TRIUMVIRATUL PAPAL

ncfnhjjn

Conducătorii suverani ai lumii de neatins

După cum am văzut în postarea anterioară, această lume este condusă de elite financiare malefice care operează în umbra societății, ascunsă publicului. Prin mutarea operațiunilor lor în culise, conducătorii puteau fi protejați de mânia oamenilor. Dar trebuiau să se ferească și de urmărirea guvernelor, așa că și-au creat așa-numitele „state suverane”. Un stat suveran este o zonă mică care nu este supusă legilor pământului și este, în esență, de neatins.

Un exemplu de astfel de stat suveran este Banca Reglementărilor Internaționale, care supraveghează peste 50 de bănci centrale - ceea ce o face una dintre cele mai puternice entități financiare din lume.JHDHFHJH

BRI a devenit o entitate suverană de neatins în 1987, prin Acordul de sediu care a fost negociat cu Consiliul Federal Elvețian. Acest acord include următoarele:

︎ Inviolabilitate deplină pentru toate clădirile BRI și pentru terenul de sub și din jurul acestora, indiferent cine le deține.

︎ Imunitate deplină de urmărire penală și civilă și proceduri pentru bancă ca atare.

︎ Fără plata impozitelor pe tranzacții și salariile personalului.

︎ Nicio dezvăluire către guverne cu privire la activitățile BRI.

︎ Nu se supun niciunei jurisdicții.

Banca Reglementărilor Internaționale nu poate fi urmărită penal, nu trebuie să informeze guvernul cu privire la activitățile sale, nu plătește taxe și nu este supusă niciunei jurisdicții. Poate face ce vrea.

Un stat suveran și mai puternic este bncdnjkjCity of London, o suprafață de o milă pătrată, în inima orașului Londra. City of London este centrul financiar al lumii și sediul elitelor britanice, unde își au birourile sute de bănci. Nu este guvernat de guvernul britanic, ci, dimpotrivă, domnește suprem asupra lui. Orașul Londra are propriile tribunale și poliție, este necontestat în suveranitatea și autoguvernarea sa și guvernează cea mai mare parte a Pământului.

Este de asemenea sediul francmasoneriei la nivel mondial, precum și sediul cartelului monetar mondial cunoscut sub numele de „Coroana”.

Coroana controlează sistemul financiar global și conduce guvernele tuturor țărilor din Commonwealth (Regatul Unit, Australia, Noua Zeelandă, Canada, cea mai mare parte a Africii) și de asemenea, multe națiuni „occidentale” non-Commonwealth (adică, Grecia), în timp ce mâna lor de influență ajunge chiar profund în America Latină și Asia. Coroana se află până și la Vatican.

În mod surprinzător cel mai important stat suveran din lume este Statul Vatican. În timp ce în fața publicului Vaticanul se prezintă ca o instituție religioasă, în realitate, este șeful rețelei financiare la nivel mondial.

jfhfjhbhgb

Majoritatea oamenilor nu realizează că nu există un singur papă, ci de fapt sunt trei: Papa Alb, Papa Negru și Papa Gri.

Singurul pe care îl vedem vreodată este Papa Alb, dar puțin știm că este cel mai de jos grad, cel mai mic în funcție dintre cei trei papi. În realitate, cea mai înaltă autoritate este Papa Gri, care nu este niciodată văzut deloc în public - el operează ca un păpușar suprem perfect ascuns.

În timp ce Vaticanul se prezintă umanității ca sediul evlaviei, este de fapt exact opusul. După cum se spune: „Cel mai bun loc pentru ca diavolul să se ascundă este în biserică”. Oamenii de nivel inferior care lucrează în Vatican nu au nicio idee despre acest lucru, la fel cum oficialii guvernamentali de nivel inferior nu știe cine le controlează cu adevărat națiunea. Conducătorii se asigură că toți cei care lucrează pentru ei la nivelurile inferioare sunt ținuți într-o stare de completă ignoranță. Doar cei care încep să pună întrebări și să caute adevărul se vor confrunta în cele din urmă cu tot mai multă corupție, cu cât urcă pe scară mai sus.

Crimele grave ale Vaticanului au fost dezvăluite omenirii de către arhiepiscopul Carlos Maria Vigano, care a dezvăluit abuzul sistematic asupra copiilor și corupția financiară în Vatican, precum și agenda lor pentru dominarea lumii.

hnfbhdfgbbh

În acest videoclip îl puteți auzi pe arhiepiscopul Carlos Vigano avertizând omenirea...

Marea majoritate a umanității – chiar și majoritatea liderilor politici – nu au nicio idee că aceste state suverane chiar există, cu atât mai puțin că ele conduc lumea.

Tot ce știm și vedem sunt personalitățile publice - precum politicienii și oamenii de afaceri - care sunt simple marionete ale acestor papușari ascunși. Puterea acestora este obscură și nelimitată. Rămânând ascunși de privirea umanității, ei sunt capabili să opereze necontrolați, fără a fi trași la răspundere de oameni.

Acest articol face parte dintr-o serie despre conducătorii ascunși ai lumii. Toate referințele pot fi găsite în versiunea online. Vă rugăm să răspândiți acest lucru pe scară largă pentru a avertiza omenirea!

https://stopworldcontrol.com/hidden

Noi avem nevoie de ajutorul tau!

DAVID SORENSEN

preluare, traducere și adaptare

GIGI  PETROVAN

vezi video de mai jos:

Video

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <