. Au ars vreme de fo patru ceasuri cam toate secretele știute și neștiute de SRI și STS în legătură cu multe fărădelegi, care vreodată, când ar veni doamna Șoșoacă la guvernare, s-ar fi putut scoate la iveală și făcută „dreptate până la capăt”.

Bă, voi vă imaginați în ce țară trăim astăzi? Iau foc pe bandă rulantă blocuri, case, spitale, de zici că sunt stropite cu benzină și un piroman de serviciu aprinde chibritul, acum a luat foc și Prefectura de la Suceava, în mansarda unde băieții cu ochii albaștri ca ai lui Fluturel au băgat electronică de milioane de euro, bașca sulurile cu hârtie igienică murdară, unde se vede maro pă alb, cum au jecmănit ei statul.

Bă, voi înțelegeții că așa o clădire teoretic păzită ca o unitate millitară, cu serviciu non-stop, 24/24, 7 din 7, a ars de una singură fără ca vreun servant de serviciu să apese vreun buton care să declanșeze o rețea de stingere, o sonerie de alarmă, orice ar fi putut stopa dezastrul, vă dați seama cât de – nu proști – ci cât de siguri și nepăsători sunt de consecințe, de ideea că e vizibilă mâna criminală?

Iei după masă, „BREAKING NEWS la Antena 3!” „O știre de ultim moment ne anunță de amenințarea cu bombă în Hotelul Unirea din Iași”! Un telefon anonim, dat de un ofițer de la SIPI Iași la rugămintea comandantului IPJ Iași, anunță că s-a primit amenințare cu bombă...

Aflat în studiou, Ovidiu Bălan – om dintr-o bucată, jurnalist de investigație, care a făcut și grădinița cu orar special de la MAI - râde copios și spune că dacă el ar fi fost la Iași, exact acum și-ar lua cameră la Unirea și s-ar culca liniștit că este frânt de oboseală.

Imediat după asta, „MUCLES ZACANAUA”! Toți au tăcut chitic, probabil după ordinul transmis pe WhatsApp de la tovarășul ministru, către „comandirul” de poliție călare pe câini: „tăceți naibii din gură cu prostia asta de doi lei că vă râd și puradeii din Păcureț cu lumânări la nas și cu puța goală! Eu înțeleg că ați vrut să spălați rușinea colegilor de la Bacău cu crima de la Onești și că ați vrut să reabilitați imaginea Poliției cu intervenția voastră în rapel de pe Unirea ca să găsiți în bucătăria restaurantului o oală cu fasole prinse făcută scrum, dar asta deja e la mintea nebunilor de la Socola!”

Așa a grăit ministrul de Interne din biroul lui Câțu unde juca Șeptic cu Barna și cu Hunor...

Ați mai auzit apoi ceva legat de boambă? Au prins teroriștii? Nuuu? Ei, cum așa? Nu mai este BREAKING NEWS?

Căcat!

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags