TRECATOARELE IUBIRI

jdhfhgfh

MOTTO: „Florin Cîțu a anunțat sâmbătă că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL.”(DIGI 24. ro, 2 aprilie 2022)

.....................................................................

Măi, Rareș, măi băiatule... păi, cum să pui tu pe pagina ta de FACEBOOK dăcât o pupătură-n curul premierului Ciucă, pe 24 martie 2022, și nimic, dar nimic! despre istorica vizită a lui „Cîțu președinte! Cîțu președinte! Cîțu președinte! Cu Dumnezeu înainte!”, din 25-29 martie 2022, direct în bârlogul MARELUI LICURICI?...  Nțțț... nțțț.... uite, dragă, cum îl lustruiai pe 3 octombrie 2021 (sunt numai șase luni de-atunci, după cum se poate observa) pe Vasilică-al nost:

„...Alegerea noastră pentru a fi premier pe scurtă, medie şi lungă durată este Florin Cîţu. Noi nu avem o altă opţiune. Oricine speculează alte opţiuni, sunt strict din dorinţa de a face scenarii politice. Nu. Noi mergem pe Florin Cîţu şi pe el îl vom susţine şi cu el vom traversa această perioadă. Veţi vedea... Florin Cîţu este cea mai potrivită persoană... Eu îmi voi folosi toată influenţa şi capacitatea pentru a strânge o majoritate parlamentară alături de domnia sa, lui Florin Cîţu...” (HOT NEWS, 3 octombrie 2021)

Și acum nici măcar nu-l mai bagi în seamă. În schimb, iată ce scrii, dragă, pe pagina ta de FACEBOOK, pe 24 martie 2022:

„Revista Time îl descrie în cuvinte elogioase pe Nicolae Ciucă, premierul României, și spune despre el așa: «e clar că are NATO în oase». (...) Foarte interesant: (bine, tu ai scris INTERESAT, nu INTERESANT, dar bănuiesc că e doar o greșeală nevinovată, n.n.) În articol sunt trimiteri la Vlad Țepeș și se spune ca Ciucă nu are metodele acestuia, dar că îi apreciază rolul major jucat in apărarea Europei.”

Da’ de ce-o fi asta interesant, Rareș dragă, nu știu...  doar nu puteau cei de la TIME să-l compare cu Nadia Comăneci... că în afară de Vlad Țepeș și Nadia Comăneci, America n-are alte repere în ceea ce ne privește, iar capitala e tot la Budapesta, acolo unde a tot fost în ultimii 30 de ani în discursurile oamenilor politici americani,  cântăreților pop de peste ocean, sau în opinia unor jurnaliști de la  New York Times, de mai acum câteva luni:

„Gafă de proporţii pe pagina de Facebook a publicaţiei americane New York Times. Acesta scrie că papa Francisc a făcut, duminică, o vizită de şapte ore în România, în timp ce Suveranul Pontif se afla de fapt la Budapesta.” (ADEVĂRUL. ro, 13 septembrie 2021)

D-aia zic... că nu-i mare lucru că l-au comparat pe pufosul Ciucă Nicolae, cu ososul Vlad Țepeș. N-au găsit altă rimă...

Măi, dar tu mă îngrijorezi.... mă tem să nu ne faci o surpriză și să ieși din echipa câștigătoare Cîțu, intrând cu „viteza fuljerului” în echipa câștigătoare a lui Ciucă Nicolae. Deși, stăruitor în dragoste cum te știu, cred că ar fi imposibil să virezi, așa, ca o brută, fără grijă că-l rănești pe Vasilică, fără semnalizare, fără nimic... 

Uite, omul ăla-i năcăjit și și-a dat demisia, bietul, deci n-o să vă mai conducă pe noi culmi de liberalism și civilizație, în calitate de președinte de partid. Și cât de dureros trebuie să fie pentru tine, după câte tone de rahat cu cacao ai mâncat, slăvindu-l, de mi-era și frică să nu faci, dracului, vreun diabet gestațional, că prea ți se rotunjise pântecelul și ți se pițigăiase vocea la Congresul PNL din 25 septembrie 2021.

Rareș, e timpul să ne spui, cu aceeași hotărâre în glas pe care ți-o știm, că tu așa o floare și-o lumină și-un Vlad Țepeș ca premierul Ciucă nici c-ai mai văzut și că „...să nu vă uitaţi la mine... adică, eu pentru misie... (misterios) că altele am eu în sufletul meu, dar de! n-ai ce-i face: famelie mare, renumeraţie, după bugetul Parlamentului european,  mică...” Doar tu dintotdeauna ai fost în echipa câștigătoare Ciucă, exact cu același entuziasm și cu aceeași înaripare cu care ai fost în echipa câștigătoare Klaus, în echipa câștigătoare Orban și-n echipa câștigătoare  Cîțu!

Căci tu ești statornic, dragă, doar echipa câștigătoare, a naibii ghidușă, se vede de la o vreme că-i tare volatilă!

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?