TREI „SOLUTII FINALE”

nfdhhgfd

În anul 1957 - cu prilejul unei întâlniri a oamenilor de ştiinţă ce s-a desfăşurat în Huntsville/Alabama - s-a ajuns la concluzia că în cursul următoarelor secole, viaţa pe pământ nu va mai fi posibilă.

        Ca urmare, un decret prezideníal al lui Eisenhover a dus la constituirea grupului de lucru JASON Scholars,  care a elaborat un plan în trei variante al cărui scop principal îl constituie perpetuarea civilizaţiei în caz de ameninţare cu dispariţia.

În esenţă, planul cuprindea trei soluţii:

Alternativa 1:

Detonarea unui corp exploziv în stratosferă, pentru a da posibilitatea bioxidului de carbon să fie degajat în spaţiul cosmic. - a fost declarată ulterior prea periculoasă şi a fost înlăturată din program, dar celelalte două alternative au fost puse în aplicare.

Alternativa 2:

Construirea unor uriaşe oraşe subpământene auto-aprovizionate, unde „elita” societăţii ar putea fi evacuată şi unde ar putea trăi până când viaţa pe Pământ va fi din nou posibilă.

Alternativa 3:

Colonizarea unei alte planete, de exemplu Marte.

      De atunci, s-au alocat fonduri enorme prin așa numitele bugete negre, direcționate exclusiv către aceste nebunii. Ca o paranteză, când Donald Rumsfeld a spus în conferință de presă că lipsesc 2 triliarde de USD din bugetul armatei, în ziua următoare au fost distruse turnurile gemene WTC.

Alternativa 2: s-au construit 75 de oraşe subpământene.

Conform unor surse ce au dorit să-şi păstreze anonimatul, au fost construite 75 de oraşe subpământene, dintre care 65 pe continentul nord-american, unul în Alpii elveţieni, unul în Transvaal, Africa de Sud şi Pine Gap în Australia. Printre oraşele subterane americane se numără bazele Dulce Base, New Mexico; Area 51, Groom Lake, Nevada; Country-Club, Maryland şi Los Alamos, supranumit Dreamland, în California, unde s-au efectuat şi zboruri-test ale unor aparate de zbor ce funcţionează pe principiul antigravitaţiei. Surse neoficiale au arătat că baza militară a Armatei australiene a aerului, Pine Gap, adăposteşte o construcţie subterană aflată la o adâncime de circa 13 km, care este dotată cu posibilităţi proprii de cultivare a legumelor şi fructelor şi se alimentează din lacuri subterane.

      Alternativa 3, este bazată pe „OZN-urile” hitleriste

      Alternativa 3  a debutat prin construirea de aparate de zbor după planurile capturate în timpul celui de-al doilea război mondial din Germania. Este vorba de tehnologia Vrill, ce utilizează pentru propulsie sisteme energetice rezonante. Paralel cu programul spaţial public a fost iniţiat şi un proiect secret, de cercetare a suprafeţei Lunii. Începând cu anul 1960, s-a pus problema realizării a două baze lunare, una de către ruşi şi alta de către americani, care au fost numite „Baza lui Arhimede” şi „Baza lui Cassini”, după craterele în care au fost ridicate. Bazele de pe Lună (Proiectul ADAM), au fost concepute ca puncte de sprijin în călătoriile spre Marte (proiectul EVA).

https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/guvernul-american-ar-fi-intrat-…

suese: https://t.me/PastilaRosie, Digi24 (https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/guvernul-american-ar-fi-intrat-in-contact-cu-3-specii-de-extraterestri-pactul-facut-de-sua-cu-ei-959513)

GIGI PETROVAN

Text preluat de pe Pastila Rosie - Telegram

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags