TRUMP VA FI ARESTAT MARTEA VIITOARE!

jfhgdhch

Trump sugerează că va fi arestat marți a săptămânii viitoare. Aceasta este a „n”-a încercare de a-l scoate pe Trump din ecuație pentru următoarele alegeri. Ce se întâmplă cu adevărat aici?

Arestarea lui Trump

Încă din prima zi în care Trump și-a anunțat candidatura la președinție, în 2016, dracu’ a erupt. Un atac după altul a fost dezlănțuit pentru a-l sabota, toate mijloacele media au fost activate pentru a-l defăima, fiecare metodă criminală a fost desfășurată pentru a se asigura că va eșua.

Când Trump a devenit președinte - spre disperarea cabalei și a statului paralel – globaliștii și-au continuat atacurile necruțătoare, cu acuzații false din abundență. După farsa de „colaborare” rusă, au încercat să-l pună sub acuzare de două ori și au eșuat de ambele dăți. Pe 6 ianuarie 2020, au întins o cursă pentru a-l acuza în mod fals că a instigat la insurecție, cu încercarea de a-l aresta. Au eșuat din nou, deoarece imaginile de securitate arată că mascarada a fost organizată de FBI.

După nouă ani de atacuri continue asupra lui Trump, încearcă din nou să-l aresteze. S-au scurs documente care arată planul de arestare a lui Trump marțea săptămânii viitoare. Pe Truth Social, Trump a postat:

Epoch Times relatează:

Posibilul rechizitoriu al lui Trump provine din presupusa încadrare greșită a unei plăți tăcute făcute lui Daniels pentru a nu dezvălui o relație între cei doi, pe care Trump a negat-o. Un mare juriu a fost format în acest  caz și s-au crescut artificial așteptările pentru un rechizitoriu. Purtătorul de cuvânt al lui Trump, Steven Cheung, a declarat vineri la Fox News într-o declarație, că Trump este „complet nevinovat” și că ancheta este un atac motivat politic pentru a împiedica candidatul pentru a fi reales în 2024.

De ce vor atât cu atâta disperare să scape de Trump?

Iată o listă rapidă cu ceea ce a făcut Trump în ultimii ani... care răspunde la întrebare:

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a guvernului SUA

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a Big Media

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a Big Tech

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a Big Pharma

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a FBI

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a Organizației Mondiale a Sănătății

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a sistemului de vot american.

︎ Trump a dezvăluit corupția profundă a impozitelor

︎ Trump a demascat traficul de copii

︎ Trump a demascat plandemia criminală

      ︎ Trump a demascat mișcarea transgender

      ︎ Trump a expus agenda pentru un guvern mondial unic

Si multe altele...

Pe scurt: Trump a dezvăluit Americii și lumii ce fel de rău se întâmplă și face un apel constant ca oamenii să se ridice și să reziste.

Deschizând ochii omenirii pentru toate cele de mai sus – și multe altele – Trump a provocat cea mai mare trezire din istoria omenirii, cu o activare mondială fără precedent a sute de milioane de oameni care se ridică împotriva planului de înrobire a umanității.

Datorită eforturilor sale, republicanii se confruntă cu puterea familiei criminale Biden, Big Tech, FBI și CIA, FDA, CDC și alte agenții guvernamentale. Investigațiile sunt în desfășurare pentru a dezvălui crimele lor împotriva umanității.

Trump a anunțat că va reforma impozitele și va restaura America, pentru ca ea să fie o națiune condusă de oameni, în loc de Washington DC, care este un birou al elitelor britanice din City of London.

Demascarea industriei criminale a vaccinurilor

Chiar și atunci când Trump a lansat vaccinurile, cu 1,5 ani mai devreme decât planificase cabala, le-a subminat total agenda. Planul lor era să aibă cel puțin doi ani întregi de blocări ale societății, care ar fi devastat total întreaga lume și ar fi deschis calea pentru o tranziție lină la Marea Resetare a cabalei. Trump a pus capăt blocajelor după 8 luni, în loc de 24 de luni, care le-au prăbușit total agenda și i-au forțat să se amestece și să se regrupeze.

Aceasta este strategia militară de bază: „folosește planurile inamicilor tăi împotriva lor”. Trump nu a putut preveni pandemia planificată, nici vaccinurile, dar ar putea să-și tragă propria agendă înainte, pentru a-i sabota.

Datorită acestor injecții grăbite, sute de milioane din întreaga lume au descoperit cât de periculoase sunt vaccinurile în general, ceea ce este din nou o victorie masivă.

Trump își asumă bucuros vina pentru evenimentele adverse, deoarece știe că oricum ar fi avut loc și se uită la rezultatul pe termen lung: umanitatea se trezește la cât de criminală este Big Pharma.

Tot ceea ce a făcut, a dezvăluit diferite tărâmuri ale activității criminale din partea Deep State.

Demascarea sistemului judiciar corupt

Dacă Procuratura Districtului din Manhattan urmează exemplul cu planul lor de a-l aresta pe Trump, aceasta va dezvălui din nou o crimă fundamentală în societatea noastră: sistemul judiciar corupt. Va fi o altă victorie masivă pentru Trump și umanitate.

Cu toate acestea, nu știm dacă vor continua cu schema lor, deoarece este expusă în prealabil și provoacă deja un scandal la nivel național în State. Chiar și la biroul procurorului, haosul a izbucnit:

Orice s-ar întâmpla, adevărul este că tot ceea ce a făcut cabala nu sunt decât crime împotriva omenirii!

Construiți o nouă lume mai bună împreună cu noi!

DAVID SORENSEN

Preluare Internet, traducere și adaptare:

GIGI PETROVAN

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?