TREZIREA ÎN CHINURI

jfhjguhghujhh

Epstein și Maxwell - CIA, Mossad MI6 (agenți tripli), șantajiști ai statului subteran (deep state), sunt doi agenți mondiali de elită care au condus traficul de ființe umane prin intermediul Fundației CLINTON, folosind proprietatea ROTHSCHILD și finanțarea conectată la Rockefeller/ GATES/ companii de vaccinuri... etc

Cei doi (Epstein și Maxwell), traficanți de top de oameni ai lumii malefice care au șantajat aproape fiecare oficial de rang înalt - oficiali militari, industria de divertisment, oficiali de elită ai comunității științifice, ai politicii, etc. din întreaga lume - prin intermediul unor înscenări de pedofilie sexuală, amenințări cu moartea, mită și metode de recrutare inițiate de proiectele mentale MKultra ale CIA...au reușit să controleze guverne și țări democratice.

Grupul DAVOD (al diavolului) &,ONU ajută la finanțarea lui Maxwell și la crearea unei noi organizații non-profit de mediu – (falsă) The TerraMar Project - care i-a dat drepturi de imunitate ca fiind „șefă” al unui fals domeniu:  CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!

Șefia acestei false organizații transnaționale cu scopuri oficiale declarate de ecologizare a planetei și ale cercetărilor specifice în acest domeniu, i-a dat dreptul de a avea submarine și de a călători în lume fără întrebări, precum și de a intra în teritoriile țărilor de sub oceane și mări, inclusiv într-o bază subterană, fără a fi supuși unor întrebări indiscrete....

Până când lumea întreagă nu a fost expusă la cea mai mare industrie de trafic de persoane din lume legată de președinții Statelor Unite – Bill CLINTON și Barak OBAMA - Organizația mondială de „elită”  ONU/ NATO, păreau să fie mai aproape de ceea ce erau ele declarate oficial.  Dar după cei doi menționați anterior, se conectează majoritatea ȚĂRILOR MAJORE și a președinților în interiorul rețelei de trafic de persoane și a mușamalizărilor..

 Acest puternic sistem de elită creat de CABALUL DEEP STATE, s-a infiltrat în fiecare națiune, în toate rangurile militare și politice, a preluat controlul directorilor executivi ai mass-mediei mainstream, iar această vastă rețea ajunge până la companiile farmaceutice, marile companii de tehnologie și controlează Hollywood-ul la cel mai înalt nivel....

  • Descoperirea publică și devoalarea lui Epstein prin intermediul Q

  „Picăturile” adunate în „batalionul militar” White HATS (pălăriile albe) au condus  mișcarea mondială spre MAREA TREZIRE, care se transformă într-un mare EVENIMENT!

 Peste un miliard de oameni devin acum conștienți de statul subteran, guvernele tiranice și acoperirea mondială a traficului de persoane la cel mai înalt nivel, toate fiind conectate la o PANDEMIE FALSĂ (PLANDEMIC)! Masa de oameni s-a deșteptat datorită unor puțini, dar inteligenți și scormonitori ai informațiilor, care nu s-au lăsat pradă avalanșei de știri „fake” turnate de propaganda „main-stream Media”, plătită cu sume fabuloase din bani guvernamentali care de fapt s-au luat cu forța din buzunarul contribuabililor, din Produsul Național Brut, din economia statelor. Cât de multe s-ar fi putut face cu aceste sume colosale în folosul popoarelor, în folosul umanității?

Și experimentarea de arme biologice, pentru a crea confuzie și omoruri în masă (a crea haos), în speranța că vizibilitatea CABALEI statului subteran - care controlează guvernele și rețelele mondiale - nu va fi descoperită, este încă un cap de acuzare asupra sataniștilor.

 

 

 Epstein și Maxwell nu s-au gândit niciodată că vor declanșa premisele unui RĂZBOI MONDIAL care va declanșa la rândul său un STAND-OFF NUCLEAR MONDIAL.

 Și numeroasele decese provocate de lansarea armei biologice COVID-19 (SARS-COV 2). Eliberarea armei biologice a vaccinului (morți care se apropie în curând), sunt alte acuze la adresa criminalilor mondiali..

După experiența de civilizație apropiată de moarte, Lumea nu va mai fi niciodată la fel.

Și oile adormite... nu va mai fi niciodată la fel de ușor de cântat turmelor de oi din nou, de fluierul sau cavalul statului subteran CABAL mondial. Deja a avut loc Marea Trezire

Uneori nu poți SPUNE publicului adevărul. Trebuie pur și simplu să-l arăți! Să-l faci să vadă lovindu-se dureros de el, că altfel nu crede!

