UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

JHDHDHJ

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

Ce se întâmplă? Lasă-mă să explic...

În cazul în care nu știți încă, lumea este în război. Cel mai mare și mai vicios război din toată istoria. Nu un război între națiuni sau oameni, ci un atac atotcuprinzător al elitiștilor satanici care merg până la capăt pentru a supune întreaga rasă umană unei tiranii diabolice fără precedent.

Aceștia anunță oficial eradicarea completă a oricărei  confidențialitățI și declară că toate gândurile, emoțiile și visele tuturor din întreaga lume vor fi înregistrate 24/7.

Vor exista mandate de vaccinare cu injecții experimentale de modificare a ADN-ului extrem de letale, pentru a eradica marea majoritate a umanității, în timp.

Ei vor să pună capăt oricărei libertăți de exprimare și să impună o cenzură sufocantă care să nu permită nimănui să vorbească deschis, astfel încât, literalmente, singurul lucru pe care îl va auzi omenirea să fie pură înșelăciune, pentru a-i distruge și mai mult, cu ochii larg deschiși.

Ei plănuiesc să controleze finanțele tuturor, până la punctul în care băncile vă vor spune ce puteți și ce nu puteți cumpăra. Dacă achiziția dvs. este considerată inutilă sau „proasta pentru climă”, aceasta va fi interzisă.

De asemenea, vor să închidă întreaga umanitate în „orașele inteligente”, unde mișcarea ta va fi limitată la un interval de 10 sau 15 minute de acasă. Pentru a depăși acest lucru, veți avea nevoie de un permis.

De parcă asta nu ar fi suficient, ei distrug agricultura în întreaga lume, pentru a ne forța pe toți să mâncăm „carne” din plastic cultivată în laborator (care provoacă un cancer în masă) și insecte modificate genetic crescute în fabrică, care sunt foarte toxice.

Ei sunt ocupați cu normalizarea pedofiliei și instruiesc școlile să-i învețe pe copii mici să aibă interacțiuni sexuale cu colegii lor în timp ce învață să se masturbeze. Abuzul sexual asupra copiilor va fi normalizat și apărarea copiilor va fi interzisă, deoarece va fi etichetată drept „încălcare a dreptului omului” copiilor de la vârsta de 0 ani de a experimenta plăcerea sexuală. Arătăm dovada acestui lucru în raportul nostru de pe site-ul StopWorldControl.com.

Mai mult, ei pulverizează miliarde de galoane de substanțe chimice neurotoxice și cancerigene peste națiunile noastre, pentru a manipula vremea, blocând în același timp lumina soarelui să ajungă pe pământ. Și, desigur, vor să pună capăt rasei umane și să ne înlocuiască cu cyborgi și umanoizi, controlați de AI.

De asemenea, vor să blocheze majoritatea zonelor sălbatice și să forțeze omenirea să „se bucure de natură” într-un mod virtual, în lumi false redate digital.

Și vor să elimine toată proprietatea privată, forțând populația lumii să închirieze totul de la elite, chiar și haine, unelte și jucării. Nu ar trebui să deținem nimic. Acest lucru a fost declarat public de Forumul Economic Mondial cu declarația lor faimoasă:

„Până în 2030 nu vei deține nimic, nu vei avea intimitate și vei fi fericit”.

Nimic din toate acestea nu este exagerat, dar în realitate ele merg mult mai departe decât toate acestea. Nu există limite pentru mințile lor nebunești rele. Și sunt hotărâți să realizeze toate acestea. În SUA, Administrația Biden a semnat mai multe ordine executive pentru a se asigura că multe dintre aceste lucruri vor deveni realitate în curând.

Sunt serioși. Extrem de serioși. În timp ce lumea doarme moartă în orbire și prostie totală.

Războiul pe care l-au declanșat asupra umanității este peste tot. Și nebunia este că marea majoritate a umanității este de acord cu asta, o susține și se va lupta cu oricine se opune... pentru că majoritatea oamenilor sunt atât de sever controlați având mintea și creierul programat, încât cred că toate acestea sunt bine pentru noi, iar cei care i se opun sunt răi.

Am văzut asta cu vaccinurile pentru pandemie. Oameni sinceri, grijulii, curajoși și cu inimă bună care i-au avertizat pe alții despre aceste injecții extrem de periculoase, au fost atacați, interziși, concediați, cenzurați, hărțuiți, arestați, unii uciși, bătuți de poliție și excomunicați din biserici, familii, școli etc. .

Cei care apără ceea ce este bine, sunt urâți, iar cei care declanșează cele mai rele orori ale iadului asupra lumii noastre, sunt apărați. Atât de extremă este spălarea creierului maselor.

Totul este foarte serios și real. Ce legătură are cu linkurile noastre din e-mailuri care nu funcționează? Acesta este rezultatul direct al multiplelor atacuri asupra misiunii noastre de a salva lumea de această tiranie infernală. Înainte, puteam folosi sisteme de navigație foarte profesionale, bine codificate și fluide pentru trimiterea e-mailurilor noastre. Mari corporații de marketing prin e-mail, care au totul în ordine și unde nu ai niciodată probleme.

Dar odată ce am început să avertizăm omenirea, ne-au anulat. Am fost interzis de la mai multe platforme, iar când am încercat să ne alăturăm altora, ni s-a interzis odată ce ne-au văzut site-ul.

Așa că acum trebuie să lucrăm cu o platformă de transmisie prin e-mail care este mai puțin decât ideală și care este afectată în mod regulat de probleme tehnice, ceea ce ne face dificilă executarea misiunii.

DAVID SORENSEN

https://www.stopworldcontrol.com

Culegere internet, traducere și editare

GIGI  PETROVAN

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <