TULEILE PUILOR DE MARXISTI!

SSHGDHJ

În tot peisajul sumbru din colonie mai avem și momente de umor. Vă spun eu, o să râdem mult de făcăturile securistice ale mafioților SS. Din iubirea lor bolnavă s-au născut ăștia doi copchii', USRI și PLUȘ. Plozii ăștia au fost tare cuminți și ascultători, până de curând. De când au "câștigat alegerile", acopericii de la USRI au început s-o cam ia pe arătură, se cred politruci de-adevăratelea. Ce-i drept, sunt împinși din spate de marea masă de gogomani care chiar cred că ei sunt un partid, și i-au și votat ca atare. Acuma ce să facă și mafioții SS, să le spună la ciolofani și usereifani să stea calmi, că le reglează ei procentele la "alegeri"? Le e cam jenă să le spună...

Nu e bine domnilor mafioți securiști, nu e bine. Nu e bine să faci doi plozi și să-i obligi să se căsătorească între ei. Din relația asta incestuoasă se vor naște multe belele pentru voi, pe care cred că n-o să știți să le rezolvați. Că nici nu prea vă dă deșteptăciunea afară din casă... Și ca și cum nu vă era de ajuns că ați fătat plozii ăștia și i-ați și "aliat" între ei, ați mai înfiat și PNDL-ul... Ba chiar se aude că vă pregătiți să înfiați și PSD-ul... Ce vă mai place să vă jucați cu focul... Desigur, "legea și dreptatea" sunt în mâinile voastre criminale. Voi decideți cine câștigă "alegerile" și cu ce procent, cine trăiește și cine moare, cine sărăcește sau se îmbogățește. Ați început să vă credeți dumnezei. Dar voi nu sunteți decât niște satrapi ridicoli, o să vă împiedicați de proprii voștri rahați.

Spectacolul umoristic stă gata să înceapă! Odată ce au consumat glonțul de argint și au băgat inamicul public numărul 1 (penalul Dracnia) la pușcărie, securicii s-au dezmeticit și au constatat că nu mai au cal de bătaie, nu mai au obiectul "muncii"! Acum se încaieră între ei pentru fotoliul de la QUATRO COCENI!

Cel mai de râs este Plăvanul. În inteligența lui bovină se născuse "ideea" că dacă-l bagă pe "Dracnia" la zdup, și-a asigurat al doilea mandat! Nătângule, nu doar că nu ți-ai asigurat mandatul, ți-ai pulverizat aproape toate șansele! Cu Dragnea în libertate, aveai șanse reale. Dar ce poți să aștepți de la un plăvan?

Acum, dacă tragem linie, în afară de circul oferit de încăierarea securicilor între ei și de suferințele prostovanilor care-i iubesc și-i votează crezându-i politruci, nu prea avem nici un motiv de bucurie. Dacă vor hotărî mafioții SS să-l schimbe pe Plăvan, sigur o vor face cu unul mai antiromân și mai dispus să sacrifice România pentru mulțumirea coloniștilor ce-și spun "parteneri" și "aliați".

Singura șansă bună pentru România este ca un număr mare de români să înțeleagă acum, cât încă mai este timp, că ne îndreptăm în viteză spre neant. Dacă românii vor vota în număr foarte mare un candidat autentic, nu o păpușă a mafioților SS, sunt șanse ca acești mafioți să nu mai poată întoarce votul. Marja lor de manevră nu este infinită, probabil că se întinde până spre 20%.

În acest moment eu văd un singur candidat autentic în care am încredere că și-ar asuma lupta cu mafioții SS. Vorbesc de Liviu Plesoianu. kjzsohfuÎmpotriva lui s-au coalizat toți securicii, toți politrucii, aproape toți jurnalijdii, toți pielenii și "sociologii" sub acoperire. Deocamdată, metoda lor de luptă este una "pașnică", adică pur și simplu se prefac că nu există! Mai târziu, e probabil să se ascută lupta.

ALBERT  TOMA                       

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?