Doar atunci, când vor simți cu adevărat durere, abia atunci oamenii vor vedea și vor crede cu adevărat că ce se întâmplă nu sunt povești! Atunci când vor fi recrutați și încorporați cu forța și trimiși să lupte în războaie care nu au niciun sens pentru ei, care le provoacă cu adevărat spaimă și frică, atunci când rachete trase de aiurea, de armate cu care ei nu au nicio tangență îi vor omorî, le vor distruge blocurile, mașinile, spațiile verzi, parcurile, terasele și zonele de agrement, atunci când nu va exista curent electric nici chiar la prețul exorbitant al „băieților deștepți”, când nu va merge Netul, PC-ul, smartphone-ul, când nu vei putea comunica cu rudele apropiate plecate în alte țări, când ești pe cont propriu, când nu găsești să cumperi nici cu o roabă de bani o pâine sau 1 kg de carne, 1 litru de lapte să dai la copii, numai atunci omenirea va înțelege cu adevărat cine este în spatele acestor nenorociri, dar mai ales vor înțelege cine îi vrea răul și cine îi vrea binele, cine luptă pentru Dumnezeu și cine împotriva Lui.

Altfel nu se poate, altfel omul de rând nu poate fi făcut să vadă cu ochii deschiși ce îl așteaptă, decât primind o palmă zdravănă peste ochi de la însuși Dumnezeu!

Oare crimele împotriva copiilor unesc întreaga umanitate, trec peste „liniile” de partid?

Sunt adevăruri dificil de dovedit, pentru o mare masă de oameni intoxicați de atâta vreme de o propagandă făcută metodic, zi de zi, oră de oră, de atâtea „arme” Media. Omul devine la un moment dat ca o placă zgâriată într-un punct, unde acul sare de fiecare dată când trece pe discul ce se învârte la pick-up-ul care ține loc de creier. Adevărurile devin dificile de demonstrat, ele par pur și simplu de neînchipuit pentru o minte umană instruită cât de cât, care se crede dotată cu inteligență, dar mai ales cu logică și rațiune.

Nimeni nu putea crede că hitleriștii au conceput abatoare umane unde au exterminat cu cruzime peste șase milioane de evrei doar pentru că erau considerați o rasă inferioară!

Nici azi nu sunt o totalitate de oameni care pot să-și închipuie asta, deși au fost, au vizitat și văzut cu proprii ochi imaginile apocaliptice din fostele lagăre de exterminare din Polonia și Cehoslovacia... Omenirea are gene de autoapărare ce refuză să conceapă atâta cruzime.

Pe asta se bazează Diavolii! Pe o propagandă deșănțată care este repetată zi de zi și oră de oră în buclă, pe tot mapamondul unde trăiesc popoare civilizate, care în ciuda unei inteligențe superioare, au fost îndoctrinate și manipulate în masă de ticăloșii statului subteran, care „s-au prelins” în timp pe sub uși, prin crăpături și acum sunt și în aerul pe care îl respiri.

Marea Trezire nu poate avea loc decât cu forța, cu ajutorul unor superinteligențe de aceeași talie, care trebuie acum să deștepte masele de oameni și să le facă să vadă cu ochii minții că ceea ce cred că știu și ceea ce cred ei cu tărie că este adevărat, dar este total fals!

Nu le vor binele nici proprii guvernanți, nici Organizațiile mondiale care susțin cu gura că luptă pentru Drepturile Omului, că luptă pentru eradicarea foametei, că luptă pentru combaterea bolilor pe planetă, a poluării, etc!

Toate acestea sunt în slujba diavolilor globalismului mondial, sunt șepcile/pălăriile negre, iar forțele binelui sunt coagulate pe planetă de „Pălăriile albe”, care au nucleul în SUA în jurul lui Donald Trump, dar ele deja au ramificații pe tot globul pământesc. Iminența unui al TreileaîRăzboi Mondial – chiar folosindu-se arma nucleară – pare a fi de neevitat.  

SUA – sub actuala președinție, în numele satanismului mondial descoperit și vânat astăzi din ce în ce de mai mulți oameni - vor chiar să provoace numaidecât acest conflict mondial, unde speră că va muri multă populație și într-un fel își vor atinge ei scopul, chiar dacă nu așa precum au gândit ei, cu pandemii și vaccinări super-profitabile, cu răspândire de teroare în populație, ca să fie combinată Puterea Banului cu teroarea și frica față de stăpâni.

Conflictul din Ucraina, atacul Rusiei asupra Ucrainei, a fost doar o provocare abil planificată și dirijată de americani/NATO, folosind poporul ucrainean ca și cobai și carne de tun pentru provocarea Rusiei. S-au bazat pe stilul patriot-belicos al președintelui Putin și a militarismului rus că nu vor tolera ca la granița lor, unde trăiesc mulți etnici ruși, să se petreacă atrocități și experimente cu arme chimice fără ca să aibă o reacție.

Nu mai avem altă cale. Pacea a rămas o dorință umană care va fi foarte curând spulberată de provocările tot mai fățișe ale americanilor/NATO ca să aprindă fitilul.

Adaptare și editare după Q România - Telegram

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?