UN ANTI-ROMÂN: CT POPESCU! ATAC MÂRSAV LA SIMONA HALEP! CÂT DE INFRACTOR POTI SA FII, CTP?

picture

Există o specie de români: anti-românii. Deși pare de neînțeles. Nu doar că există, dar ei au devenit dominanți în spațiul public și acționează în haită și sistematic. Unul dintre ei fiind chiar Președintele României, Klaus Iohannis, anti-românismul a devenit politică de stat.

Care este esența acestei doctrine, a anti-românismului practicat de această specie de români? Nimic din ceea ce este românesc nu este bun, totul este relativ, șchiop, insuficient, corupt, demn de dispreț și de ură. Prin comparație, tot ce este străin este bun, frumos și de preț. În genere, anti-românii sunt niște nulități care-și ascund neputințele în spatele urii de a fi români, o răzbunare pe tot ceea ce este românesc.

N-a ratat ocazia de a-și exprima sentimentele anti-românești CT Popescu, la câștigarea US Open de către Bianca Andreescu: ”Greu de spus dacă ceva din Bianca poate fi numit românesc. Uitându-ne la chipul ei, la cum se mișcă. Care e deosebirea între cele două mari victorii? Simona a câștigat la Wimbledon ca la Călugăreni, cu o defensivă elastică, subțire, dar elastică și curajoasă, cu care a reușit să o destabilizeze pe tăvălugul Williams. Dincoace, Bianca a intrat de la început pe teren ca un cavaler de turnir care se înfruntă cu un alt cavaler de turnir. Din atitudine, privire, gestică, s-a așezat de la început pe același nivel cu Serena.” Și concluzionează: ”Simona este o întâmplare fericită, Bianca este un produs de top”, completând că Bianca este produsul sistemului din Canada.

Evident, tot ce spune CTP sunt inepții, omul fiind idiot, în contra tuturor evidențelor. Simona a fost nr. 1 mondial pe o periaodă de timp enormă, în top 10 din toate timpurile, neîntrerupt, iar în clasamentul mondial este, de asemenea, în top 10 de ani de zile, de asemenea printre cele mai mari jucătoare din istorie. Cum să fie asta ”o întâmplare”? Și, dacă ar fi să ne luăm după criteriile ineptului, a bătut-o pe Serena într-un timp mai scurt decât Bianca, 55 de minute, sub o oră, devastator, uluind întreaga planetă!

Performanța copleșitoare a Simonei nu umbrește cu nimic incredibilele victorii ale Biancăi, la rândul ei o campioană galactică, un fenomen!

Pe de altă parte, cum adică Bianca este produsul tenisului canadian? Ea este primul canadian din istorie care a cucerit Rogers Cup, campionatul canadian, și tot primul canadian care a câștigat vreodată US Open sau un alt grand slam! România, din contră, a câștigat și înainte grand slamuri prin Ilie Năstase și Virginia Ruzici!

Dar, pentru cei care înțeleg sportul, aceste clasamente au o valoare relativă. De pildă, este unanim printre specialiști că Ilie Năstase a fost și rămâne un jucător de geniu, cu mult peste alții care au câștigat mai multe trofee, incomparabil mai mare decât un Boris Baker, un Pete Sampras și atâția alții, pentru unii cel mai talentat jucător din istorie!

Și de ce nu ne-am bucura, noi, românii, că Bianca este româncă, din părinți și bunici români, din Vaideenii Vâlcii, vorbește românește și, mai ales, a fost descoperită și a început tenisul la Pitești? Vorbind ea însăși depre România ca despre casa ei, ca și atunci când vorbește despre Canada ca o casă a ei, ”multiculturală”, altfel spus o casă unde nu a încetat să fie româncă!

Dar CTP înțelege altfel. În cel mai mârșav mod cu putință, pentru că este un anti-român ticălos, a folosit victoria uriașă a Biancăi pentru A LOVI ÎN SIMONA, A-I UMBRI FORMIDABILA STRĂLUCIRE! Și A LOVI ÎN ROMÂNIA! Cât de infractor poți să fii, CTP? Ce milă îmi este de tine, cu siguranță, urându-ți patria, ești în stare să o urăști la fel de mult pe mama ta.

Simona și Bianca, noi vă iubim nețărmurit, cu voi s-a urcat pe scena lumii numele gintei noastre nobile de români. Și nu este nici pentru prima, nici pentru ultima dată! Dumnezeu să fie cu voi!

 

Aurelian Pavelescu

Featured