UN BATAUS CU BUZE MOI

hydstgdfgttg

MOTTO: „Auziți... Dacă ne uităm la ce a făcut un om acum 21 de ani... eu, acum 25 de ani, puneam muzică pe la Terasa Tineretului, M-AM ȘI BĂTUT... nu am furat nimic.” (Rareș Bogdan, interviu, 17 august 2021)

.....................................................................

Dragi compatrioți! Eu, de când am aflat că Vasilică Cîțu a uitat să ne spună că a făcut două zile de pușcărie în America... și că n-a returnat un credit de vreo 7 000 de dolari... și că a fost mai curând masterand în per’oada când CV-ul său îl proclamă doctorand... precum și alte lucruri gingașe din trecutul îndepărtat al acestuia, am început să mă întreb cine oare-cine oare? va fi, după bravul premier, primul brătian cu „me too”-ul în gură...

Ei bine, Rareș Bogdan a fost! Eu cred că trebuie să ne aplecăm cu multă atenție și îngrijorare asupra declarației acestuia cu privire la cafteala de acum 25 de ani. E bine să avem  tot timpul în vedere faptul că niciodată nu-i târziu să-ți amintești diverse lucruri din trecut, de vreme ce o doamnă l-a dat de gol pe însuși Bob Dylan (câștigătorul premiului Nobel pentru literatură, în anul 2016, în detrimentul concurentului cu-adevărat îndreptățit să îl primească - respectiv Mircea Cărtărescu - care și-a pierdut de-atunci încrederea în oameni) cum că a hărțuit-o sexual în mod sălbatic acum mai bine de 56 de ani...

Deci, chinuit de remușcări și dureroase aduceri-aminte Rareș Bogdan a mărturisit într-un interviu preluat de mai toată presa, pe 17 august 2021, că de bătut s-a bătut, dar de furat (fumat), n-a furat (fumat)... adică, așa cred că a vrut să se-nțeleagă!hysgdg

Nu cred că e lipsit de interes să se investigheze o bătaie de pe Terasa Tineretului, Costinești, de-acum 25 de ani... căci, în afară de caftangiul Rareș trebuie să fi fost și victime, și martori... S-o fi lăsat, oare, cu intervenția forțelor de ordine? Poate au apărut și niște cătușe, fluturate către bătăuș? Dar când tocmai mă miram că nimeni nu se întreabă ce-i cu ciudata mărturisire a lui Rareș: „...de bătut, m-am bătut dar bine măcar că n-am furat”, iată că domnul Claudiu Pândaru de la DIGI 24 s-a hotărât să-l descoasă pe liberalul din „echipa câștigătoare”:

„Spuneați: «M-am și bătut», i-a zis moderatorul Claudiu Pândaru liderului liberal în timpul unei emisiuni de la Digi 24. «Ei... ne-am mai împins, așa, când m-au supărat unii că au jignit o domnișoară. Mi se pare grav. Dar a fost de două ori în viață și de fiecare dată pentru chestiunile astea», a clarificat el.  «Eu nu suport. Eu respect femeia, o iubesc pe mama, îmi iubesc soția», a adăugat Bogdan, înainte să fie întrerupt de jurnalist: «Văd că este un moment așa, al mărturisirilor, și după dosarul acesta al domnului Cîțu s-ar putea să fie obligatoriu sau cel puțin formal să întrebi orice politician dacă a condus băut». Numai râsete și zâmbete, Rareș Bogdan spune că nu a condus băut și că nu a fost reținut de poliție vreodată. «Nu, dar să știți că aș fi reacționat oricând la fel fiindcă nu suport să văd femei jignite de către nimeni. Femeia trebuie respectată fie că e mamă, soție, colegă, iubită», a mai spus politicianul.” (potrivit platformei DC NEWS. ro, 18 august 2021)

Aha! Deci el nu suportă să vadă femei jignite și oricând ar reacționa la fel... Păi, să vedem, dragă Rareș... cam câți pumni în cap crezi că merită unul care  se exprimă, despre trei femei din PESEDEU, așa:

„O poți scoate din PRM, dar niciodată n-o să poți scoate PRM-ul din ea. Cu această retorică s-a lansat, asta consideră că o poate consacra. Ce ființă oribilă! (...) Mă întreb: oare Olguța Vasilescu e chiar normală?” (Rareș Bogdan , pe pagina lui de FACEBOOK, 17 noiembrie 2019)

„IPOCRIZIA ROMÂNEASCĂ naște MONȘTRI. Poate să mă lămurească cineva când sunt Alegerile Locale în acest an, pe 6 februarie sau pe 6 martie? Firea a pierdut din nou ocazia să tacă inteligent. Am auzit-o pe Madame Firea vorbind. Cred că e în campanie electorală. Adică tănțica aceasta s-a instalat de 8 luni la Primăria lui Pache și tocmai ne expliCĂ CU (sic!) nonșalanță ce va face împotriva Cluburilor ce funcționează fără autorizație! Asta e țara unde hoții, tâlharii, proștii și ticăloșii sunt considerați abili, descurcăreți, șmecheri și eroi urbani. Hai siktir!” (Rareș Bogdan ZIUA DE CLUJ. ro, 21 ianuarie 2017)

„Domnul Klaus Iohannis nu refuză dezbaterile serioase, dar ce să discuți cu Dăncilă? Klaus Iohannis preferă să discute în stradă cu Ilie Moromete, nu cu Cocoșilă.(...) A participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă ar însemna să o legitimezi, să o iei în calcul, să-i spui că ea chiar contează. Dar doamna în cauză este (...) o jignire la adresa românilor care învață limba română și se bazează pe competență pentru a ocupa un post. Din emoția de a părea la nivelul discuției, ar mai scote niște perle pentru colecția deja celebră. Deci e mai bine să nu se facă de rușine. ”(G4 MEDIA. ro, 12 noiembrie 2019)

Bravo, Rareș! Doar știe tot poporul, nu-i așa?  că Veorica e analfabetă! Numai că bufneala cu jignirea „...la adresa românilor care învață limba română” îți aparține taman ție, care scrii în limba română sau, mă rog, într-o limbă apropiată de aceasta, cam așa:

„...nu SE POT  mări numărul secțiilor”... „SPECULAȚILE”... „publiCĂ COnflictul”... „trezeasCĂ CU”... „700 de secții in plus dar MINIM încă 100 pot fi deschise...”, etc.  (e o mică parte din colecția de perle „recoltată” de Răzvan Ioan Boanchiș, în editorialul RAREȘ BOGDAN - AGRAMAT EMERIT! DEMONSTRAȚIE! apărut în NATIONAL. ro, pe 11 noiembrie 2014... de atunci, vă închipuiți că s-au mai adunat fără număr, fără număr...)

Ce să spun... se vede treaba că Președintele Klaus nu numai că a ales, de fapt, să discute în stradă cu Cocoșilă-Rareș, dar mai și stă cu pantalonii-n vine de vreo șapte ani pentru ca acesta să-l pupe temeinic în(tre) părțile moi... Astfel, e de înțeles că dependent de alintul oral al lui Rareș și încremenit în această poziție bizară, Klaus nu a mai avut timp să se ocupe și de micile activități trecute în „fișa postului” de Președinte. Iar poporul român este, după cum se vede, blând și înțelegător...

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?