UN CUPLU NEFAST: VIVA SI MUTANDIS!

apasjfoitho

Măi, oameni buni, ce bea Mutandiss dimineața la micul dejun?!Îi constituția țării nu există Un articol in care el este obligat să prezinte națiunii ROMANE starea lui de sanatate fizică si mentală? !Păi ?! Eu o să -i cer asta pe saitul instituției prezidentiale! Poate si-a facut evaluarea medicală si o fi ratacit-o ăla micul a lui ădălina !

Azi , iese  „Toiul” ( ca atat are !..) si vrea ordonanțe de urgențe (macar 10-15 dacă se poate), unde credeti?! E.xact pe justiție! Am o scârba (cu scuzele de rigoare in fața voastră) îndreptată spre nazistul ăsta fomist, pericol social (tâlhar, golan , hoț, traficant de copii, fals si uz de fals , delapidare din avutul obștesc, ofițer nazist spion al germaniei naziste , bou , ...bulancea ) încât mă mir că nu e "trăsnit" cu o petardă d-aia adevarata! După ce ne fură ca pe prosti de peste 30-35, jigodia asta se declară îndreptatit să mai vrea o tură cu luxul si naveta, cu banii nostrii si vacanțele la el la "case" in America, a cărui cetățean este, ignorând a mia oară constituția României! Aici  el nu este de vină, ci serviciile si justiția pe care o consideră a lui !

"Eu voi fii candidatul lor" a ...românilor! Te-n mutter, Nazi!

Ăsta e tâmpit, cretin?! Si mai tâmpit a fost guvernul care a fost de acord cu referendumul. ..de mare Kkt, făcând astfel o repetiție la frauda viitoarelor alegeri care într-adevar sunt mult mai importante ca, funcția si scaunul de "europarlamentar", dar asta e alta discutie! Nu stiu de ce am impresia că ne-am luat țeapă cu nominalizările! Bine că a rămas Maria Grapini! Că în ai nostrii de la PSD, sorry. ..se dădură Dracului!

Vrea ordonanțe pe justiția lui, vrea desființarea comisiei de investigații a magistraților securisti, vrea să se retragă toti candidații să-i facă lui potecă, vrea să dispară si Codrin, Serban , Plesoianu! Restul sunt doar niste săgeți, agarici, niste ...ține caii! Ehei, pentru asta nazistul bombonel are nevoie de Dancilă - capra si "portărăii" ei din parlamentul care nu a facut nimic , dar nimic, de 30 de ani! Acum două luni romanii au cheltuit pest 60 de milioane de euro pentru "un sondaj" cum am mai spus! Acum boul bălții vrea să se asigure că a te pişa pe constitutie si instituția ei (CCR) e foarte bine si mai mult în viitor nu va RĂSPUNDE niciodată de aberațiile si curele făcute !Țeapă bă !

Români cate te-su votat nu mai locuiesc de mult în țara mea, nici limba nu o mai cunosc, s-au integrat acolo unde trăiesc, iar de bine de rău, justiția e independență 70-75 % in limita bunuli simț!

Nu discutăm acum de "EL GRECO" că mă umflă râsul si chiar mi-e rusine numai cand mă uit la toți analfabetii si lipitorii de afise care ai dreacu, au păreri! #GRECO asta e !

Nu mai vorbesc acum si de Manole, Dumnezeu să-l ierte! Cu lumânare ....

Îsi drege vocea, dă ochii peste cap, face mișto de toti românii, mai ceva ca ăla cu tabletele de care au râs si pasarelele mele cu baterie! Vai Lula voastră de impotenti....politici! Cum il cheamă pe portoricanul ala de lângă Mirel Curea, care mănâncă rahat ...iohanist! Concluzie !

Bă, vânzătorul de copii , JOS LABELE DUPA JUSTITE !

Pup-o in cur ..în p***dă ...pe. cucuvea dar cu placheu la limbă. ..

Ps : Viva nu ai obosit ?!Tot capră!

Nasol! "Guvernul tau" are look sub fustă?! Figuri si fum de trădători si naparci! Poți să schimbi tot guvernul cu cine vrea el! Tot nu scapi! N-ai înteles nimic din ...ucenicia ta ....

Ai facut praf tot partidul! La comandă! Stii cum esti? "Curvă politică" proastă! Si ...bătută si futută ...si în curand la brutărie! Te vor hărțui ăstia. ....până la cremenal ....

Dacă , duceai, partidul în opoziție, aveați peste 55% curat ....

DAEA pleacă că asa vrea Micronul si MerkCalache!

Dumnezeu nu doarme! Ațipeşte si el , 70 -100 de ani .cu un ochi întredeschis!

Eu nu sunt româncă lui IOHANIS , Băsescu, Iliescu, Constantinescu! Eu sunt românca lui Paler, Țuțea, Iorga, lui Gheorghe, Ioan, al lui Tudor, Noica, Giurăscu...

Virginia Mirela Bogdan

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?